Reklama

Reklama

Avenged

Trailer

Obsahy(1)

Hluchonemá Zoe (Amanda Adrienne) si požičiava auto od svojej najlepšej kamarátky. Chce totiž vycestovať za svojou celoživotnou láskou. Jej plány nečakane skomplikuje konflikt so skupinkou násilníkov, ktorí ju mučia, týrajú a znásilňujú dovtedy, až ju jeden z nich bodne nožom. V domnení, že je mŕtva, zanechávajú Zoe voľne pohodenú v pustatine. Telo nachádza starý indiánsky šaman, ktorý ju za pomoci obradu vzkriesi. Nepreberie tak k životu len mladú dievčinu, ale aj bojovného ducha bažiaceho po krvi. Pomsta bude sladká! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Hihi, svrbí mě skalp. Tady poteče krev buranských greenhornů z jihozápadu, jestli se nemýlím…“ Sam Hawkens se utíká schovat, neb rozvášněný duch Vinnetoua se vydává v mrtvém ženském těle (nebojte se, nejde o artovou studii nekrofilie či transsexuality) na válečnou stezku. Jisté bledé tváře mu totiž nechtějí zvednout závoru do věčných lovišť, což sebou přináší čas lukostřelby, kostění tomahawkem a vytahování xenofobních střev.. Za málo peněz poměrně hodně grindhousové muziky a nebýt pár nechtěně směšných scén, šel bych s hodnocením Ojedovy nízkorozpočtové originality i výš - už jen proto, že subžánr Rape & Revenge bývá až příliš svázán pravidly a on si je dokázal přizpůsobit.. Olda Shatterhand by jen čuměl, jak se ti jeho rudí bratři umějí nasrat.. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě spíš "death & revenge" s nadpřirozeným prvkem. Ten obstará nasraný duch indiána, který se vtělí do schránky mrtvé dívky a začne dělat krvavou paseku. Samozřejmě mezi grázly, co si to zaslouží. Jejich partička se tak záhy a téměř geometrickou řadou začne tenčit, protože mstící se livingdead hrdinka dokáže být opravdu nemilosrdná - na mrtvolu až nevídaně akční. A vám nezbývá, než jí držet palce. Rychlý spád, „badass“ záporáci, explicitní brutalita. Přerod z té nejčistší nevinnosti na červy prolezlou a rozpadávající se mstitelku mě zkrátka dostal, tudíž odpouštím i těch pár nezvládnutých scének. Paráda, jsem nadšen! P.S. Mně péro sice nestálo, ale dobrý film poznám. A tenhle, v rámci subžánru, rozhodně dobrý je! Díky za pozornost. ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Rape & revenge. Moc povedený. Sympatická holčina, která se nechtěně zaplete do honu na indiány. Možná se neměla po cestě tolik fotit a raději jet co nejrychleji za svým milovaným černouškem. Nejela, koza. Její dobrý srdíčko chce pomáhat a tak dostává co si zaslouží ,od bandy rapežíznivejch rasistů. Nakonec i (to není kudla, to je vole mačeta) píchaneček do bříška. Zoe to ale nevzdá, vstane z mrtvých jak Jeshua a do díry v bříšku si nacpe hlínu, aby se to rychle zahojilo. Červenej rukáv co se s ní probral, je mimochodem spíš zelenej a z hlíny mu lítaj sekerky rovnou do ručky. Tak se jde na věc a bodycount utěšeně přibejvá. Trochu jsem to ospoileroval, ale co už . Nadprůměrná podívaná. 80% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No konečne pekný masakrík. Vlastne si ide v šľapajách tradičných exploitation hororíkov. Skupinka hajzlíkov znásilní, umučí, a zabije mladú ženu, avšak jej telo objaví starý šaman a pomocou rituálu ju opäť vzkriesi - avšak do jej tela sa prevtelí duch indiánskeho bojovníka, ktorý podobne ako ona túži po krvi. Takže aj keď je vlastne mŕtva, pekne hnije a rozkladá sa, napriek tomu masakruje jedného násilníka po druhom. Myslím, že každému je jasné, čo sú najväčšie prednosti tohoto nárezu - AKCIA, KRV, GORE. Všetko tu je a keďže sa režisér trafil presne do môjho vkusu, s hodnotením nemám problém. Škoda, že nie je takýchto kúskov viac. FUGAZI!!! Ja som vedel, že si rýpneš, keď si mi po takej dlhej dobe opäť očumoval profil. Som neskutočne šťastný, že sa na CSFD konečne našiel niekto, kto sa zaujíma o to, kedy mi stojí péro. Ďakujem za poklonu! :-D ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nevinná naivka sa ide presťahovať za svojim chlapíkom, pričom cestuje sama cez púšť. To sa jej stane osudným keď narazí na miestnych buranov, ktorí sa na nej vyvŕšia a pochovajú ju. Dostane sa do nej však indiánsky duch a tak sa vydáva na cestu pomsty... Čo sa spočiatku zdá ako klasický rape & revenge kúsok sa onedlho pretvorí na fantasy revenge typu „Vrana“. Či je to však na niečo dobré, neviem. Pretože nech sa na to dívam z akéhokoľvek uhla, ničím špeciálnym ma to nenadchlo ani nezaujalo a dokonca mi to vďaka tomu nadprirodzenému nádychu miestami prišlo trápne, čo sa nehodilo do scén, ktoré by mali pôsobiť vážne. Je síce pravda, že zo stránky gore a fyzickej deštrukcie je to vydarené, čo bude hlavným dôvodom prečo si film svojich nadšencov nájde, no mňa to akosi chytiť nedokázalo. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal počas roka 2012 v blízkosti bývalej bane na zlato pri Los Angeles. (misterz)

Reklama

Reklama