Reklama

Reklama

Parlor

  • USA Anarchy Parlor
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia amerických študentov prichádza za nezáväznou zábavou do Litvy, malej krajiny vo východnej časti Európy. Všetko prebieha podľa plánu, až kým dvojica zvedavcov, Emy a Brock, jedného večera neopustí súkromnú párty, aby sa dali potetovať miestnemu "špecialistovi". Už čoskoro sa všetci presvedčia o tom, že odborníkov talent a manuálne zručnosti nespočívajú len v maľbe na kožu zákazníkov. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Mám to ještě za potřebí koukat na filmy tohoto druhu? Klasická šablona - cizinci v cizí zemi (tentokrát to odnesla Litva), pár bláznivých domorodců, pár hrubějších scén, natvrdlý děj a ještě natvrdlejší chování tupých postav. Neříkám, že je to úplně zavrženíhodné, LaSardo i jeho pravá ruka jsou dobří záporáci, ale po většinu času jsem se moc nebavil a tím jakože překvapujícím rozuzlením to v mých očích spíš ještě víc pokazili. 40% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia Amerických študentov prichádza za odviazanou zábavou do malej krajiny, ležiacej vo východnej časti Európy, Litvy. Všetko prebieha podľa plánu kým dvojica zvedavcov, Emy a Brock, jedného večera neopustí súkromnú párty, aby sa dala potetovať miestnemu "špecialistovi". Už čoskoro sa všetci presvedčia, že jeho talent manuálnych zručností nespočíva len v maľbe na kožu zákazníka. Nemôžem dať tomuto snímku, napriek snahe o dokonale spracované gore, lepšie hodnotenie ako prvo spomínanému, porovnávanému Hostelu. Dôvod je pritom jednoduchý. Jednoducho na to nemá. A to doslovne ničím. Mňa nejaké holé cecky, či kundy, ako iných "roztrasených" užívateľov, rozhodne neohúria natoľko, aby som stratil čistú myseľ. Keď si chcem "zatriasť" vtákom, naťukám si do googla "Beeg - teen". Kým spomínaný, podceňovaný explo horor zo "Slovenska" disponoval množstvom originálneho násilia, tu je to všetko o jednom a to istom. Odrež si "kurie oko z päty" a máš vystarané. Keď chcem vidieť facky medzi ženami, kuknem si zápas Tysona s Holyfieldom. Nemožno povedať, že by ma "Parlor"vyslovene sklamal, no že by som výskal od radosti, akýže som to exploiďák po dlhej dobe vzhliadol, taktiež nemôžem povedať. Záverečné rozuzlenie potešilo, a len vďaka nemu sa samotný snímok vyštveral na úroveň troch hviezd. No je to skutočne s veľmi odretými ušami - 52,51%. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Pokreslená Sara Fabel rozhodně ujde, škoda že nejstojí adminům ani za přidání na db (thx Ricci za korekci), no trocha digitálního šajze a třikrát stržená koža ze zad z exploitationu typu Hostel nic moc lepšího nedělá. Půlka herců je navíc dost otřesná, takže zdější čtverky u mě pochopení nenajdou ani náhodou. Ano, moc se takovéhoto netočí, ale tvůrci asi ví proč... 45% ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Najviac ma vie vždy pobaviť, že všetci ovládame anglický jazyk a rozprávame ním i keď máme inú národnosť. Scéna v tetovacom štúdiu a rozhovor dvoch Litovčaniek (sexy blonďavá pokérovaná mrcha vs. striptérka) bola už fakt vrchol. S týmto filmom nemám problém, krvi a nechutných scén (sťahovanie z kože = krásne zimomriavky) je tu dostatok a ceciek,.... no nech sa páči. Problém mám z hercami...to bolo totálne zúfalstvo, i keď LaSardo svoju rolu berie priam vážne, jeho výkon vyznieva skôr humorne. 50% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo podle skutečné události stejně jako obstojnější Hostel. Skupina debilních Američanů se dostane do spárů tatéra, co stahuje na zakázku lidi z kůže. Zní to hezky, technicky už to taková krása není - stahování je mizerně udělané (tvůrci by se mohli přiučit např. u Stuarta Gordona) a gore efekty vůbec jsou skromné a odbyté. Vše je tak napůl - sex, napětí i práce tatéra a jeho pošahané učnice. Scénář je samozřejmě čitelný až hanba.... konec si nebylo těžké tipnout. Místy obstojná muzika, chvílemi ovšem nesnesitelná (k danému tématu bych očekával hodně ponurou dark wave), slušná kamera a několik scének, které potěšily (zjm. osud party pronásledující jednu z Američanek). Objeví se několikrát i solidní silikonky, jenže koho to v době internetu nějak výrazně překvapí. Z tohohle tématu by se dalo vytřískat více (to by se ale do filmu musel vložit minimálně C.Barker). Celkově 2,5* ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Dewon Downs si zahrál na konci filmu chlápka sedícího v tetovací židli. (Piercee)

Reklama

Reklama