Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neúspěšný spisovatel se vrací do vesnice v Galicii, ve které vyrostl. Má zde převzít cenu, ovšem brzy přijde na to, že skutečný důvod, proč ho pozvali je, že má skoncovat se starou kletbou, jež sužuje obec posledních sto let. (oficiální text distributora)

Recenze (62)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Takmer za štyri. Španieli vedia nielen strašiť, ale aj baviť. Humor je taký "sedlácky", ale veľmi roztomilý. Zhruba od polovice (geniálna scéna s prstom) už je to len nálož krvavých gagov. Navyše to v istých chvíľach dokáže zvážnieť a byť naozaj strašidelné, alebo sa vytasiť s funkčnou ľakačkou. A príbeh dáva zmysel. Takmer. :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedná se o docela dobrou španělskou hororovou komedii, která se snaží udržet svižné tempo od začátku až do úplného konce. Pokud máte rádi onu pomyslnou buranskou „příchuť“ podobně laděných kousků, jste tady správně. Tvůrci si na nic nehrají, prostě se jen snažili nabídnout divákům co možná největší porci ulítlé zábavy, černého humoru a ucházející triky. Navíc se vše podstatné dozvíme již z úvodních titulek, takže se následně můžeme nechat unášet touto netradiční podívanou. Humor i napětí je nám tu presentováno rovnou měrou a každý si tu určitě přijde na to své. Postavy jsou správně ulítlé, vypouští z úst jednu hlášku za druhou a i když to místy zavání trošku trapností, dá se jim to díky jejich buranství odpustit. Vše je nám totiž podáváno tak legrační formou, že jim ty některé přestřelky jistě odpustíte. Navíc samotní vlkodlaci nevypadají zas až tak zle. Jen je potřeba říci, že jejich eliminace byla opravdu pestrobarevná a i v těchto rádoby „nervy drásajících“ momentech si užijete spoustu zábavy. Tím je vám samozřejmě jasné, že o nějaké ponuré atmosféře tu nemůže být ani řeč. Napětí se tu sice na několik okamžiků skutečně objevilo, ale nebylo zde prioritou, na které by příběh stavěl.70% ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Příjemná blbina nadupaná skvělejma hláškama, sympatickým obsazením a jako bonus se to vůbec nebere vážně a strašně příjemně se to sleduje. Pro mě ohromné překvapení a dokonce to místy umělo vykouzlit výtečnou atmosféru.Co na tom, že to celé skončilo strašně průhledně, když se u některých scének trháte smíchem.Jeden z těch hodně lepších španělských filmů a jsem za něj moc rád, protože poslední dobou i naši opálení spoluevropané dělají veliké přešlapy."Jsou to sice vidláci, ale nějaký mozek asi přeci jen mají" :D 75%. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Dobrá nálož hravé a ujeté zábavy, která si účelně a funkčně utahuje s poetiky vlkodlactva a prokletí. Přesto jsem čekal a možná si i přál větší absurdnost a víc těch nekompromisních scén. Je to ale povedené.... nevím proč se i u nás někdo nepokusí natočit něco podobně nekonvenčního a protipředpisového :-) PS: policajt zvedl laťku, parádní postavička. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

No nenudil som sa. Vlkodlaci ma vážne potešili, stará dobra klasika a toľko som ich nevidel, hádam ani Twilight ságe. Hlavne ma bavili postavy, na nich sa veľmi dobre pozeralo, stále som si hovoril, s čím vtipným ešte prídu. I ponurosťov nesetril, hlavne vo vnútri stodoly, tam to malo i niečo z atmosféry. Hororové to určite nie je, kvôli tomu sa tento film ani pozerať neoplatí, zato ako komédia má moje sympatie. Ja som sa bavil a to je podstatné . ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama