Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Šílená jízda pěti trotlů zaseklejch někdy v 90tým roce. Je to nehorázná úchylárna, hovna po zdech, sociální dávky, Rikkert a jeho stoletá Manta (to auto jsem vždycky chtěl), a hlavně nejinteigentnější kamioňák co jsem kdy viděl. Na řadu přijde i pár průstřelů těla, dokonce i hlavy. Pro člověka,kterej se chce pobavit a nechce u toho moc přemejšlet, nebo spíš vůbec, ideální film. Občas je to potřeba. 75% P.s: hudba Junkie XL (třeba novej MAD MAX ) ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Tady se nezastavuje před ničím. Těžko tyhle lemply k něčemu přirovnávat. Napadá mě šílenec s nunčakama z filmu Přízračný svět (ghost world), řízlý videoklipem s beastie boys http://youtu.be/evA-R9OS-Vo a možná trochu Jack-Ass. Opravdu nevím o ničem jiném, co by mohlo podobným způsobem pobuřovat a zároveň pobavit. Možná snad jen Family Guy ale to je vlastně seriál pro předškolní věkovou hranici. Nepříjemné scény např. s pejskem jsem ochotný překousnout, tohle bylo TURBO! Neopakovatelná záležitost, KUT! ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Pořádnej buranskej mazec. "New Kids Turbo" přináší pohled na dobu ekonomické krize optikou dědičně zdegenerované předměstské bílé lůzy ujíždějící na muletech, šusťákovkách, pivku, tuzingu a disco technu. Neskutečná hulvátská řachanda pojatá v tradici "Ženatý se závazky" neboli inteligentní satiry nenápadně schované v hávu tupé zábavy pro masy (jen tady se víc blije, fluše, masturbuje a střílí). Po famílii Flodder (aneb "Špindírovi") má Nizozemsko další sofistikovaně lidový fenomén vytvořený inteligenty pro inteligenty i lopaty. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si mám o tomto filmu myslet, kut. Je to naprostá holanská slátanina, plná tolika neuvěřitelně blbých a absurdních scén, až se mi s toho chtělo brečet, kut. Ano, brečet, ale smíchy, kut. Celou dobu jsem se prostě musel, opakuji musel, chlámat smíchy a popadat se za břicho, kut. Nic tak nehozázně blbýho, ale zároveň zábavnýho jsem neviděl, kut. Ta pětice křupanů s vylízanýma mozkama mě knockoutovala a vydýchavat to budu asi ještě dlouho. Jsou to kreténi už od pohledu a když promluví, vždy to stojí zato, kut. Bohužel si nemyslím, že je to film pro každýho. Kdyby totiž takový film vznikl u nás, okamžitě by letěl do odpadu a i ten by proti tomu byl velká pocta, kut. A právě proto mě celkem překvapuje, že zatím si to u lidí stojí slušně (64%), zároveň ale dodám, že vcelku zaslouženě. Toto je prostě film, který má právě ve své pitomosti svoje kouzlo, kut. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Bylo to něco neuvěřitelného. Chvílemi ale totálně blbé, uječené, trapné a pak bum -neuvěřitelná scéna totálně černého humoru. Banda líných, tupých magorů se vzbouří ve svém malém městečku -chtějí přece neustále pobírat sociální dávky i bez odvedené práce -a a na protest přestane všechno platit. Projíždí se brčálově zelenou Mantou a každý z nich má problém, do kterého se zatáhnou média, policie, a přeroste div ne v národní konflikt. Chvílemi jsem to chtěla vypnout. Chvílemi jsem se smála na plné kolo. Jedno vím jistě -nekoukejte na to při pobytu v nemocnici, vypadáte totiž jako ten samý blbec:-) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu si zahrál legendární trojnásobný mistr K1 World Grand Prix Champion, kickboxer Peter Aerts, přezdívaný "The Dutch Lumberjack". (Dixxx)
  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Flip Van der Kuil povedal vo filme len jednu vetu: "Ešte kartón cigariet." V čase:17:05. (BAM)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno