Reklama

Reklama

Uvnitř odlehlé, přísně tajné laboratoře pracuje skupina vědců na experimentu, který by mohl znamenat další krok v evoluci člověka. Když ale předmět experimentu – uměle vytvořený "člověk" (Anya Taylor-Joy) – spustí řetězec děsivých událostí, vědci se musí rozhodnout, jestli je význam objevu takový, aby převážil i nebezpečí s ním spojená. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (227)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Morgan“ na mě prostě nedokázal zapůsobit dobrým dojmem, naopak jsem měl pocit, že sleduji něco, s čím si tvůrci moc nevyhráli. Odfláknutá práce na to, koho měli k dispozici. A nakonec ani gore nebylo z těch, jimiž by se snímek mohl chlubit. „Morgan“ je pro mě sci-fi horor, který si nebudu nijak dlouho pamatovat, spíše vůbec. Škoda, dalo se z toho možná vytěžit víc. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Cítil jsem se být podvedený,protože jsem se na film díval z přesvědčení,že jde o horor.Ať jsem se díval,jak jsem se díval,horor jsem nenašel,na druhou stranu jsem se nenudil,i když scénář místy zoufale lapal po dechu.Při sledování akcí vědecké sekce jsem měl někdy dojem,že se dívám na komedii.Mé myšlení si asi udělalo volnější den,protože přesnou představu o Lee Weathers jsem si udělal až po větvi v játrech,takže u mě se tvůrcům překvapení vydařilo,záporem filmu je i herecké obsazení,protože od takové sestavy čekám mnohem víc.Hodnotím za 3*-. ()

Reklama

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Tematicky zaujimavy mladsi Scott s prijemnou fasadou, no uviaznuty na plytcine, z ktorej sa uz asi ani nedalo pohnut. No asi by sa dalo vytahat viac, a mozno zamer -stat len na psychologickej sustredovacke ludskeho modelu,s tvarou paradnej ATJ. Prilezitostne emocne pritlaci ne zem a k bliziacemu sa koncu chcel divaka prebudit akcnejsou liniou, co neni na skodu. Pekne nasnimany a decentne zostrihany film, ktory neskor vysumi niekde doprdele, naspat do DNA. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Nabízí se vyšší hodnocení pro poměrně sebejistý vizuál a solidní tempo, osobně mě ale mrzí nevyužitý náběh na dějový twist, který přichází po necelé hodince a tvůrci to během pár minut zahodí, aby přepnuli na tupou vyvražďovačku. Závěrečná pointa už dojem nezachrání, mimo jiné proto, že není těžké ji vyčmuchat dopředu. Luke Scott ale vyloženě neselhal, jako režisér jednoznačně potenciál má. Příště by to ale chtělo scénář, který z postav nebude dělat takové neschopné idioty. 50% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

K Morgan mě přivábila moje oblíbenkyně Anya Taylor-Joy, ale film trošku mate tělem a s hlavními rolemi je to trošku ošemetné (snad první film, kde mě moje dřívější oblíbenkyně Kate Mara extra netankovala). Ve všech správných recenzích se samozřejmě řeší postava režiséra ze slavné rodiny a ačkoliv je brzy na nějaké soudy o nenaplnění očekávání, po čistě řemeslné stránce se jedná o napínavé béčko, u kterého jsem se po celou dobu stopáže dobře bavil a několikrát i byl překvapen z nejrůznějších dějových zákrutů a vřele bych fanouškům hororů film doporučil. Navíc tolik známých obličejů ve vedlejších rolích se jen tak nevidí. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Ve finálním souboji Lee Weathers (Kate Mara) a Morgan (Anya Taylor-Joy) v lese spadnou obě protagonistky několikrát do jehličí. Navzdory tomu se však na modré košili Lee neobjeví ani jedna skvrna, či jiná nečistota. (Nathaniell)

Reklama

Reklama