Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (461)

juta 

všechny recenze uživatele

Tak se tu objevil další seriál, na který se dá dívat. Jak je známo, protiklady se přitahují a platí to i zde, kde je Max, která žije v baráku bez klimatizace nakupující oblečení v secondhandech a na druhé straně nafintěná Caroline, která pochází z vyšších vrstev a dbá na svůj zevnějšek. Tenhle seriál je plný dvojsmyslů, které jsou opravdu vtipné. Rozhodl jsem se zařadit ho do své desítky oblíbených seriálů, protože se u toho opravdu skvěle bavím. Dobrý výběr herců a úvodní znělka je taky parádní. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ale prečo nie? Kat Dennings je môj osobný favorit a asi jediná baba ktorej veľkej výstrih jednoducho zbožňujem. Za jej úsmev by som zabíjal a to že s nej spravili hláškovaciu primadonu je najväčšou devízou tohto seriálu. Ten sa rozbieha pomaly. Beth Behrs je neznesiteľne ukvákaná , ale nebyť roztomilých postavičiek Sofie, Olega a Hana bol by to podstatne väčší prúser. Vadí mi trocha že ako prevažná väčšina podobných seriálov je to len jedna variácia na tú istú tému - čím myslím sledovanie nejakého ciela - tu je to zarobenie peňazí , v How i met your mother - zase nájdenie dokonalej partnerky a tak ďalej. To spôsobuje, že film nepôsobí bezprostredne, čo ho radí do kategórie zábavných sitcomov na jedno použitie. Neviem si predstaviť že by som sa k seriálu vracal s rovnakou chuťou ako to robím v prípade Priateľov, alebo Big bang theory. Ale obhliadnúc od toho je tento mikrokozmos dobre napísaný a zahraný. Nie som si istý, či som pripravený na druhú sériu, ale čakal som podstatne väčší prúser, takže kto vie. 1.séria 60% ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Po čtvrté sérii hvězdičku ubírám, protože už je to dost trapný a zdá se, že tvůrci prostě neví kam dál. -------Svěží seriál s obrovským množstvím vtipných vedlejších postav. Z holek je vtipnější Max akorát mě štve jak furt naznačuje že fetuje atd. a přitom se tak nechová a nikdy tam nic není. S blonckou se ale dobře doplňujou. Velké plus za to, že se to s přibývajícími díly stále zlepšuje. Han, Oleg a Stiflerova máma jsou super. Zato Earla moc nemusím. ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

2 Broke girls mi konečně odhalilo slovo "sitcom", které jsem doteď tak neměla ráda. Něco tak vtipného sem ještě nikdy neviděla..Bez Max, Caroline, Olega a Kaštana již nechci žít ani jeden den! :D HIMYM se může jít zahrabat :) Za první sérii stoprocentních 5*! Druhá série už ne tak vtipná, ale pořád si drží svoji kvalitu. Třetí série pro mě už vůbec neznamená smích, maximálně mírné pousmátí, už to není vůbec ono.. 1. série - 10/10, 2. série - 9/10, 3. série - 5/10 ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Socky nakoukané zas tak dobře nemám a nikdy jsem na ně nekoukala chronologicky, ale dílů jsem viděla docela dost, na to, abych řekla, jestli se mi líbí nebo ne. A sice, že je ten humor opravdu hodně americký a vcelku povrchní až vulgární, tak to nějak funguje a odpovídá to zamýšlenému stylu. Holky jsou někdy fakt k popukání a když si chcete jen vymýt mozek u něčeho nenáročného, asi lze sáhnout zrovna po tomhle. Jo ale bez českýho dabingu, protože ten zdaleka nedokáže zachytit všechen americký kolokvializmus a slovní hříčky, takže nejlépe umět aspoň trochu anglicky a k tomu české titulky, jinak spousta vtipu vůbec nevyzní. A myslím, že zvlášť u dvou socek je tohle velké úskalí. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (92)

  • Kat Dennings, představitelka Max, letěla speciálně kvůli Beth Behrs, která ztvárnila Caroline, na její konkurz do Los Angeles. Chtěla ji podpořit, protože obě stály o to, aby spolu v seriálu hrály. (Patw)

Reklama

Reklama