Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak četník Cruchot se nám zamiloval, až se z něho bude kouřit. Oproti New Yorku se zde dočkáme mírného okysličení, ale na jedničku to pořád nemá. Nicméně mne bavilo sledovat, kterak se četníkovi zapalují lýtka a ten jeho tanec byl prostě cool. Nezapomenutelnou se v mých očích stávají i ty testy na štábního rotmistra. Bohužel se zde budeme muset rozloučit jednou provždy s Nicole, což je taková kaňka na tomto jinak vydařeném díle. 70% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

I na četníka jednou přijdou léta. A hrne se do ženění. Jenže když se četník zamiluje je to nuda. Navštěvuje svoji milou, při políbení její ruky dostává elektrické výboje a tak nějak hloupne a jihne. Tohle mně k Louis de Funesovi zrovna nepasovalo a ani v komediální sérii se nezrodil nijaký výrazný posun. Jen se vše zbrzdilo dílem, který je tak nějak navíc. Vtipů byla hrstka a nudy pořádná hrst. Mé hodnocení: 40% ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Co mají společného Luis De Funes a František Filipovský? Pravděpodobně toho bude hodně, ale jedna věc je spojuje nezapomenutelným způsobem a to je četník ze Saint Tropez. Nezapomenutelná, nerozlučná a nezaměnitelná dvojka! Nebudu dělat rozdíly mezi jednotlivými díly. Každý má své mouchy, ale ve skrze jsou geniální! 80% ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu nejvíc miluji paní Josefu, a to pro její neskutečnou eleganci a pravý francouzský šarm, které jí vůbec nebrání v epesním komediálním výkonu. A to platí pro všechny filmy, kde se objeví, ať s Funésem (Oskar) nebo bez (Vrátný od Maxima). V Četník a mimozemšťané mi fakt chyběla. Jako starou dámu je možné ji vidět v dost slabém Avignonském proroctví, na které jsem koukala jen kvůli ní...... ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování servíruje kadenci scének v mnohonásobné míře a za mě je to doposud nejlepší díl. Zápletka schrlí jednu scénku za druhou v neskutečném tempu. Zvláště ta ve škole je opravdu neskutečná a mám pocit, že epizoda Mr. Beana čerpala právě z četníků. De Funesovi tentokrát stíhají úplně všichni a kaskaderské kousky jsou taková třešnička.......9/10 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Ve scéně, kdy se auto s Cruchotem (Louis de Funès) při pronásledování zloděje na konci filmu párkrát překlopí, je při prvním překlopení možné ve vozidle zahlédnout figurínu s modrou hlavou. (skinny9)
  • Jeanu Lefebvreovi, představiteli četníka Luciena Fougasse, vadilo, že na sebe Louis de Funès (Cruchot) díl od dílu strhával stále větší pozornost a natočené scény ostatních herců často mizely ve střižně. V roce 1968, při premiéře tohoto dílu, způsobil skandál. Po promítání totiž v první řadě, kde seděl vedle manželů Funèsových, vstal a ironicky křičel: „Podvedl jsem své publikum, neobjevil jsem se na plátně! Omlouvám se divákům!" Poté zcela šokovaní Funèsovi odešli. (Lynette)
  • Počas natáčania zahynul kaskadér, ktorý stratil kontrolu nad autom a tragicky narazil do výkladu obchodu, ktorý sa nachádzal hneď oproti žandárstvu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama