Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Philip, Lars a Jozeph jsou tři mladíci po dvacítce, kteří milují víno a ženy. Jenže jsou stále panicové. Pod záminkou ochutnávání vína se vydají na cestu do Španělska s vidinou prvních sexuálních zážitků. Nic je nemůže zastavit – dokonce ani jejich handicap: jeden je slepý, druhý na vozíku a třetí zcela ochrnutý. Hasta la vista! vypráví příběh o lásce, síle přátelství a chtíči. Příběh o humoru jako jediném prostředku, který pomáhá vyrovnat se s nelehkou situací, o silné touze jako největším hybateli lidské snahy bořit hranice. Člověk ovládaný touhou dokáže věci, o kterých netušil, že je může zvládnout. Přitom její naplnění bývá až druhotné.V této road movie je cesta důležitější než její cíl. Film vznikl na motivy skutečného příběhu Asty Philpota a jeho přátel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (216)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Noo tento typ komedií mám rád jenže toto bylo něco uplně jiného než bych čekal . Zpočátku jsem byl nadšený . Postižení co jedou do bordelu , ale během chvíle to moje nadšení opadlo . Prakticky žádný humor , žádné trapné situace a když už to vypadá že by z toho mohlo něco vzejít tak zase nic . ( 13:5.14/MAC ) ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Solidní práce. Vozíčkářské Prci prci prcičky ve velmi kultivovaném duchu a se spoustou nepříjemných podtónů a minimem žebrání o soucit s hendykepovanými. Škoda trochu pracovního střihu a iritujícímu sklouzávání k sentimentální roadmovie, ale na to, jak je to předvídatelné, to vlastně udržuje obdivuhodné dekórum. Šlo z toho ale nepochybně vytěžit víc - hlavně z výtečně zahraných postav, jimž vévodí vrcholně nesympatický asociální, panovačný a frackovitý Philip. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Veľmi rozpačitý snímok. Porovnávačke s Nedotknuteľnými sa asi nevyhne. Tamto bola tiež dobrá blbosť, ale mala viac svetlých a zábavných momentov ako toto. Tu sa veľmi ide po citoch, čo po asi hodine už prestane diváka baviť. Kopec absolútne nepotrebných scén ( sprcha) ma unudilo k smrti. Fakt kvalitne spravené bola tá atmosféra v bordeli. Herci fajn, celkom vierohodne hrali. Neviem, nejak sa ma to nedotklo. 2 z 5 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Prcičky" trochu jinak. Místo skupiny nadržených mladíků tu máte skupinu tří nadržených hendikepovaných mladíků. I když by se mohlo jednat o zbytečně dramatickou změnu, podařilo se ji zvládnout velmi dopbře, hendikep je ukázán jako určitá překážka, ale i jako něco s čím se dá žít a nakonec možná i dosáhnout toho touženého poprvé. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Podobné Nedotknutelným, hlásalo ČSFD. Logická povinnost. Nicméně Belgičani nepředvedli nic než průměrné drama, které má k jakémukoli z popisků hodně daleko. Není to ani drama, ani komedie, leda tak to road movie. Sice jsem se nenudil, ale jakmile film skončil, řekl jsem si, že vlastně můžu zapomenout úplně všechno, co jsem za poslední dvě hodiny viděl. 55% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • když se jeden z hlavních herců připravoval na roli, půjčil si invalidní vozík a vyjel si na něm do města. Po chvíli se pro něj ale stal nepřekonatelnou překážkou obrubník chodníku. několik minut čekal, že mu nějaký kolemjdoucí pomůže, ale po čase se z vozíku zvedl a přenesl ho na přes překážku. Přihlížející si mysleli že se jedná o skrytou kameru. (SLOTH)
  • Předlohou je skutečná událost, která se stala o pět let dříve. Na BBC se totiž objevil dokument tří britských postižených mladíků cestujících taktéž do speciálního nevěstince pro handicepované ve Španělsku. (DexMASTER094)

Související novinky

22. Dny evropského filmu

22. Dny evropského filmu

03.04.2015

Hlavní část letošního ročníku festivalu proběhne v Praze 9. - 16. 4. v kinech Světozor, Lucerna a Royal, v Brně pak ve dnech 17. - 20. 4. v kině Scala. Ozvěny Dnů evropského filmu se budou konat v… (více)

Reklama

Reklama