Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

trojtmberk 

všechny recenze uživatele

Nějak sem se s chlapcema chvilku nepotkal, o to větší byla moje radost, že se ani krapet nezměnili a pořád vymejšleji krásný nesmysly. Před představivostí tvůrců smekám a někdy se mi ani nechce věřit, že tohle daji dohromady, aniž by své fantazii pomohli nějakejma chemikáliema. Tak a teď všeho nechám, jdu koupit nějaký sítě a jiný užitečný věci pro lov Leprikona a dál už se samo ukáže jak to bude dál. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Obrovský překvapení, protože Imaginationland je ještě lepší, než muzikálovej celovečerák. Kromě hollywoodských celebrit jako jsou Shyamalan, Michael Bay, Mel Gibson ("Řikejte si o tom Gibsonovi co chcete, ale ten parchant zná strukturu příběhu") nebo Kurt Russell (jeho znásilní lesní zvířátka), jsou tu hlavně postavičky z nespočtu fantasy a hororových sérií, že divákovo oko nemůže prakticky stíhat: Gandalf, Luke Skywalker, Aslan, Carnage, Dracula, Frankensteinovo monstrum, Vetřelec, Predátor, Jason Voorhees, Freddy Krueger, Pinhead, Gremlin... and many more. A jelikož se jedná o tři těsně navazující díly, tak tohle je jasně ta největší a nejlepší trilogie všech dob! :) ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Tři klasické díly South Parku, které spojuje jednotný příběh boje o jakýsi svět představ. Humor je jako vždy drsný, South Park sprostými slovy nešetří a divák, který si nehraje na přehnaného inteligenta, se jednozančně bude bavit. Velice povedené byly narážky na filmové režiséry Shaymalana, Baye a Gibsona, ale jinak Imaginationland ničím nevyčnívá nad ostatní díly, proto hodnotím stejně... "Kyle, i swear, before this day is over, you will suck my balls" 7/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi bylo určitě lepší. Tady mě vzal hlavně Al Gore přeslečený za nějakého Supermana, dále nebyly špatné Camea Kurta Russella a Predátora. Co se týče linie s Imaginationland je to jasně 5 hvězdičkový nářez, ale co proboha mělo znamenat neustálé omílání těch koulí? Cartman tentokráte zklamal na célé čáře. Ale jelikož téma South Park mě vždy potěší nebojím se pustit film kdykoli znovu a královsky se bavit. ()

Kreeki 

všechny recenze uživatele

Znáte jiný film ve kterém by hrálo v jedné hodině tolik skvělých postav jako například Morpheus, Mario, Vetřelec, Santa Claus, Ježíš, Luke Skywalker, Predátor, Mickey Mouse, Frankensteinovo monstrum, Michael Bay, Gandalf, Indiana Jones, King Kong, Darth Maul, Freddy Krueger, Snarf, Ronald McDonald, Robin Hood, Zeus, Jason Voorhees, Lví král, Jahůdka, Hulk, Al Gore, Harry Potter, Mel Gibson, Lízátkový král, Kocour v botách, M. Night Shyamalan, Superman, Bůh, Hercules, Lidoprasomedvěd, Wario, Pepek námořník, Mr.Propper a i tací jako vlkodlaci, zombíci, želvy ninja, leprikóni, Transformers, jednorožci, kentauři, robotičtí cyloni, hipíci, tripodi, víly, griffini, teroristi, Šmoulové, klony ze Star Wars, mušketýři, spousta roztomilých "vánočních" zvířátek a dokonce i nepřátelé z Pacmana? Tolik zážitků jako pohled na Kurta Russella jak znovu prochází "portálem" či epickou bitvu né nepodobnou té u Helmova žlebu? Ale o to nejde, jediné na čem záleží je přece partička kamarádů a Cartmanovy koule. 8/10 ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama