Reklama

Reklama

Uvnitř odlehlé, přísně tajné laboratoře pracuje skupina vědců na experimentu, který by mohl znamenat další krok v evoluci člověka. Když ale předmět experimentu – uměle vytvořený "člověk" (Anya Taylor-Joy) – spustí řetězec děsivých událostí, vědci se musí rozhodnout, jestli je význam objevu takový, aby převážil i nebezpečí s ním spojená. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (227)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film z kategórie zbytočných. Jedno dievča sa po dlhých rokoch experimentovania naserie. A to je tak všetko. Obsadenie je zaujímavé, ale rovnako nepotrebné. Kate Mara s účesom jak Majka z Gurunu mohla byť nahradená pouličnou žobráčkou, na jej zaseknutý výraz nepotrebujete žiadnu hereckú školu. Potešila ma aspoň účasť Rose Leslie z Hier o tróny. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MORGAN NENÍ „ONA“. JE TO „TO“. HYBRIDNÍ BIOLOGICKÝ ORGANISMUS…“ /// Vyprávění vo A.I. 4tý generace má zajímavej casting, kterej dělá co může, aby předvedl citový vazby k experimentu. Ovšem vypravěčský trumfování mezi postavama, žádnej diváckej orgáč nepřináší, takže se na to snažej dát zapomenout počtem mrtvol v závěrečný hororový půlhodince. Bonusem má bejt K. Mara, udivující útlým pasem, vyvinutou práskačkou, malou nožkou a tím, jak chce bejt drsná. Že by aspoň tohle stálo za zapamatování? Zapomeňte. Nefunguje ani závěrečná pointa. Takhle to hold dopadá, když uměláka učíte lidskejm vlastnostem. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Poznám, kam mě dovede láska k parchantovi. 2.) Stará začala učit uměláka nový kousky. 3.) Thx za titule „westside“ /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný překvápko, nečekal jsem skoro nic a ono mi to sedlo více než dobře. Morgan bych rozhodně nechtěl potkat v její povznesené náladě a jako klíště bych se držel Kate, které to tady neuvěřitelně sekne, třeba by mě nakonec i svezla a ne převezla. Obě podávají ve svých rolích super výkon, ostatní osazenstvo hraje rovněž dobře a atmosféra nám krásně houstne hlavně od rozhovoru Morgan s psychoušem. Závěrečné odhalení mě nepřekvapilo, ale o to víc bych právě vyzdvihnul Kate Maru, jelikož to dokazuje, že roli zvládla opravdu luxusně (alespoň za mě) a když si člověk, co neuhádl, pustí film podruhé, tak mu ty drobné náznaky (hra těla, pár odpovědí na otázky, či vyhnutí se jim) už snad ani nemůžou uniknout. Luke Scott to zvládl na pána a jsem zvědav s čím přijde příště. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Keď vynechám pár nelogičnosti (prepichne ju brucho, postaví sa a bije sa ďalej? A následovne nemá na svetri ani škvrnu? Alebo vidí ako jej zomrie kamarátka a len stojí a pozerá sa do blba?) tak je Morgan výborný akčný sci-fi thriller s dobrou zápletkou, kvalitnými ženskými súbojmi (miestami pokazili strih, ale pozerať sa na to dá) a dobrými hereckými výkonmi (sústredená A. T-Joy, drsná Kate Mara). Film si drží aj napätie, ktoré je od polovice filmu až do konca, takže film vôbec nenudí. Uvažoval som aj nad štyrma, no je tam veľká kopa nelogických vecí a dialógov a spackaný záver film, ktorý sa snaží byť chytrý (no a nevychádza sa mu to). Na jedno pozretie to stojí, ďalšie neplánujem. BTW: od hororu to má predsa len ďaleko. 65% ()

Prometheus69 odpad!

všechny recenze uživatele

Trailer lákal na nějakou tu akci, napětí z prvky fantasy.. a co jsme nakonec dostali? Urputně táhlou hovadinu kde nakonec ani Morgan nehraje hlavní roli.. Prostě jsem nepochopil o čem to sakra mělo být? A proč to vůbec někdo natočil za jakým smyslem... 666Teen ... Replikant Byl KLON, kde ten zloduch byl ten druhej! Tady byli na palici úplně všichni, včetně režiséra!!! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Ve finálním souboji Lee Weathers (Kate Mara) a Morgan (Anya Taylor-Joy) v lese spadnou obě protagonistky několikrát do jehličí. Navzdory tomu se však na modré košili Lee neobjeví ani jedna skvrna, či jiná nečistota. (Nathaniell)

Reklama

Reklama