Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (461)

Martyska 

všechny recenze uživatele

Stačí pridať dve šialené baby (jedna z nich musí byť blondína), ktoré spolu nemajú nič spoločné, sú na mizine a komediálny seriál je hotový! Dobrý scenár, dobré spracovanie a vtipný primitívny humor. Seriál sa dá pozerať a pritom aj zasmiať. Niekedy mám síce pocit, že neviem o čom je epizóda a celkom sa začnem nudiť, ale spracovanie sa fakt podarilo. :-) ()

MonaSax 

všechny recenze uživatele

Jestli jste shlédli a new girl pilot a chcete si spravit náladu, určitě doporučuji jít do tohohle. Protože holky nejen, že jsou hot, ale také pálí jednu super hlášku za druhou. Samozřejmě Kat Dennings vede tenhle útok smíchu. Shlédla jsem vše, co bylo ke zkouknutí během pár hodin a chci víc. Po shlédnutí dalších dílu, přidávám hvězdičku, to ani jinak, nejde, vždy se královsky pobavím i Caroline, začíná dobře střílet hlášky. Miluju Max a nezbývá než se těšit na další díl a pak na druhou sérii. ()

Reklama

Beagle 

všechny recenze uživatele

Nejsem pravidelný divák sitcomů (kromě občasných televizních repríz Kroku za krokem nebo Kutila Tima...:), dávám v seriálových vodách přednost trochu delším a "náročnějším" kouskům, ale pilot 2 Broke Girls mě hodně pobavil a nalákal na další epizody. Zatím za 4.__První čtyři díly za námi, hodnocení zůstává (a skoro mám chuť dát i 5, uvidíme jak dál).__Jdu na 5, nedá se nic dělat, a sleduju druhou řadu...:)__Druhá řada se po pomalejším rezjezdu (trochu přitlačili na pilu, chvílemi až moc) kvalitou vyrovnala té první, jsem spokojená. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Po první sérii hodnotim velmi kladně, je to ten typ seriálu, že si pustíte první díl a pak u toho strávíte 2 dny... :D ehm.. No každopádně těmhle dvoum parťačkám který se tak suprově doplňujou - musim dát plnej počet, baví mě, ten humor mi prostě sedl a přijde mi pěkně vymyšlený že se vždycky sečtou jejich ušetřené fufníky :) ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Velká, velika škoda. Na zacatku ctvrte sezony jsem to vzdala. Trapnosti zacalo přibývat, humoru ubyvat, az z nej nezbylo nic. S vybornou první sérií se to nedalo vůbec srovnávat. To ovsem hovorim pouze o originalnim znění. S ceskym dabingem je to neskutečná žumpa uz od prvniho dilu. Jakej kreten to proboha překládal? To si to hodil do nejakyho prekladace a podle toho jel, či co? Všechny vtipy, ktere tam jsou vubec nedavaji smysl, natož aby snad byly vtipne. Kdybych to videla pouze v dabingu, jakože fakt ne, jsem normální, hodila bych to do odpadu a divila se vysokemu hodnoceni. Takže? SMRT DABINGU!!! ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (92)

  • Keď Earl (Garrett Morris) povie repliku: "Well well, here comes the sun," ide o narážku na pieseň "Here Comes the Sun" od kapely The Beatles. (dwdb)
  • V 8. díle 4. série "A továrna na zábavu" jdou Max (Kat Dennings) a Caroline (Beth Behrs) do továrny na trička. Caroline to schytá čerstvě nabarveným tričkem a obarví se jí svetr na zeleno. V dalším záběru je čistá. (cca 17. minuta dílu). (Denila)

Reklama

Reklama