Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Těch motivačních proslovů bylo trošku moc a Vaughnova ukecanost občas sklouzávala do trapnosti, ale celkově to nebylo tak zlé. Ne že by mě příběh prodejců, které virtuální svět připravi o práci a oni se mu musí přizpůsobit, nějak extra chytil, ale koukalo se na to příjemně i přes to, že vtípky nebyly nijak originální a narážky na IT nerdy už všechny zazněly BBT. Sedlo i obsazení vč. partičky ajťáků a Rose Byrne. 60% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Největší problém Stážistů je prvních 20 minut, kdy se film vpravdě dost pomalu rozjíždí a nudí. Scéna s famrfpálem už ale smrdí zábavou a chlastačka, která nesmí v podobné komedii chybět, film najednou dost nakopne a film drží dech až do konce. Film na mě působil neskutečně pozitivně, hned bych vzal noťas a šel se na stáž přihlásit. Potíž je v tom, že je film zjevně hodně odtržený od reality drží se klasické šablony - parta looserů se vypracuje v profíky - včetně klasických zaškobrtnutí, která málem končí katastrofou. Ale je to americká komedie, takže stačí pár motivačních patetických proslovů a následuje happy end. Vážně, Oskara za scénář to nedostane, ale jako oddechovka to funguje velmi dobře. Nechybí množství popkulturních odkazů a to nejen na svět internetu. Bavil jsem se skvěle a tak to u komedie má být. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je sex na jednu noc považován za randění?" Patřím mezi generaci, která souhlasí s tím, že by bylo skvělý, kdyby někdo vymyslel internetovej prohlížeč, kam by se zadala otázka a vypadla by z něj odpověď. Podle reakcí některejch podivnejch postav z tohoto snímku soudím, že o této myšlence již patrně někdo přemýšlel, ale nerad bych se pouštěl někam na neprobádanou plochu HTML5. Já jsem se zkrátka velmi dobře pobavil ve světě, ve kterým jsou pětadvacátníci většinou již za zenitem a přitom v něm dva čtyřicátníci bojují s digitálem, i když ještě zcela přesně nepochopili fungování analogu. Uznávám, že film je plnej klišé a reklamy na nejmenovanej prohlížeč Google, ale mně vyloženě zvedl náladu a i když by se z něj dalo v poklidu půl hodinky vystřihnout, tak na spokojenosti mi to neubralo. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Nesvatbovi nám trochu zestárli a bohužel se pustili do psaní scénářů. Což je v kostce problém téhle dvě hodiny nekonečně dlouhé řachandy. Dva sympaťáci "ze staré školy" se musí sblížit s partou asociálních geeků ze Sillicon Valley, aby získali práci svých snů/dívku svého srdce/ztracené sebevědomí. Těžko si představit šablonovitější zápletku s větší koncentrací nesnesitelných klišé na minutu. Dodívat se to dá, pár povedených vtípků tam najdete, ale vězte, že za dvě hodiny byste mohli nakoupit daleko, daleko lépe. 30% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Úprimné absolútne nerozumiem existencii tohoto filmu. Na jednej strane je to prikrášlená hlúpa limonáda na rozmedzí 80s komédie a Disney filmu, no je doplnená niekoľkými nekorektnými scénami (dlhá R-ková scéna v striptízovom bare) a absurdnými popkultúrnymi hláškami, ktoré by neboli vtipné ani 20 rokov dozadu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Vo filme sa nachádza mnoho odkazov na ďalšie známe snímky, ako napríklad na sériu Terminátor či X-Men. (MikaelSVK)
  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporila viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)
  • Ve filmu se objeví mnoho zařízení s operačním systémem Android vyvinutým společností Google, například telefon Samsung i9250 Galaxy Nexus, či tablet Google Nexus 7. Mimo to se ve filmu objevují i některé výrobky konkurenční firmy Apple. (Claude Speed)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama