Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v New Yorku, kde se koná mezinárodní policejní konference. Cruchotova dcera se sem dostane jako černý pasažér, tady se proti vůli svého otce seznámí s pohledným italským důstojníkem. Když to Cruchot zjistí, začne jí hledat, přitom se zaplete i s místními pouličními gangy... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (270)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl četníků mi přišel celkem zbytečnej. Souvislej děj tu skoro neexistuje. Prostě se tu jenom Funes a spol prohánějí po New Yorku a dostávají se do rádoby vtipných situací který, ale zrovna dvakrát vtipný nejsou. Louis to samozřejmě táhne jak se dá, ale to samo o sobě nestačí. Takže asi druhej nejslabší díl z téhle série. Holt ani Francouzi neproměnili všechno na co sáhli ve zlato.30% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Opět vtipné scény, možná lepší než v prvním díle. Zde ale celkově příběh, někteří trapní herci a tak - to mi zde vadilo. Prostě mi tenhle díl zas tak moc dobře nesedl. Je to opět nadprůměr, ale jednička byla lepší. Zde nic většího než vtipné scény neoslní, i tak slušná zábava, kterou ne třeba opakovat vícekrát. 64% = *** ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Vkusné pokračování prvního dílu této legendární četnické série. Četníci ze St. Tropez tentokrát odlétají do New Yorku a s nimi Cruchotova dcera Nicoll coby černý pasažér. Ta mi v tomto díle hodně připomíná Báru Mottlovou, jen s tím rozdílem, že má mnohem menší prsa. Cruchot vyvádí v New Yorku, jakoby mu celé toto město patřilo. Ještě víc než Maisner o 30 let později. Možná se Maisner právě Cruchotem inspiroval. [21321. hodnocení, 256. komentář, 67%] ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Naposledy som videl CETNIKA ZE SAINT TROPEZ (1964), CETNIK A MIMOZEMSTANE (1979) a CETNIK VE VYSLUZBE (1970) a neviem cim to bolo, ale tato cast aj napriek tomu, ze je druha v poradi sa mi zdala byt najslabsia. V niektorich chvilach sa mi zdal byt humor az prilis nasilu vsunuty a nedokazal niektore sceny zachranit ani samotny Funes. Napriklad nepacil sa mi ten tanec, ktory mi pripominal muzikal WEST SIDE STORY (1961) a potom ten zaverecny chaos, ako dostat dceru naspät do Francuzska sa mi tiez zdal byt prilis chaoticky a nebol ani humorny, ale na druhej strane je tam samozrejme aj par dobrych scen - ucenie anglictiny, alebo Funesove halucinacie, takze u mna tak na 3 *. Cakal som trosku viac... 05.12.2010 ________ Louis de Funes - (Strážmistr Cruchot) +++ Jean Lefebvre - (Fougasse) +++ Michel Galabru - (Rotmistr Gerber) +++ Genevieve Grad - (Nicole Cruchotová) +++ Christian Marin - (Merlot) +++ Guy Grosso - (Tricard) +++ Michel Modo - (Berlicot) +++ Alan Scott - (Frank) +++ Hudba: Raymond Lefevre, Paul Mauriat +++ ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

West side gendarmes. Nadčasové komediální výkony šestice četníků, scénář vytěžující místní zvláštnosti a pohrávající si s francouzskou tradicí, vypravěčský talent Jeana Giraulta a ♫ výborná Lefevreova hudba, podporující dějový spád, dělají z četnické dvojky dodnes slušnou podívanou především pro mladší diváky. Mezinárodní provedení Auld lang syne je maličkostí, která potěší ()

Galerie (19)

Zajímavosti (19)

  • Nikdo z herců představujících četníky (vyjma Christiana Marina, představitele Merlota) v USA do té doby nebyl. Všichni tedy byli z New Yorku nadšení a na natáčení panovala velká pohoda. (Pierre)
  • Gerber (Michel Galabru) Italům řekne, že ho moc zaujal jejich výklad o tom, jak chytají pytláky. Oni na to, že to je jen maličkost proti tomu, jak oni chytají nudisty. To je odkaz na film Četník ze Saint Tropez (1964), kde se takový hon odehrál. (SONY_)

Reklama

Reklama