Reklama

Reklama

Avenged

Trailer

Obsahy(1)

Hluchonemá Zoe (Amanda Adrienne) si požičiava auto od svojej najlepšej kamarátky. Chce totiž vycestovať za svojou celoživotnou láskou. Jej plány nečakane skomplikuje konflikt so skupinkou násilníkov, ktorí ju mučia, týrajú a znásilňujú dovtedy, až ju jeden z nich bodne nožom. V domnení, že je mŕtva, zanechávajú Zoe voľne pohodenú v pustatine. Telo nachádza starý indiánsky šaman, ktorý ju za pomoci obradu vzkriesi. Nepreberie tak k životu len mladú dievčinu, ale aj bojovného ducha bažiaceho po krvi. Pomsta bude sladká! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Film je jasnej ... brutální, krvavej "rape and revenge" exploitation ... V hlavní roli fakt dívčina typu nevinost sama" .. A banda šílenejch hazlů, kterým přejete jen to nejhorší ... Film je namixovanej více subžánrama ,což může třeba i nepříjemně překvapit, ale není to nic hroznýho ... MASAKRY, BRUTALITA, KREV, NÁSILÍ ... to je tento film... Jen pro otrlé diváky!! ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Zklamání a to docela velké. Podle toho co jsem četl a slyšel jsem čekal slušnou gore jízdu, kde ocením kvalitní gore a nápaditý příběh. Jediné co oceňuji je právě ten příběh a pouhý casting. Gore bylo odporné, předigitalizované a jediná práce maskérů, která byla ve snímku vidět byl rozklad mstící se děvuchy. Záporáci fajn, jen mohli být více odpornější a nechutnější. K tomu nehorázně krátkej a nudnej rape, který vlastně ani tak rapem nebyl. Na béčko hodně slabé. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Hihi, svrbí mě skalp. Tady poteče krev buranských greenhornů z jihozápadu, jestli se nemýlím…“ Sam Hawkens se utíká schovat, neb rozvášněný duch Vinnetoua se vydává v mrtvém ženském těle (nebojte se, nejde o artovou studii nekrofilie či transsexuality) na válečnou stezku. Jisté bledé tváře mu totiž nechtějí zvednout závoru do věčných lovišť, což sebou přináší čas lukostřelby, kostění tomahawkem a vytahování xenofobních střev.. Za málo peněz poměrně hodně grindhousové muziky a nebýt pár nechtěně směšných scén, šel bych s hodnocením Ojedovy nízkorozpočtové originality i výš - už jen proto, že subžánr Rape & Revenge bývá až příliš svázán pravidly a on si je dokázal přizpůsobit.. Olda Shatterhand by jen čuměl, jak se ti jeho rudí bratři umějí nasrat.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Děvče jede na výlet, potká partu jižanských buranů a skončí na pár dní ve stodole s nožkama od sebe. Po útěku jí jeden z křupanů dožene a prožene jí tělem mačeto-kudlu. Jenže nedaleko byvakuje indiánský šaman, který téměř mrtvou dívku za pomoci rituálu přivede zpět do světa živých, ale jak se záhy ukáže, ta se na onom světě zkamarádila se strašně nasranym apačskym náčelníkem a toho si přivede sebou. A aby toho nebylo málo, skupina zvrhlíků patří do rodiny, která po dlouhá desetíletí masakruje indiány, takže v tomto případě půjde o pomstu rovnou dvojitou. Já jsem spokojený. Víceméně se jedná o I Spit On Your Grave s indiánským strašidlem a i když pomstychtivá dívka v tomto případě není tak vynalézavá jako Sarah Butler, ve chvíli, kdy jí posedne vzteklý Apač, tyhle nedostatky hravě vyrovnává. A nakonec luk, nůž a tomahawk jsou pro pomstu také vhodnými nástroji. Zvlášť když se s nimi umí zacházet. A to Indiáni uměli. Choreografie bojových scén sice mohla být lepší a místy jsem kroutil hlavou, ale na druhou stranu je to béčko a je to debut, takže člověk s nějakou mouchou prostě musí počítat. No a nakonec potěšilo i herectvo. Banda vilných balíků byla parádně hnusná, takže jim přejete smrt hned po prvním setkání a představitelka hlavní role své dva party zvládla také solidně. Nebylo by od věci, kdyby se k tomu Ojeda někdy v budoucnu, jako už uznávaný režisér, vrátil. 75% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Béčkové R&Rko, které se mi lookem a castingem pozdávalo jako snaživé, i když na druhou stranu on ten šurt a písek béčkovitost jen podtrhuje, no bohužel rape pasáž je nulová a následná revenge část je ve vztahu k žánru příliš akční a přepálená. Vraždy, krev a gore, i přes to že nevyčnívají, jsou na slušné úrovni, takže jako pokus o rape&revenge po delší době fajn, ale u mě se žádné nadšení nekoná. Na tohle rychle zapomenu. 60% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal počas roka 2012 v blízkosti bývalej bane na zlato pri Los Angeles. (misterz)

Reklama

Reklama