Reklama

Reklama

Král Škorpion - Bitva osudu

  • Česko Král Škorpion 3: Bitva osudu (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Kdysi prosperující Mathayusovo království je v troskách. Překvapivě to nebyl člověk, kdo krále srazil na kolena, ale plíživá a strašlivá morová nákaza, která si vyžádala i život jeho ženy. Mathayus se opět stává obyčejným žoldnéřem. Egyptu nyní vládne mocný král Horus, jeho mladší bratr Talus je ale přesvědčen, že králem se měl stát on. Aby mohl svrhnout krále, vydává se se svou armádou na Dálný východ pro Knihu mrtvých, kterou má u sebe bratrův spojenec, král Ramusan. Ten, aby Taluse zastavil, najímá Mathayuse a společně s ním i germánského válečníka Olafa. Mezitím Talus unese Ramusanovu dceru. Pokud ji Mathayus zachrání, Ramusan mu ji dá za ženu a s ní i celé své království. Podaří se Mathayusovi znovu získat dávnou moc a slávu? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (94)

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Ešte akceptujem prítomnosť Rona Perlmana v tomto filme. Ale Billy Zane a Victor Webster??? To je čo za blud? To sú tí najnesympatickejší herci, akých mohli dosadiť do toho filmu. Podobne ako Jason Momoa v Conanovi. Otras. Celý film má tým pádom iný nádych, pripomínajúci hrozné béčko. Chýbal tam už len Chuck Norris s čelenkou na čele, v šortkách a gumeným mečom a film by sa nevolal kráľ škorpión ale kráľ šašo. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné jak se neustále znásilňuje spin-off Mumie. Neuvěřitelně tupý děj, tupé herecké výkony, tupá vypráva a tupé jsou snad i meče. Pokud si vemete průměrnou epizodu ze seriálu Hercules s Kevinem Sorbem, tak je to stále zábava. Tohle je příšerná DEBILITA! (jsem masochista a trápím se rád totálním brakem) Hodnocení OST: Totální nic. 1/10 ()

Reklama

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Dvojka hrdinů celkem vtipná.B.Zane je ale hodně suchej a Pearlman vždycky vypadá jako divnej trouba,tak tady je jenom trouba.A přízraky ze suterénu,což je,jinak řečeno zde-záhrobí,to jsou též vykukové.Jo,a nesmím opomenout zvláštní druh slonů zvaný též tenkokožci.Když já mám slabost pro démony pohybující se aka Monkey king... ()

GOREGASM odpad!

všechny recenze uživatele

Kapánek lepší než Mulcahyho Vzestup říše, pořád ale jde o hodinu a půl dlouhou torturu, při níž se možná přistihnete se škodolibým úsměvem při pohledu na bahnem se brodící kariéru Billyho Zanea. Zarážející je i účast Rona Perlmana, který letos zaválel v Refnově Driveu a podobně znuděné exhibice nemá zapotřebí. Ale kdo ví, jak je v New Yorku drahé bydlení :-). Odvaha tvůrcům nechyběla, talent rozhodně ano. 5% ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Film se snaží za každou cenu působit zábavně a velkolepě, ale vůbec se mu to nedaří. Je to blbý, blbý, blbý! Největší kámen úrazu je v absenci právě té zábavnosti. Záběry jsou rozvláčné a nicneříkající - je únavné sledovat neustále zpomalované záběry z bojišť, či rádoby dramatické prostřihy, kdy je vám vlastně jedno, co se na obrazovce děje. Postavy postrádají jakékoliv sympatie - ať je to Victor Webster (Mathayus), který nemá ani kousek šmrncu svého originálního já, nebo chabý pokus o vtipnou vložku ve formě krkajícího a neustále trapně hláškujícího Bostona Christophera (Olafa). Půl hvězdy za hezkou Krystal Vee (Sildu), která ovšem dostala šeredně málo prostoru. Ale jinak nechápu, že se takové kravině upsala esa typu Ron Pearlman, nebo dokonce Dave Bautista. Záporák byl mimochodem taky naprosto debilní. Bohužel si snímek bral do úst svého chronologického předchůdce, se kterým se absolutně nemůže měřit. Paradoxem je, že i prequel dopadl mnohem lépe. Tohle byla zkrátka hrůza - nekonečná nuda a utrpení bez špetky sympatie. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se objevilo zhruba 400 komparzistů. (fiLLthe3DD)
  • Původně se mělo točit na blíže nespecifikovaném místě v Evropě (pravděpodobně v Maďarsku nebo Bulharsku), ale nakonec se štáb rozhodl pro Thajsko (filmovalo se v Bangkoku a okolí). (fiLLthe3DD)
  • V jednej scéne má Mathayus (Victor Webster) starý ďalekohľad s kryštálom, no v nasledujúcej už má v rukách renesančný ďalekohľad. (Aligon)

Reklama

Reklama