Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin Costner září v Disneyho snímku McFarland, USA, dojemném filmu jeho oblíbeného žánru sportovních dramat, založeném na skutečném inspirativním příběhu outsiderů triumfálně překonávajících obrovské překážky. Když trenér Jim White přijede učit na střední školu, kterou navštěvují především Latinoameričané, poměry nejsou nejjednodušší. Když však trenér objeví výjimečné běžecké schopnosti chlapců, věci se mění. Kromě jejich talentu to je síla rodiny, vzájemné oddanosti a pracovní morálky, která je transformuje do šampionů přespolního běhu a pomáhá jim dosáhnout jejich vlastního amerického snu. Zažijte tuto povzbudivou oslavu lidského ducha v dramatu McFarland, USA. (Filmbox)

(více)

Videa (48)

Trailer 2

Recenze (165)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Banda mexikánců tam líta jak o život a Kevin Costner do toho pronáší různý patetický bláboly. A jak už to v amerických sportovních dramatech bývá zvykem, nesmí samozřejmě chybět dojemná scéna s americkou hymnou. Že já na tohle vůbec koukám... Jinak mě teda pobavilo, když jsem se na konci dozvěděl, že jeden z těch vzorných mexických hochů to dotáhnul do kriminálu. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Vítej v McFarland, Blanco. Pokud si chceš získat jejich důvěru a pozornost, musíš mít velké srdce jako oni. Kevin Costner v roli, která mu opravdu slušela. Pěkný film a stojí za to přečíst si i pár rozhovorů se skutečným Jimem Whitem. Na společné fotce s Kevinem Costnerem mi připomíná Clinta Eastwooda. :-) ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mám rád snímky so športovou tématikou a obzvlášť keď sú natočené podľa skutočnosti. Doposiaľ to však bol samý americký futbal, možno hokej, kraso, dokonca boby, sem tam sa objaví nejaký príbeh o klasických futbalistoch, a teraz z nenazdajky cez poľný beh. No a možno práve z tohto dôvodu ma tento snímok nezasiahol tak, ako sa to podarilo iným. Pre mňa sú z tohto pohľadu jednoznačne TOP filmami: "Remember The Titans" či formuliarski "Rivali". ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

110% klišé, až to možné nie je. Predstavte si ten najšalónovitejší storyline aký môže byť a máte McFarland. Viete odhadnúť ďalšiu scénu, zápletky, záver...všetko. Pre takúto rolu nemôže byť klišoidnejšia voľba ako rutinér a "dobrý ujco" Kostner, atď, atď... Tak rutinné a politicky korektné až to bolí!!! Ale rutina nemá len negatívne konotácie a preto aj tento film je napriek zabijáckej stopáži vlastne fajn:))) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj v krajne nepriaznivých pomeroch sa dá usilovnosťou a húževnatosťou vypracovať a niečo dokázať... Snímok síce neponúka nič nové, čo by predtým neponúkli iné športové drámy s Kevinom Costnerom, zato však pôsobí obvykle pozitívnym dojmom, športovým napätím a emotívnou bodkou. To všetko robí z tohto filmu príjemne strávený čas. 70/100 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel dva dny v zemědělské oblasti v blízkosti Camarillo Premium Outlets na Ventura Boulevard. (007.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno