Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katolícky kňaz sa snaží vyliečiť svojho 13-ročného mladšieho brata Jimmyho, ktorý je posadnutý diablom. Posadnutosť je však taká silná, že mu už niet pomoci, a tak ho zatvoria do ústavu pre duševne chorých. Jimmymu sa odtiaľ čoskoro podarí ujsť spoločne s armádou detí, ktoré zdieľajú jeho vražedné túžby. Spolu začnú unášať ľudí z mesta do opusteného zámku, ktorý je plný podzemných tunelov s mučidlami. Medzi unesenými je aj katolícky kňaz, doktorka, učiteľka a dokonca aj Jimmyho matka. Kto z nich má šancu prežit? (kubqo)

(více)

Recenze (38)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jak jsem již dříve říkal Tomaselli umí natočit jedinočné a originální horory které ve mě umí vzbuzovat strach. Navíc můžu říct že jsem zkoukl všechny jeho filmy a všem dávám za *. Hlavníma chybama jeho filmů je sem tam pomalost a zbytečná zmatečnost a nic moc herci. Tady opět dokazuje že umí řídit svůj horor ale neumí řídit herce ani pořádně vyprávět příběh. Jinak je to klasický Tomaselli, atmosférický, nepříjemný a solidně psycho hororový. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jeden z hororov, ktoré si budem musieť nechať dlhšiu dobu uležať v hlave, aby som pochopil, čo to preboha bolo, a či to vlastne bolo to, čím to byť chcelo. Ja som skôr čakal nejakú poriadne krvavú vyvražďovačku, so skupinkou retardovaných deciek, ktorá bude fungovať najmä na gore, no napokon sa z toho vykľul čistý psychologický horor. Síce sa divák dočká aj toho sľúbeného mučeníčka, ale nie až v takej forme, ako som predpokladal. Tomaselli je šikovný režisér, akurát ten scenár domotal ako sa len dalo. Netuším, prečo postavy konali tak ako konali, dialógy boli divné až to bolí a dejové línie preskakovali ako na bežiacom páse. Našťastie to ale bolo nakrútené lepšie ako jeho predchádzajúce snímky, a ten malý popálený parchant zapôsobil vždy, keď sa objavil. Akurát niektoré zamordovania pôsobia až príliš umelo a lacne. Po stránke atmosféry to klape, hudba bravúrna (!) a síce som miestami uvažoval nad zmyslom a inteligenciou toho celého, napriek tomu mi z toho chtiac či nechtiac vychádza jeden z najznepokojujúcejších snímkov poslednej doby. Nemyslím si však, že takáto hororová podivnosť sa bude tešiť veľkej diváckej priazni. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No čekal jsem nějakou super prasárnu a dostal jsem průměrnou prasárnu. Tím není myšlena kvalita filmu, ale kvalita gore a podobných věcí a ta je na průměrný úrovni, ale dá se to. Nic přelomovýho se tu pro znalýho člověka nenajde. Samozřejmě, že příběh je pak totálně dementní a slouží jenom aby vysvětlil proč tam jsou ty masakry. Každopádně dejte bacha na psychotický ďáblem posedlý zfanatizovaný parchanty! Jo a název filmu je poněkud zavádějící zdá se mi. Aspoň teda pro mě. Takže celkově těsně nad uspokojivým průměrem.55% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dopálené mladé chlapčisko posadnuté zlými silami utečie pred snahou svojej rodiny o záchranu, vytvorí si z niekoľkých miestnych detí grupu pomocníkov a v opustenej veži si zariadia mučiareň. Tu sa hrajú so svojimi obeťami a následne ich posielajú na večný odpočinok. Podľa mňa ide o vcelku vydarený, ale zároveň aj dosť rozporuplný horor - na jednej strane je fakt temný, skoro až desivý, slušne natočený, bizarný, napínavý, krvavý a schopný rozpútať atmosféru, ako by na človeka liezla mrazivá nočná mora. Ale na druhej strane je až prekvapivo občas úsmevne blbý, lacný, zmätený a nedotiahnutý. Tomaselli má bez pochyby talent a potenciál odpáliť v hororovom žánri pravú bombu, no ešte chvíľu si na to asi bude treba počkať. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

No já nevím, já tyhle low low low budget horory příliš nemusím. Torture Chamber má sice slušnou kameru,zajímavé prostředí a Oldschool inspirace jde cítit z každé minuty, ale jakmile příjde na scénu gore či nějaký hororový prvek, tak to celkem pokulhává. Námět je sice obstojný, ale nedostal právoplatné zpracování, což mi nedovoluje jít výše než přes 3*. Hodně mi film svým pojetím i lookem připomínal podobnou nezávislárnu Found. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama