Reklama

Reklama

Neobyčejný život Timothyho Greena

  • USA The Odd Life of Timothy Green (více)
Trailer 2

Když Cindy a Jim Greenovi zjistí, že nemohou mít děti, zhroutí se jim celý svět. Pokoušejí se dál vést normální život, Cindy pracuje v místním muzeu tužek, Jim se vrací ke svému zaměstnání v továrně. Manželé se ale odmítají vzdát naděje a věří, že se jednoho dne vytouženého dítěte dočkají. Sepíšou vlastnosti a povahové rysy svého budoucího dítěte na papír, ten pak vloží do truhličky a zakopou ji na zahrádce. Jedné noci je probudí bouře, a u jejich dveří se objeví chlapec celý špinavý od hlíny. Jmenuje se Timothy, je slušně vychovaný a chová se přátelsky. Cindy je zaskočená, stejné jméno by vybrala i pro svého syna. Jim a Cindy se domnívají, že Timothy utekl z domova, pak ale objeví na záhoně velkou jámu a zjistí, že má Timothy nohy porostlé listy. (TV Nova)

(více)

Videa (39)

Trailer 2

Recenze (278)

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Ano na 5* to nemá... Ale skvělá hudba od Zanelliho, výborné obsazení, geniálně "dramatické" a zároveň suprově "komediální" (např. scéna s fotbalem byla skvělá) a v neposlední řadě vynikající a hlavně neskutečně pozitivní příběh. Když jsem ten film viděl, hned jsem měl o 200% lepší den a tohle je to, co si na filmu cením nejvíc, proto s klidným srdcem dám za pět. ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Chtěli originalitu a sami se utápěli v průměrnosti. A k tomu se vezli na povrchní vlně všeho toho, z čeho se (patrně) toužili vymanit: rivalita, satisfakce, haštěření, atd... Polovinu situací jsem vůbec nepochopila, ale na to už jsem si u některých amerických filmů zvykla. Zkrátka obvyklá šablona: "Jsem tady, tak se ze mě poserte" (jinými slovy - mých 10-15 vteřin slávy). Za to přeci stojí nejenom žít, ale to je zřejmě i smysl života. P.S. Tím ale nepomlouvám kluka, ten byl báječnej. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Přecitlivělí Američané prostě takové kousky rok co rok potřebují. Peter Hedges napsal kousavě vtipné látky jako Jak na věc nebo Život podle Dana, troufl si i na hutné sociální drama (scénář podle vlastní knížky) Co žere Gilberta Grapea. Proto je s podivem, že se tentokrát vrhl na přecukrovaný příběh jednoho manželského páru, kterému to v posteli klape bez přidané hodnoty v podobě potomka. Je to milé, má to nádhernou Jennifer Garner v čele, na daný žánr velmi povedenou kameru oscarového Johna Tolla, ale jinak je to přihlouplá rodinná povídačka, která myšlenkově selhává zejména v závěru. Hřejivý lidský kousek si holt představuju trochu jinak. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi líbil i přes spoustu ale. Jennifer Garner nemám zrovna v oblibě, přesto jsem ji tu s přehledem zkousla, a to samé bych mohla říct o ne zrovna dvakrát sympatickém herci Joelu Edgertonovi. Za to ten kluk CJ Adams, jak jsem se tu dozvěděla, byl skvělý. Jeho ksichty, jak dokázal postavu vykreslit naprosto přesvědčivě alias, že nemá ani páru, jak se normálně chovat, je neuvěřitelně milý a všechno. No prostě splňuje přání svých rodičů. Neskutečný námět, který mě zaujal a sice se smutným koncem, no ale jak se to vezme.....Hello young man. - Hello old boy. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Koukáme na to s přítelkyní jak vyvorané myši a hlava nám to fakt nebere. Prvních pět minut vypadalo docela nadějně, ale bohužel jsem viděl trailer, takže nic překvapivého. Potom už je to jen sled nelogických momentů, náhodně naházených scén a předvádění blbých rodičů. Předpokládal bych vzhledem k příběhu pár myšlenek, ale děj filmu mi na žádnou nepadl. Prostě nechápu, o čem to je, a proč to vůbec je. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (5)

  • Jennifer Garner si zahrála bezdětnou matku usilující o adopci už ve filmu Juno (2007). (=woody=)
  • Píseň, která zní na konci filmu při závěrečných titulcích, se jmenuje "This Gift" a jejími autoty i interprety jsou držitelé Oscara Glen Hansard a češka Markéta Irglová. (=woody=)

Reklama

Reklama