Reklama

Reklama

Deset důvodů, proč tě nenávidím

  • Česko 10 důvodů proč tě nenávidím (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sotva Cameron James nastoupí na novou střední školu, zamiluje se do všemi obletované studentky Bianky. Jenže té se líbí hezoun Joey Donner, proslavený ve škole hraním v reklamách. Joe se vsadí, že dívku sbalí. Potíž je v tom, že Biančin přísný otec nařídil, že Bianka může jít na rande, pokud půjde také její starší sestra Katarina. Jenže ta o randění nestojí a ani kluci se o ni právě neperou. Katarina se totiž netají hlubokým despektem k okolí, a ke klukům obzvlášť. Pokud tedy chtějí Cameron nebo Joey dostat Bianku na rande, musí sehnat někoho, kdo by pozval její sestru. Jediný, kdo je k tomu ochotný, a to ne zadarmo, je Patrick, který nemá dobrou pověst a o jeho roční nepřítomnosti koluje řada divokých historek. Brzy Patrick zjistí, že Katarina bude velmi tvrdý oříšek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (588)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsem tak trochu alergický na všemožné romantické komedie, hodnotím tenhle nápaditý teenagerovský úlet vcelku pozitivně. Výrazně k tomu přispívá i sympatické herecké osazenstvo a milý humor. Všechny podmínky pro nenáročnou a zábavnou oddychovku na delší podzimní večer tak byly splněny. "Seš blbá? Zejtra mám dělat reklamu na nosní sprej..." ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Shakespearovo Zkrocení zlé ženy jinak, moderně, originálně, z prostřední současné střední školy. A nutno dodat, že je to velmi povedená předělávka. Možná to byl odvážný nápad, natočit Shakespeara jinak, ale vyplatilo se. Já byl velmi potěšený celkovým výsledkem, to jsem absolutně nečekal. Sice to místy nemělo daleko k obyčejné teenagerovské komedii, ale nakonec jsem dospěl k názoru, že tohle není teenagerovská komedie, ale spíše normální komedie. A co dělá z této komedie tak úžasnou záležitost. Jsou to určitě výkony Heatha Ledgera (dnes už bohužel tragicky zesnulého) a Julie Stiles, kterou jsem zde viděl hrát teprve podruhé (poprvé jsem ji viděl ve snímku Zůstaň se mnou). A právě díky nim je můj celkový dojem více než pozitivní a dávám čtyři hvězdičky... ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nie je to môj štýl (americké teeneagerské komédie), ale je to prekvapivo zaujímavé a dobre. Vtedy ešte nie moc známy herci utiahli film skvelo a Heath Ledger sa osvedčil ako skvelý herec. Film nič moc zaujímavé nové nenaservíruje, ale vie to pekne roztočiť aj s tým čo tu už bolo.Jednoduchý, ale zaujímavý dej je skvelo zrežírovaný, má tempo a štýl, fajn postavy sa starajú o to aby sa divák nenudil, takže aj vtipný humor a fajn zábava je namieste. Skratka fajn oddychovka s dobrými hercami. 70% - 3* ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

jedna z mnoha,z takzvaných teen komedií,která má ale oproti ostatním jedno veliké plus...a tím je heat ledger.od jeho smrti,jsem se o něj začal zajímat víc..bohužel to tak bývá a nejsem pyšný na to,že jsem ho znal pouze jako syna mela gibsona z patriota a teplý cowboye z teplé hory.film není trapný,ba naopak se povedlo využít plně dobrých vtípků a i zajimavě vykreslit romantickou pointu.slušné. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Mno trochu rozporuplné. Děj je až trapně předvídatelný a plný klišé. Na druhé straně tato komedie má Heatha Ledgera. Kdykoli se objevil na scéně, musela jsem se usmát. A když se usmál, culila jsem se na něj, jako by balil mě (můj přítel tomu přihlížel s naoko nasupeným výrazem :-)) Musím říct, že jsem se mnohokrát zasmála, nechápu ale moc logiku tohoto filmu. Nepochopím to, protože nejsem povrchní Američan, kterému jako projev lásky postačí zpívání před celou školou na tribunách (už vím co parodoval Bulšit) a který bezmyšlenkovitě poslouchá své rodiče, i když hlásají sračky (k autoritám mám velký respekt, ale co je moc to je moc). Navíc hlavní představitelka prostě není sympatická a rozhodně jí nepomůže, že je zoufale plochá jako prkno (ty modré šaty bohužel odhalily až moc = nic). Dohodli jsme se s Mirkem na ** ale přeci jen dám asi 3. Možná proto, že kontrast mezi Katiným a mým poprsím je natolik enormní, že mi Mirek neustále zvyšoval seběvedomí ;-) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (30)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Volnou předlohou žhavě současného příběhu s letitou zápletkou je Shakespearova komedie "Zkrocení zlé ženy". (Roby)

Související novinky

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

29.10.2013

Tak to je hodně bizarní představa. Kupodivu se ale nejedná o internetový klep, nýbrž o přání producenta Aviho Lernera, podepřené už i konkrétní nabídkou. Rokování taktéž probíhají s Cameron Diaz,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno