Reklama

Reklama

Deset důvodů, proč tě nenávidím

  • Česko 10 důvodů proč tě nenávidím (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sotva Cameron James nastoupí na novou střední školu, zamiluje se do všemi obletované studentky Bianky. Jenže té se líbí hezoun Joey Donner, proslavený ve škole hraním v reklamách. Joe se vsadí, že dívku sbalí. Potíž je v tom, že Biančin přísný otec nařídil, že Bianka může jít na rande, pokud půjde také její starší sestra Katarina. Jenže ta o randění nestojí a ani kluci se o ni právě neperou. Katarina se totiž netají hlubokým despektem k okolí, a ke klukům obzvlášť. Pokud tedy chtějí Cameron nebo Joey dostat Bianku na rande, musí sehnat někoho, kdo by pozval její sestru. Jediný, kdo je k tomu ochotný, a to ne zadarmo, je Patrick, který nemá dobrou pověst a o jeho roční nepřítomnosti koluje řada divokých historek. Brzy Patrick zjistí, že Katarina bude velmi tvrdý oříšek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (588)

leila22 

všechny recenze uživatele

Snáď prvý film, ktorý som s Ledgerom videla. Našťastie stihol po ňom natočiť ešte viacero filmov a niektoré z nich už teda boli riadne páky. Napriek tomu si dodnes na tento film dobre pamätám. Ako malá teenegerka som obdivovala sladký úsmev budúceho desivého Jokera. Hory-doly od toho nečakajte (to už si radšej pozrite tu Skrotenú :)), ale v rámci žánru, pre určitú vekovú kategóriu je to určite pozerateľný a milý film. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Mladá uletená romantika podčiarknutá veľmi úsmevnými a presvedčivými výkonmi. Trošku rozpačitá réžia a dej zapadajúci prachom. Celé to od začiatku naznačuje len mierny nadpriemer, hlavne že to celé nenechali len na tú romantiku, pretože komédia je to hlavné, na čo sa film zameriava. 65%. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Když to budu hodnotit v rámci žánru, tak je to fakt povedený. Jsou tu hezčí mladí lidé, navíc i poměrně slušní herci, občas je to vtipné a původní námět má svoje kouzlo. A taky soundtrack se povedl. Jak tu někdo píše níž, když to jde odpoledne, nepřepnu to. A to je o dost víc, než bych řekl u většiny jiných rom-kom. Byť tedy nemohu říct, že bych se tu u něčeho vyloženě smál. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Příjemná a nenáročná teenage romantika na motivy Shakespearovy komedie. Skoro se divím, že mě vždycky tenhle film míjel, ale konečně jsem to napravila. Čiší z toho nostalgie starších romantických komedií, je to dobře obsazené, zábavné, s chytlavým hudebním výběrem… a samozřejmě bylo fajn vidět mladé „nadějné“ herce Heatha Ledgera a Josepha Gordona-Levitta. Nemám v podstatě co vytknout. ~(4,0)~ ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

naprosto předvídatelná, přiblblá teen-komedie, samozřejmostí je super teen-hudba a super teen-vtípky, cool teen-party, kde je samozřejmě milion teen-týpků chlastajících neteen-pivko a olizujících náhodné teen-kolemjdoucí... proč je to pořád stejný a pořád stejně tupý?! a proč jsem na to sakra čuměl?! :) vidět to v teen-věku, asi to bude super teen-zážitek, takhle prošuměl kolem se svými (ani nevím pořádně za co) teen-40%... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (30)

  • Paintballový areál byl vytvořen poblíž Seattleského plynárenského komplexu na břehu jezera Union, což je oblíbené piknikové místečko. (Elisebah)
  • Volnou předlohou žhavě současného příběhu s letitou zápletkou je Shakespearova komedie "Zkrocení zlé ženy". (Roby)

Související novinky

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

29.10.2013

Tak to je hodně bizarní představa. Kupodivu se ale nejedná o internetový klep, nýbrž o přání producenta Aviho Lernera, podepřené už i konkrétní nabídkou. Rokování taktéž probíhají s Cameron Diaz,… (více)

Reklama

Reklama