Reklama

Reklama

South Park: Not Suitable for Children

(TV film)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

"Yea, but I never knew it will lead to pornographic images of minors." Primárně cíleno na Prime (Cred) a na to, že influenceři jsou jen pěšáci propagandy. Řekl bych, že to bylo zbytečně dlouhé a vlezlo by se to do poloviční epizody. "But there's more to life than making money. And there's more to marriage than just beating your wife." ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Znovu dokonalá a nesmírně aktuální satira. Při pohledu na děti ověšené ze všech stran Prime drinky si říkáte, že tvůrci přehánějí a zveličují. Tedy minimálně do té doby, než prozkoumáte stejně plné kapse mladších příbuzných. Rozhodně jeden z nejlepších celovečerních dílů posledních let, který se zaměřuje především na Prime drinky a vliv nejrůznějších retardovaných influencerů na snadno zmanipulovatelné nejmladší publikum. Na druhé straně je potom dospělá linka s Only Fans. [77 %] ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jeden z najtrápnejších South Parkov vôbec, tému brainwashingu detí sa nepodarilo vôbec vystihnúť vtipne, pôsobá to strašne neucelene, iba potreba opásať niečo čo je problémom a na čom sa chichúňajú už deväťročné deti, jediný sledovatelia influencerských lúzrov...riadny trapas okorenení dvomi rasistickými poznámkami, pochopiteľne na adresu belochov. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Satiru společnosti miluji a tady se mi ji dostávalo v nebývale velké a hlavně nijak omezené míře. South Park se zjevně nebojí ukázat na cokoliv a kohokoliv a to je dobře. Moc jsem si sledování užívala a nasmála jsem se. Bohužel si myslím, že na žádné zmíněné téma - Prime, OnlyFans, infuenceři - tvůrci nijak zvlášť nepřeháněli. Tímto dílem asi započala moje láska k South Park. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalšie trefné zobrazenie súčasnej spoločnosti. Milujem keď je epizóda aspoň z časti venovaná Randymu Marshovi. Jeho putovanie svetom Only Fans a svetom influencerov bolo zase raz najsilnejšou vecou na celej časti. Keby som písal čokoľvek iné, tak by som sa len zbytočne opakoval. Možno nie úplne najsilnejší diel - Panderverse sa mi páčil tento rok viac, ale stále to funguje, baví a núti k zamysleniu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama