Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (298)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokračování lepší prvního dílu, což se zase tak moc často nestává. Jestliže se v Collectorovi s nějakou zápletkou moc nepárali, tak tady to platí dvojnásob. Zkrátka je tu barák se schovanou holkou a komando, co jí má vysvobodit a taky si užít spoustu atrakcí či potkat zajímavý lidi. Nekompromisní krvavá jízda, u který jsem se šklebil blahem. 90% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Lidi jsou různí. Někdo sbírá známky, někdo mince, jiný zase vykuchaná lidská torza. Taková filahomická, či chcete li, homismatická burza rozhodně není taková nuda, jako když si banda páprdů ukazuje pod lupou aršíky nebo pečlivě leští zlámané groše. Každopádně, fantomasní řezník z unylé jedničky se docela slušně udělal, pojal to ve velkém a otevřel si kulantní, velkokapacitní masokombinát s kafilérií. Jde sice jen o další Viděl, nicméně strhující a skvěle udělané, avšak i tak to místní samozvaná, hororová G*U*R*U*R*A opět pobuřuje, protože správný, pětihvězdičkový horor má přeci vypadat tak, že tři až pět mentálů sedí na prdeli, nejlépe v jedné místnosti, plácají dvě hodiny esoterické broskvoviny, až se jim z toho třepe kamera a v poslední minutě neviditelné cosi udělá zpoza dveří "BAF"! Takže tohle je to dobré jaxviňa, podle verbala, samozřejmě. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tu niekto zase zobral pravidlá sequelov príliš doslovne. Už jednotka nebola nijak zvlášť objavný horor, ale mala zopár silnejších momentov, bola napínavá a hlavne mala atmosféru. Dvojka nie je nič než torture porno, navyše akčné, čo je sám o sebe dosť blbý nápad. Niečo ako megalomanská verzia Saw a prvého Resident Evilu dohromady. Všetkého je veľa; iba v úvode v bare zomre tak stovka ľudí, a celé je to prekombinované dosť divným spôsobom (keď sa ku koncu filmu otvoria dvere a tam stojí Collector, v ruke samopal a po bokoch psi, už som iba čakal, že začne hláškovať). Ten Collector, on je tu vlastne superhrdina. Je nadpriemerne inteligentný (chcelo by sa napísať génius), má značne neobmedzené finančné prostriedky, pod kontrolou všetko tak päť ťahov dopredu, prežije niekoľko smrtí a nemá z toho ani jazvy....... a to je všetko pekné, akurát to nedáva zmysel. Ako béčko ok, ale do kín toto nepatrí. Smola je, že aj Saw začalo jedným malým originálnym hororom a pokračovalo ako pokračovalo, a všetko nasvedčuje tomu, že aj z Collectora bude ďalšia stupídna, komerčná, hororová, nekonečná séria. Super. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Kdo mě zná, ví, že jsem fanda exploitu, mám rád brutalitu, ale vždycky lpím na tom, aby byl snímek co nejvíc pravděpodobný. The Collection bohužel sám sebe akorát tak paroduje tím, že je totálně předimenzovaný podobně jako závěrečný díl SAW 3D. Kdybych tu měl vypsat všechny nelogičnosti, co jsem vypozoroval, tak by se před tak dlouhým komentářem sklonil i Shadwell. U takových filmů se člověk nemůže ani bát, protože to jednoduše nelze brát vážně. Ale abych jen nekritizoval, určitě si myslím, že je super jednou zase vidět horor, kde se nic neklepe a člověk si může vychutnat opravdu skvělou kameru, hudbu a i trochu toho napětí. 45% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Málo kedy to poviem,ale dvojka prebehla jednotku o dve triedy(v tomto prípade o hviezdy). Tá scénka na diskotéke,fakt svelo krvavá až tak že neviem či by som po tomto filme mal dobrý pocit byt na nejakej s diskoték.Parádna krvava gore jazda po ktorej by som aj ja niekomu zapichol vidle do krku.Veľmi domyselné boli aj pasce v starom hoteli a nasadenie žoldnierov bolo naozaj veľmi dobre spracované.A tento krát to pristalo aj J.Stewartovi,ktorí bol živší ako v The Collector. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • Když psi Collectora (Randall Archer) napadnou Arkina (Josh Stewart) a ostatní, tetování na Arkinově pravém rameni zmizí poté, co je pokousán. (ČSFD)
  • Arkin (Josh Stewart) má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů "Virescit Vulnere Virtus", v překladu "Mužnost sílí utrpením". (JASON_X)

Reklama

Reklama