Reklama

Reklama

Bývalý agent CIA Frank Moses (Willis) dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních agentů, aby s jeho pomocí vypátral ztracenou přenosnou jadernou zbraň. Aby uspěl, bude muset odolat hordám zabijáků, teroristů a mocichtivých vládních úředníků, kteří se superzbraně snaží zmocnit. (Bontonfilm)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (788)

HAL 

všechny recenze uživatele

Jak může být film ve kterém cynicky zastřelí tolik lidí tak strašně nezáživný? Staříci se vyčerpali v jedničce, jediná kdo tady táhne zábavu dopředu je triggerhappy panička Mary-Louise Parker - a i ta je jen variací na geniální Jamie Lee Curtis z nepřekonatelného True Lies. A zbytek herců spíš rutinně nudí. Obzvlášt Willis, na kterého je tu po Die Hard 5 už dost smutný pohled. 5/10 ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Jednička byla jednoduchá, ale zároveň přímá a sympatická. Red 2 má stejné neduhy, jako například pokračování Dannyho Parťáků. Vrstevnatý děj který je zmatečný, přecpaný x množstvím různých lokalit, razantní posuny a stříhání apod. Nemá to šťávu a podruhé už je to vyčpělá nuda. Ani akce nic moc, ti kaskadáři jsou tam vidět příliš. Nebýt Helen Mirren v nezvyklé, naprosto unikátní roli a Johna Malkoviche v plné polní, tak by se jednalo o stokrát viděný instantní guláš patřící do záchodu. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $84miliónovTržby USA $53,262,560Tržby Celosvetovo $148,075,565Tržby za predaj Blu-ray v USA $13,062,521 //počet predaných kusov 646,957Tržby za predaj DVD v USA $20,486,578 //počet predaných kusov 1,384,818║ obsadenie fantastické, lenže v tak strašne nevýraznom prvoplánovom príbehu sa len utápa, dej skáče z miesta na miesto bez toho aby dokázal viac vtiahnuť do deja, akcia újde, zábavnosť tak na pól plynu, škoda, dá sa to pozrieť ale grády prvej časti sa tu len ťažko nájdu, škoda /videl v kine: 55%/ ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jon Hoeber, Erich Hoeber / Predloha: Red - Warren Ellis, Cully Hammer | Hudba: Alan Silvestri | Produkcia: Lorenzo di Bonaventura | Distribúcia: Summit Entertainment, Lionsgate | Štúdio: DC Entertainment, di Bonaventura Pictures | Rozpočet: 84 miliónov $ | Tržby: 142,078,971 $ || Bavil som sa o dosť viac, než u jedničky. Gagov je tu neskutočne veľa, a napriek tomu sa film bere vážnejšie, čo je v mojich očiach posun dopredu. Vypracovanosť celého príbehu, jednotlivých lokalít - hlavne interérov - je okúzlujúco precízna a ukazuje, že to nie je len odfláknuté béčko, ako z hereckej, tak i zo strany tvoriacej skupiny. Silne nadpriemerná zábava, s úžasnou hereckou gardou. Trojke sa brániť nebudem. "Rád by som emigroval do Iránu" :D 78% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Dvojka je možno trochu roztekanejšia než jednotka, ale ani v nej nebolo všetko tip-top. Je však rovnako zábavná, hlavne akčné scény sú oku lahodiace. Príbeh je braný zoširoka ako v najvačšom špionážnom filme všetkých čias ( striedanie svetových metropol ), beriem to však ako chcenú iróniu. Red dvojka nesklamala, ako oddychovka bude vždy vítaná. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (32)

  • Čtyřmotový letoun, se kterým odvážejí Baileyho (Anthony Hopkins) z Moskvy, pravděpodobně simuluje typ C-130 Hercules, který běžně používá USAF. Ve skutečnosti to je ale jeho sovětský protějšek Antonov An-12 opatřený americkými registracemi. (Foxhound#1)
  • Velkou část natáčení v Paříži tvořila automobilová honička na mostě Pont de la Tournelle východně od katedrály Notre-Dame. Citroën byl speciálně upraven tak, aby mohl sjet po schodech až ke břehu Seiny. (Zdroj: sms.cz)

Související novinky

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

15.08.2012

Tak trochu zhulené sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda z přelomu 80. a 90. let můžete milovat nebo si u nich klepat na čelo, ale kultovní status jim… (více)

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

29.05.2012

Hrdina je jen natolik dobrý, jak kvalitního zlosyna dokáže zdolat. Pokračování komiksových hitů dostala v tomto směru mimořádně vydatné posily. Penzionovaní agenti ze složky Red (vrátí se Bruce… (více)

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

12.05.2012

Valí se na nás dvě seniorské týmovky. Jedna akční, druhá komediální. Začněme s Red 2, jehož premiéra byla stanovena na 2. srpen 2013. Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren a Mary-Louise Parker… (více)

Reklama

Reklama