Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Při sledování akčních důchodců mě napadlo, že Cockneys vs Zombies vlastně mohlo teoreticky obstát jako takové Expendables na zombie způsob. Ale bohužel, nebo vlastně bohudík, je důchodcům věnována jen asi třetina filmu, tudíž se nedá mluvit ani o pokusu o zombie Expendables, čímž se film mohl odlišit od té spousty zombie filmů, které umělci s kamerou na nás poslední léta chrlí. Zevláci vs zombíci je zombie komedie, které chybí humor, ale i děj, a vlastně cokoli, kvůli čemu byste měli u ní strávit devadesát minut času. Po řemeslné stránce je film naprosto v pořádku. Po těch dalších stránkách je to bohužel v nepořádku - je to takové prázdné, jako kdyby to točil někdo, kdo horrorovému žánru příliš neholduje a kdo jen chtěl rychle vydělat na současné popularitě zombie žánru. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Partička sympatických truhlíků vyloupí banku, mezitím ale Londýn postihne zombie nákaza, takže se nějak musí probít z města. Nijak extra vtipná a zbytečně ukecaná rádoby komedie, kde uchechtnutí vyloudí jen pár situací (např. "honička" zombie vs. důchodce, rowdies), se ke konci zvrhne v jednotvárné odstřelování davů nemrtvých, které už jenom nudí. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Festivalový film,který mě celkem oslovil.Angličani se s tím jaksi nepárali a použili nejméně hektolitry a hektolitry krve,někdy až moc,ale to se nedá nic moc dělat.Na filmu se mi líbil i ten typický anglický humor,kterého bylo ve filmu habaděj a staroušci,kteří si pořád mysleli,že jim je dvacet let.I tak filmu nemůžu dát čtyři nebo pět hvězd,protože by to bylo moc.Hodnocení:65% ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Vlastnit rozsáhlý komplex s kohortou zombíků na golfové hřiště a klusat si to po něm s gangem luxusních japonských štětek, třímaje nablyštěnou M4ku a šestipalcový lovecký nůž, je sen každého mladého nadržence, jehož organismus se nadobro přejedl Left 4 Dead. Jenomže umounění krátkozrací nerdi ve svých přesvícených podzemních doupatech ne a ne ten podělaný virus namíchat a člověk si tak musí svou krvelačnost filtrovat na sračkách tohoto ražení. Jsem názoru, že se tento nádherně podřadný žánr odpotácel do prdele ve chvíli, kdy Romero začal ony ladné věrohodné stříkance krve s roztomilými latexovými žmolky mozku a sádrovými úlomky lebky kombinovat s tím placatým digitálním zvratkem, jenž se divákovi natrvalo vypálí do sítnice. Přeci, když otec zakladatel roztáhne půlky této laciné náhražce, ukrutnosti, tofu mezi násilím, tak se jeden nemůže divit, že se to uchytí u kdejakého prosťáčka z londýnského předměstí a ten si tím pak našťouchá film k prasknutí. Těch odporných digitálních šplouchanců krve je tu víc, než spermatu na ksichtě Asi Akiri za celou její kariéru, nechybělo málo a můj zrakový nerv se samovolně odškrtil, aby to už dál nemusel snášet, ale hlavně se nenechte zmýlit myšlenkou, že zbytek filmu není naprostá sračka, protože vás můžu ujistit, že něco tak hloupého, nevtipného a laciného mi už dlouho nezavraždilo odpoledne. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Slovy kolegy Raging Bulla - Průměrný snímek. Slovy kolegy Lasla - Veľmi priemerny horor. Očakával som viac. Slovy kolegy JARDAHONDY - Stavební firma demolující pradávnou hrobku probudí hordy krvežíznivých zombií. Naštěstí jsou tu dva páskové z East Endu, jejich povedení kámoši a agilní staroušci z místního domova důchodců. Průměrná hororová komedie od Mathewa Hoena, na jedné straně dobré masky a kamera, na druhé straně ne příliš dobré herecké výkony. Slovy kolegy TheMakera - Dobrý nápad ! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)

Reklama

Reklama