Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (168)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

O fous temnější a o dost akčnější, než předchozí animák. Příběh je pořád spíše takový videoherní, dialogy polodebilní a stereotypizované vyobrazení jakési fiktivní slovanské země je také spíše směšné, byť ne nezábavné. Závěrečný destruktivní bossfight ale skvělý. Animace, byť stále spíše levnějšího rázu, tu doznala určitého posunu vpřed. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá, že to přece jen nějaký potenciál má, takže i když to tak trochu bylo o ničem, vypadalo to hezky a když berete v potaz, že polovina bude jen rozjezd toho, co potom příjde, dá se na to bez nějakých větších problémů koukat. Problém ale nastává v druhé polovině, která je až moc nabita akcí, ne tedy, že bych čekal něco jiného, ale takhle nudnou akci jsem dlouho neviděl, no a tak jsem začal přeskakovat. Je jedna věc, kdy si u filmu řeknete, že už toho bylo dost, párkrát to přeskočíte, a pak prostě to vypnete a nic dalšího neřešíte: Damnation je o to horší, že se na to do určité části dá normálně koukat, nebo aspoň já mohl, pak jsem akorát po malých částech přeskakoval tu veškerou nudu s obřími ubersoldiery, protože mě stále trochu zajímal příběh. Když jsem se ale konečně dostal k závěru, kdy se všechno vyřešilo, pak teprv přišel ten hrozný pocit, jakou chybu jsem udělal, že jsem to po půl hodině nevypnul a že jsem takhle ztratil hodinu mého života touto demencí, která mi spíše než film připadá jako pouhá ukázka enginu hry, která stejně ani na kompa nevyjde. ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

S filmovým Resident Evil to nemalo nič spoločné, a kto nevidel predchádzajúce (animované)časti je ukrátený o hlbšie vcítenie sa do deja. Digitálna animácia je fajn, akcie je tam taktiež dosť a nie je vôbec zlá. Bohužiaľ príbeh je zle poskladaný a nemá patričnú kvalitu, dialógy sú plytké a nudia. */** ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně nemillé.Trapná nuda,která je desetkrát delší než by měla a se scénářem,že ho snad psali v hollywoodu.Všechny hrané sou lepší i jednička a dvojka,a že to sou jóó lejna.Dlouho sem neměl takový pocit totální ztráty času a to sem viděl Artistu,Huga,Melancholiu i W.hors (čili nejhorší filmy roku). ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

O niečo akčnejšie ako Degeneration a s celkovo o niečo lepším spádom ale ani Damnation nedokázalo kvality hernej predlohy pretransformovať do podoby filmu. A to aj napriek tomu, že ide o Resident Evil pre pravých hráčov predlohy a ktorý z dejového hľadiska vhodne doplňuje jeho univerzum. (a znova je možné si všimnúť, že hlavných hrdinov dabujú rovnakí dabéri) Čo však funguje v jednom médiu, nemusí zákonite fungovať aj v druhom a príbeh a jeho podanie je znova skôr slabinou, to isté sa však dá povedať aj o akcii, ktorá aj tentokrát trpí napriek istému zlepšeniu stále nie až tak presvedčivou animáciou, čo výslednému dojmu nijak neprospieva. Snáď to do tretice výjde, aspoň pri odkazoch na na predošlé diely skutočnému fanúšikovi zaplesá srdce. 50% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Součástí závěrečných titulků je trailer na šestý díl videohry. (JackBurda)
  • Druhý celovečerní CGI – obraz zcela generovaný počítačem – film „Skrytého zla“, jehož děj se odehrává před událostmi ve hře Biohazard 6 (2012) pro PS3. (Perth)

Reklama

Reklama