Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neúspěšný spisovatel se vrací do vesnice v Galicii, ve které vyrostl. Má zde převzít cenu, ovšem brzy přijde na to, že skutečný důvod, proč ho pozvali je, že má skoncovat se starou kletbou, jež sužuje obec posledních sto let. (oficiální text distributora)

Recenze (62)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

U všech chlupatých na měsíc vyjících stvoření tohle nemělo chybu !! Hlavní hrdina je největší zbabělec v historii vlkodlačích hororů a jeho dva kámoši tomu nasazují korunu. Nejvíce mě dostala scéna s poldama to opravdu bylo bezkonkurenční a pouštěl jsem si jí několikrát. Babička hlavního hrdiny pobrala víc odvahy než naše trojice dohromady a ten pes byl snad kouzelnej. Scéna s prstama rovněž bezchybná. Kvalitní porce chlupaté zábavy a super překvapení. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedná se o docela dobrou španělskou hororovou komedii, která se snaží udržet svižné tempo od začátku až do úplného konce. Pokud máte rádi onu pomyslnou buranskou „příchuť“ podobně laděných kousků, jste tady správně. Tvůrci si na nic nehrají, prostě se jen snažili nabídnout divákům co možná největší porci ulítlé zábavy, černého humoru a ucházející triky. Navíc se vše podstatné dozvíme již z úvodních titulek, takže se následně můžeme nechat unášet touto netradiční podívanou. Humor i napětí je nám tu presentováno rovnou měrou a každý si tu určitě přijde na to své. Postavy jsou správně ulítlé, vypouští z úst jednu hlášku za druhou a i když to místy zavání trošku trapností, dá se jim to díky jejich buranství odpustit. Vše je nám totiž podáváno tak legrační formou, že jim ty některé přestřelky jistě odpustíte. Navíc samotní vlkodlaci nevypadají zas až tak zle. Jen je potřeba říci, že jejich eliminace byla opravdu pestrobarevná a i v těchto rádoby „nervy drásajících“ momentech si užijete spoustu zábavy. Tím je vám samozřejmě jasné, že o nějaké ponuré atmosféře tu nemůže být ani řeč. Napětí se tu sice na několik okamžiků skutečně objevilo, ale nebylo zde prioritou, na které by příběh stavěl.70% ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

K hororvým komediím bývam většinou dost skeptický, ale v poslední době je mi neustále dokazováno, že pro to není žádný důvod. Abych tedy žánr uvedl na pravou míru. Jedná se o španělskou černou komedii s hororovým prvkem v podobě vlkodlaka. A jelikož jsem se bavil vážně královsky, uvažoval jsem od samého začátku pouze mezi čtyřmi a pěti hvězdami. PS: V budoucnu planuji pro velkou slávu opětovné shlédnutí a hodnocení na základě toho upravím. 82% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Španělský film „Hra vlkodlaků“ vás rozhodně neurazí. Je to dobře zvládnutá komedie, která nemá moc originální děj, ale v tomhle případě to vůbec nevadí, protože jde primárně o to, abyste se bavili. A myslím, že při sledování filmu se bavit budete. Možná se nebudete popadat za břicho, jak je to zábavné, ale je to takové příjemně plynoucí s tím, že dostanete to, co čekáte a možná ještě něco navíc. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Dobrá nálož hravé a ujeté zábavy, která si účelně a funkčně utahuje s poetiky vlkodlactva a prokletí. Přesto jsem čekal a možná si i přál větší absurdnost a víc těch nekompromisních scén. Je to ale povedené.... nevím proč se i u nás někdo nepokusí natočit něco podobně nekonvenčního a protipředpisového :-) PS: policajt zvedl laťku, parádní postavička. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama