Reklama

Reklama

Jde si pro nás noc

  • Indonésie The Night Comes for Us
Trailer

VOD (1)

Ito (Joe Taslim) v roli vymahače podsvětí, který se vrací do své organizace. Ovšem už po návratu ho potká zrada a ocitá se v chaosu, ve kterém neví, komu věřit. (Ouwen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (174)

de_FACTO 

všechny recenze uživatele

Absolutní dělo. 10 z 10. Ten film přebije vlastní špatnej scénař; tak dobrej FILM to je. Indonéskej Good Time a něco, co budu následujících 6 měsíců hypeovat po hospodách, když budu ožralej. Jestli Wick je pop západu, The Raid balet násilí, tohle je macho východu; bitky nejsou jen choreografie a údery, jsou násilí a následky Když se u nás chlapi poperou, tak jenom nožem anebo mačetou. Díky. Kvůli tomuhle jsem kluk i po třicítce a mám stejný problémy jako ve dvacíti. Mňam ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

The Night Comes for Us nie je v bojových scénach síce úplne stopercentný, ale dostatočne uspokojivý. V príbehovej línii však zlyháva na celej čiare. Snaha o vyobrazenie akéhosi dejového pozadia pôsobí naozaj bolestivo a silene. Navyše dialógy medzi postavami častokrát nedávajú zmysel. Keby mal film o 30 minút menej, pričom celých 30 odstránených minút by tvorili rozhovory hlavných a vedľajších postáv, videl by som to aj na 4 hviezdy. Takto to budú bohužiaľ len lepšie 3. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Kluci indonéští se s tím opět nepářou a pokračují v propojování MA movies s ryzí splatter podívanou. Tuctová zápletka o (znenadání) napraveném zabijákovi, chabé motivace ústředního dua (snaha o emoce a osudovost po vzoru Johna Woo silně nevychází) a možná až příliš brutální a krvavá akce - to je The Night Comes for Us v kostce. Tjahjanto se snaží Evanse dorovnat/trumfnout tím, že bude ještě víc tlačit na pilu (mačetu, nože...), bohužel mu úplně nedochází, že míra kvality akčního filmu není (automaticky) přímo úměrná míře drasticky zmasakrovaných těl... Jsem fanda žánru a dvouhodinovou přehlídku profesionálně zmáknutých hardcore bitek si rozhodně dokážu užít, ale příště už by to asi fakt chtělo přidat i na jiných věcech, než jsou jenom počty useknutých či zpřelámaných částí těl, litrů tryskající krve apod. Ostatně stále platí, že méně je někdy více (což Evans určitě dobře ví) a že všeho dobrého se dá přejíst (krvavé steaky nevyjímaje). Btw ta blonďatá čubka patří mezi nejvíc cool záporačky, co jsem za poslední roky ve filmu spatřil... ;-) 60 % ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Brutální jatka, nic víc a nic míň. Příběh se dá shrnout asi do deseti slov a v celým filmu který má dvě hodiny padne asi dvacet vět a vůbec to ničemu nevadí. V předchozím režisérově filmu Headshot se na příběh kladl velký důraz a byl to rušivý element. Hlavně romantická vsuvka, jelikož Iko Uwais hraje mocně asi jako Chuck Norris po mrtvici. Takže příběh jde stranou a divák sleduje zajímavé zabijáky v naprosto šílených a někdy neskutečně nechutných bitkách. Totální masakr. sedlo mi to.70%. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tohle jako náhradu za Raid 3 beru všemi deseti !!! Tohle snad bylo ještě víc brutálnější než předešlé dva díly The Raid. Ultra akční, ultra krvavá, brutální podívaná, která půjde hodně, hodně těžko překonat. Iko Uwais je pro mě Indonéský Jason Statham, ale hodně v brutálním kabátku a jsem rád, že se dostává do povědomí víc a víc (Mile 22). Takovouhle porci brutality, bych si přál vidět jednou v hororu, ale třeba mi ten sen už brzy Timo Tjahjanto splní v jeho May the Devil Take You. (156. hodnocení) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Koncept bojových scén je sestaven z prvků MMA. (Ouwen)
  • První indonéský film produkovaný Netflixem. (MeanWhile)

Reklama

Reklama