Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (297)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to bohviečo, ale díky příjemnému hereckému osazenstvu, kvalitní hudbě a nepředvídatelnému ději, jde o jasný nadprůměr. Ben trošičku pokulhával za zdatným multinadaným Justinem, ale nevadí, chci si říkat, že je to tou divnou rolí, co mu přišili.;-) Ne vážně, jak na Nový rok - je to jedna z těch propletenějších, složitějších záležitostí, kde je potřeba i pilně sledovat a myslet, což se ne každému daří, a mě to tak vyhovuje. Inteligentní ksichty i scénář jsou jedním slovem RESPEKT. A jedna věta souhrně mluví za vše, co se děje mezi námi človíčkami: "...my uviděli, kolik máme na účtu a došlo nám, že máme tolik peněz, že je naší MORÁLNÍ POVINNOSTÍ, koupit si něco..." ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Opálený Benjamin jako býložravý žralok on-line gamblingu a proti němu Justin, který je celou dobu vyjukaný, jako kdyby zrovna viděl prso Janet Jackson. To jsou hráči na tradiční ose diskomfort - holport - komfort - report v rejstříku trestů, na které samozřejmě nechybí bod slízat Quantum ropy z Gemmy Arterton. Šustění doláči v na povrchu nablýskaném velkosvětě, kterému scházelo lépe vykreslit postavy bez používání mouder z branže a trochu té důslednosti při plnění očekávaných žánrových parametrů. Konec je opravdu rozprávkový. Ve skutečnosti by fatální femme brala all-in a snaživý studentík z Princetonu opouštěl palubu soukromého tryskáče. Pochopitelně za letu.. ()

Reklama

Pegas1632 

všechny recenze uživatele

Nuda nuda, šeď šeď. Affleck se tváří hrozně cool, ale nějak mi to k němu nesedí. Artertonka tam je úplně zbytečná, kdyby tam vůbec nebyla na ději se asi nic nezmění, takže pouze módní doplněk. Děj se furt tak nějak vleče, nic se pořádně nestane, nic moc nepřekvapí (až snad odhalení identity "kapitána") - takže díky za 90 minutovou stopáž, víc by to fakt nesneslo. Pár fajn fórků, jinak prostě ve všem průměr - proto i mé hodnocení - průměr. ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Naprosto neurážející zakončení léta. Runner Runner je švihácká podívaná, ke které obrovsky sedne baby-face sympaťák Timberlake a neomalený záporák Affleck, ale schází jí víc napětí. Je velmi fajn, že Affleck není ani na vteřinu laciný zloduch s ďábelským smíchem a ospravedlnění jeho zločinů je v mnoha bodech vlastně dost pochopitelné, ale filmu to bere vítr z plachet. Když by se mělo v poslední půlhodině gradovat, o osudy postav už není velký zájem a trochu matný climax dojem rozhodně nezlepší. Jako odpočinkový film na jedno odpoledne, proč ne, Timberlake dokáže utáhnout vlastní film, Gemma je sexy a Affleck nebude špatný Batman, ale to je i na podzimní devadesátiminutový thriller trochu málo. 65% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Batfleck se pilně připravuje na svou zásadní roli v nejepičtějším comicsovém crossoveru všech dob: celý film se učí říkat "píča", krmí kuřaty krokodýly a koketuje s Gemmou Arterton. Vzhledem k rejžově jménu možná bylo v očekávání více drsnějšího thrilleru, s odřenejma ušima se to ale i tak dá považovat za hodně fajn a hlavně neurážející oddychovku. Ústřední duo po herecké stránce pochopitelně nepřekonatelné. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Ve 12. minutě je zmíněn pohádkový román „Čaroděj ze země Oz“ od amerického spisovatele Lymana Franka Bauma. (Zix.)
  • Keď Ivan Block reže rybu na svojej lodi, má na ľavej ruke rukavicu. V ďalšom zábere, keď podáva Richiemu ruku, rukavica zmizla. (megajalec)
  • Přestože nikde ve filmu není zmíněno, kolik je hlavnímu hrdinovi let, v cestovním pase hlavní postavy Fursta Richieho (Justin Timberlake) si lze všimnout jeho datumu narození 27.12.1987. Na párty konference Midnight Black je v česky dabované verzi filmu řečeno, že se tato párty odehrává v roce 2003, tdíž by hlavnímu hrdinovi bylo pouhých 16 let. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama