Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument, jenž mapuje průběh výroby jednoho dílu seriálu Městečko South Park. Tvůrčí tým má 6 dní na zpracování a zfilmování jedné epizody. Parkerovi a Stoneovi začíná týden humoru, tvořivosti a v neposlední řadě i velkého stresu. (latvar)

Recenze (33)

juta 

všechny recenze uživatele

Treye, Matta a jejich partu obdivuju za to, co dokážou udělat za poutých 6 dní. Je to neuvěřitelné, že i když na to mají velmi málo času, tak dokáží udělat skvělý díl. Jak se tam zmiňovali, že ostatním seriálům to trvá 6-8 měsíců, tak to je pálka. Konečně jsem měl možnost se podívat, jak to vlastně všechno probíhá. Dokument se povedl. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Vtipný a zcela otevřený dokument nejen o novodobé podobě tvůrčího procesu kultovního South Parku. Neskutečně zajímavý byl kromě náhledu do zákulisí současného tvůrčího týmu kupříkladu i retrospektivní pohled na produkční materiál, se kterým Trey a Matt pracovali původně. Pro opravdové fanoušky naprostá nutnost! 90% … Trochu škoda té kratší stopáže, klidně bych s těma lidma vydržel sedět u obrazovky několik dalších hodin. ()

Reklama

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Pro mě jako věrného diváka je pohled na továrnu South Parku zajímavý. Ovšem HUMANCENTiPAD byl hroznej díl a já se těšil až to nebudou omýlat pořád dokola. Přišlo mě, že byly přínosnější záběry jejich práce na animaci a nápady. Přesto se nemůžu zbavit pocitu, že mi v tomto dokumentu ještě něco chybí. Nezlobte se na mě, já čekal víc. ()

muliku 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je pecka, přesně něco takovédleho jsem potřeboval už od doby, co jsem fanda South Parku. Youtube o Parkerovi a Stonovi jsem prolezl snad celé, ale tolik informací jako v tomhle dokumentu nikde není. A potěšilo mě, že je Trey Parker fanda Star Wars :) (nebo to tak alespoň vypadá, podle jeho mikiny a lega v jeho kanceláři). ()

Epco 

všechny recenze uživatele

Ako to tí Parker a Stone robia? A tu je odpoveď. Pekne na jednom mieste je zobrazené všetko čo sa človek mohol útržkovite dozvedieť z iných zdrojov počas rokov trvania tohto fenoménu. Pre tých ktorý majú napozeraný skvelý seriál Studio 60 on the Sunset Strip však neprináša nič nové, aspoň čo sa týka informačného prínosu ohľadom vzniku komediálnej show v časovom prese. Výnimočnosť toho dielka spočíva v osobách pánov Parker a Stone, a tí ju už nijakovsky dokazovať nemusia. Stačí sledovať samotný South Park či čokoľvek iné čo vytvorili. ()

Zajímavosti (2)

  • V rokovacej miestnosti Parkera a Stonea je na stene zavesený zarámovaný hokejový dres Los Angeles Kings, s menom bývalého slovenského hokejistu, Žigmunda Pálffyho. (KN1Fe)
  • Epizoda, na které v dokumentu tvůrci pracují, je 1. díl 15. série s názvem „HumancentiPad“. (puchal)

Reklama

Reklama