Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

South Park, ktery byl uzasny a vtipny pred 10ti lety v prvnich seriich a nasledne vygradoval v excelentnim, temer muzikalovem "Bigger, Longer & Uncut" in 1999, zacal postupem casu pozvolna ztracet dech a predevsim zacal byt jeho humor znacne jety. V poslednich letech byl SP (alespon z meho pohledu) naprosto irelevantni zalezitosti, coz se snazi zmenit aktualni Imaginationland. Mozna i vzhledem k me nekolikalete pauze a odpocinku od SP je to snaha vitana, kterou jsem si skvele uzil. Jedna se sice o efektivni kompilaci 3 radovych dilu, ale pro ty kdo dane dily nevideli, se Imaginationland jevi jako kompaktni a velmi dobre promysleny filmecek. Vyborny scenar se rozdeluje v podstate do 2 sfer. Do klasickeho SP sveta, kde se Cartman snazi domoci spravedlnosti a nechat si od Kylea oficialne vylizat koule. A do sfery imaginationlandu, kde propukla valka mezi zlymi a hodnymi fiktivnimi nejen filmovymi postavickami. Cartmanova dejova linie sice neni spatna a ma sve svetle stranky (Michael Bay, Stargate), obcas ale pusobi pomerne rusive a misty nudne. Na druhe strane v podstate kazda minuta odehravajici se v imaginationlandu je fantasticka. Takova hardcore party, kde Jesus pokropi M60kou Aliena, Santa usekne hlavu Pinheadovi a vanocni veverky znasilnuji Pepka namornika se nevidi kazdy den. 8/10 ()

Mihail123 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že sa nejedná o normálny film, ale o spojené časti je to neskutočne zábavné. Parker a Stone si robia srandu zo všetkého, ale naozaj VŠETKĚHO - a na moje prekvapenie ono to funguje perfektne. Scéna s M. N. Shyamalanom, Mel Gibsonom a Michaelom Bayom je jednoznačne najlepšia z celého filmu (Oh, my nipples, it hurts when i twist them. Ou Yeah!) ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

No je to takovej trojdíl. Se vším všudy, co se na správnou trilogii sluší a patří. Heroický Buttersův příběh, nějaké to znásilnění Pepka námořníka nebo Kurta Russela a mnoho dalšího. Zezačátku jsem se bavil dobře a pestrost postav v zemi Představivosti byla skvělá. Způsob likvidace notoricky známých postav byl ještě o třídu lepší. Ale potom to nějak vyčichlo, já na chvilku usnul, a konec už je jen takové tlachání s občasným lízáním koulí. ()

matezzz 

všechny recenze uživatele

Tohle budete buď milovat, nebo nenávidět! Příznivci seriálu určitě budou souhlasit s tím prvním. Parádní satira na vše, co jsme kdy mohli ve svých představách vymyslet a nejen na to. Skvělá je parodie na Shyalamana a hlavně na M. Baye :-))) Pár dnů po shlédnutí jsem teprve zjistil, že jde vlastně o tři po sobě jdoucí díly z 11. série. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Být tak Buttersem a vysnít si to celé trochu jinak. Lépe a s více využitým potenciálem. Avšak i tak by to mělo něco do sebe disputovat s ozbrojeným Ježíšem, utíkat před prznícími lošťomilými vánočními zviřátky a spolu s Aslanem sledovat monumentální bitvu horrorových postav proti těm dětinským... Zato Kylem bych být nechtěl, protože Cartman by mě furt buzeroval s nějakým tím lízáním, což by mi časem lezlo dost na nervy. Ale bylo by to celé strašně smutné dobrodružství, protože ještě teď by mi kanuly slzy při vzpomínkách na brutální zavraždění Starostlivého medvídka., bůů. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama