Reklama

Reklama

Existuje dôvod, prečo sme už nikdy viac nešli na Mesiac...

Film o reálnej misii do vesmíru, ktorú NASA v roku 1970 zrušila. (JohnRambo)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (383)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No, a já si pošmák. Sci-fi horor s fikaně vymyšlenou zápletkou a na konci to - co kdyby přeci jen... Pokud má příběh logiku, rád se jím nechám unést. V některých pasážích jsem se nachytal jak mám otevřenou pusu dokořán. Kdysi dávno mně všechno kolem Apolla 11 - asi nejslavnějšího ze všech kosmických letů NASA nesmírně zajímalo. Collins, Aldrin a Armstrong byli pro mně opravdičtí heroes... Oni fakt netušili, co je tam venku.. jaké to bude mimo modul a zda na ně něco neskočí... A kdoví, co tam na nás z vesmíru kouká.... :-). Příjemné překvapení. 4 stopy v prachu měsíce... * * * * ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ta snaha o autenticitu je naprosto úžasná. Funguje to skvěle. Co pohořelo, je absolutně nezáživ[CENSORED]řítel a celková neatraktivita toho, co dělá astronautům na Měsíci problémy. Bohužel musím konstatovat, že na horor jsem se silně nudil a VŮBEC se nebál (jedno, dvě mrazení). Čím víc mě to ale mrzí, tím víc jsem si - jak si uvědomuji zpětně - užil atmosférickou vesmírnou expedici jako takovou. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem odkládal na tmu, protože jsem čekal, že se budu aspoň minimálně bát. Ani toto očekávání se mi nenaplnilo. A točit v dnešní době found footage horor, který není strašidelný, je celkem bezúčelné. Námět vypadal velmi zajímavě, ale to, co z toho vzniklo, je neuvěřitelně promrhaná patlanina. Střih je naprosto prapodivný a postavy se chovají nelogicky a nejsou vůbec sympatické. Všechno napětí se navíc nějak vytratilo a já byl naprosto zklamán, protože jsem od toho čekal o hodně víc. ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Dobre vymyslené, super atmosféra, no mizerné spracovanie. Snaha o to aby každý jeden záber pôsobil ako pôvodný videozáznam len zbytočne uberá na kvalite filmu - a to je aj dôvod, prečo sa pôžitok z pozerania tohto filmu ani zďaleka nepribližuje filmom ako sú Apollo 13 či Moon. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Více než dobře zpracovaný zajímavý nápad, který mi připomněl atmosféru povídek A. C. Clarka. Vyjma filmu Monstrum jsem vlastně neviděl žádný sci-fi či hororový snímek z poslední doby natočený stylem "Našli jsme tuhle pásku a děje se na ní to a to", a nejspíš i proto na mě Apollo 18 tak zapůsobilo. Technické provedení bezchybné, herci bezproblémoví, finále příjemně vygradované, stopáž tak akorát. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Úvodná scéna filmu bola v skutočnosti natočená až v úplnom závere. (MikaelSVK)
  • Na začátku je zmíněno, že Apollo 17 přistálo na Měsíci 7.12.1972. Ve skutečnosti jde o datum začátku mise. Apollo 17 na Měsíci přistálo 11.12.1972. (Hal_Moore)
  • Tvorcovia filmu používali techniku (predovšetkým kamery a fotoaparáty) pochádzajúcu ešte zo 70-tych rokov. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama