Reklama

Reklama

Extrémní rychlost

  • Francie Overdrive (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Film vypráví příběh dvou bratrů, zlodějů aut, kteří cestují za novou zakázkou na jih Francie, kde se dostanou do hledáčku místního zločineckého bosse. Zloději Andrew a Garrett Fosterovi (Scott Eastwood a Freddie Thorp) se specializují výhradně na nejdražší luxusní auta. Byli najati na krádež nádherného Bugatti z roku 1937 v hodnotě několika miliónů eur a tak za touto zakázkou směřují na jih Francie. Ale Jacomo Morier (Simon Abkarian), místní zločinecký boss a majitel Bugatti, je chytí a nebere to vůbec na lehkou váhu. Výměnou za své životy budou muset oba bratři ukrást auto Morierovu úhlavnímu nepříteli Maxi Klempovi (Fabian Wolfrom) – a to nejen nějaké auto, Morier chce, aby Klempovi ukradli jeho nejcennější auto, Ferrari 250 GTO z roku 1962. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (7)

Trailer 5

Recenze (102)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nepovedená parodie na parodii. Přesně takto trefně by se dal shrnout snímek Overdrive, na kterém je z každého záběru cítit velmi silná inspirace brakovou telenovelou pro nedomrlé pubescenty "Fast and The Furious". Sice se na to chvílemi dobře kouká, což platí zejména u záběrů na překrásná auta s ještě krásnějšími ženami, nicméně ani toto "laciné" pozlátko nedokáže zakrýt fakt, že scénář, dialogy a CGi byly ušity velmi "horkou jehlou". Nic z výše zmíněných totiž pořádně nefunguje, přičemž při jednom velmi špatném CGI (zkáza Porsche), máte pocit, že sledujete extrémně podprůměrný díl "Knight Ridera". Opravdu se Scottu Eastwoodovi divím, že kývl na účast v něčem takovém. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

FAST AND FURIOUS meets NEED FOR SPEED a 60 (SE)KUND ve Francii. Dalo se to přežít díky štětkéznímu ksichtu Any de Ar(anál)mas. Horší už to bylo s koženym jelimanem, Scokotem Eastwoodem. Čím víc sraček jsem s tímhle profesionálním nehercem viděl, tím víc mě zaráží, jak mohl starej Clint zplodit takovou nesympatickou kreaturu bez talentu a ještě k tomu poměrně zakrslou vzhledem k tomu, že mladej Clint měl údajně v nejlepších letech až 193 cm. Co se týče genů, tak se teda fuckt moc nepofotrovatil, teda až na ty vrásky jako harmonika kolem očí, to je asi tak jediný. Jinak film jako zvuková kulisa v pozadí při facebookundování dobrý. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Takéto po Need for Speed pokúrované s Dannyho parťákmi. Ale NFS so starými autami, nie aktuálnymi športiakmi. Neviem, ale mladého Eastwoooda môžem čím ďalej tým viac. Nie je to dlhé, možno by som bral trochu viac akcie, ale inak je to fajn. Krásne autá, zamotaný a nepredvídateľný dej, dobré obsadenie a európska kamera. Dajú sa tu nájsť pozitíva, tak vám poviem. 4 z 5 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Extrémní blbost. Akční scény úplně nejhorší nebyli, ale všechno okolo je téměř absolutní odpad. Scénář je příšernost největšího kalibru a poté co zhruba po pátým dějovým zvratu rozjebe i to málo co do té doby dávalo smysl, tak mě to přestalo definitivně zajímat. Takže teď už asi vím, proč jsem se tomu tak dlouho vyhýbal a vlastně jsem si tím opravdu nemusel kazit dnešní odpoledne...20% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Typický "heist movie" se akorát v krkolomném plánu loupeže orientuje na historické legendární sporťáky. Čeká nás tedy mnoho automobilových honiček, s výjimkou té závěrečné v malebných serpentinách však takových televizních (a divoce sestříhaných). Rádoby cool mladický scénář se pak rozhodně nevymaňuje z vod jednoduchých francouzských akčních béček s vachrlatou logikou (rozuměj bez logiky), ale ani nenudí. Čistý výplachový střed. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Andrew (Scott Eastwood) řídí ve filmu BMW řady 6 Gran Coupé. Garrett (Freddie Thorp) má na začátku BMW M3, při akci na letišti pak jezdí BMW řady 4 Convertible. Morier (Simon Abkarian) má Maserati Quattroporte, jeho bratranec Porsche 911. (FIAT 500)

Reklama

Reklama