Reklama

Reklama

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (234)

VanTom 

všechny recenze uživatele

I přes zjevnou zhovadilost zápletky muselo konstantně akční béčko, kde se vlastně nevyleze z auta, vypadat na papíře jako slibný materiál. Jen by po nadějném úvodu nesměla záhy nasednout otravná přechytralá teenagerka, ďábelská padouchova ústa usrkávající suché Martini by nesměla působit tak trapácky a především by jednotlivé honičky nesměly splynout do monotónní, nezáživné přehlídky poletujících policejních aut. Ale zase jich zničili hodně, to jo, závěrečná naháněná přece jen vystoupila z řady a i ta spolujezdkyně postupně přestala lézt na nervy. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Jednoduchoučké, bez nějakých složitostí. U béčkových Direct-to-DVD videí je zjevně výhodné nebo módní natáčet v Bulharsku, Rumunsku a podobně. Po ulicích, skladištích a opuštěných továrnách tam poslední dobou potkáte se poflakovat Van Damea nebo Lundgrena. A teď tohle. ~ Z nějakého důvodu žije v těchto končinách bývalý americký závodník. Manželku mu unese jeho "největší fanoušek" a vyžaduje od něj několik nesmyslných úkolů s poskytnutým obrněným a kamerami prolezlým autem. Do toho se naprdí o ještě něco nesmyslněji teeny hvězdička Gomez, která si tu střihne dcerušku bohatýho tatínka, náhodou také neskutečně nadanou hackerku, co hackuje propojením iPadu, uf. ~ Příběh sepsaný během letu do Sofie, rádoby autentické záběry "palubních" kamer dávají znát velikost rozpočtu a výsledkem je právě takové to Direct-to-DVD. Do kin to nikdo rozumný nedá, ale takhle se to uchytit může. Je to totiž podobně přitroublé jako takové ty über-cool děje z počítačových/konzolových her. Vzpomněl jsem si během koukání na takové ty thrillerové ( :D ) zápletky ze série Need for Speed, kam by tohle pasovalo dokonce určitě víc, než to, co nám dosud připravovaný NFS film dávkuje v ukázkách :) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Ethan Hawke se naprosto nesmyslně zaprodal týhle ultimátní sračce, která má příběh horší než libovolná hra Need for Speed vydaná po roce 2000. Celý je to o tom, že někdo unese jeho ženu a výměnou dostane nezničitelný Shelby Mustang s kamerama uvnitř i zvenku auta, takže ten zlej padouch (Voightova držka) z toho má vlastní reality show. No a nutí Hawka dělat nějaký píčoviny (jezdit plnou rychlostí o Vánocích v parku, honit se s policajtama ve stylu Kobry 11 atd.). Do toho všeho je tam ještě Selena Gomez jako hackerka s iPadem a černýma nehtama (protože černý nehty jsou známka punku), která tam prudí a pak Hawkovi pomáhá. Přestože padouch (Voightova držka) má na autě namontovaný kamery a mikrofony, tak si nevšimne, že Hawke se Selenou nakonec přestanou poslouchat a zmaří mu plán krádeže harddisků Pornhubu, čímž ho dostanou nečekaně do kouta. Ten film je samozřejmě naprosto debilní i mimo (neexistující) příběh, po technický i logický stránce jakbysmet. Hawke jezdí plnou rychlostí parkem, kluzištěm, po schodech a přesto nesrazí jedinýho člověka. S autem tam bourá stánky, kulisy a podia, skáče ze schodů a po schodech, bourá ostatní auta, jezdí výbuchama a v jedný konkrétní scéně si viditelně urazí zrcátko - přesto o dva záběry později je auto skoro jako nový, včetně novýho zrcátka. Nebo když padouch unese tlustou Selenu - tak ona mu telefonuje a prozrazuje pozici, natáčí to a mluví do kamery, a únosci s ní v autě o tom nevědí. No, ačkoliv se s Malarkeym obvykle +/- shodnu, tentokrát je to krok úplně vedle - adrenalinová honička mě bavila asi prvních 5 minut, potom už to bylo jen jako obrázková knížka s jednorožcem, kterou dostal Homer Simpson od svý dcery k narozeninám - je to hezký, Lízo, ale už jsem to viděl. Koho by bavilo 80 minut jíst furt dokola krupicovou kaši. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Spíš než s časem se Ethan Hawke snaží závodit s debilním scénářem, ale závod prohrává a ošklivá vizuální stránka tomu také moc nepomáhá. Co tento film ale teprve stahuje dolů, je nevýslovně otravná a nesympatická Selena Gomez, jejíž herecké vlohy jsou nicotné - pro mě byla téměř nesnesitelná. Ani krátké štěky filmových veteránů Paula Freemana a Jona Voighta to bohužel nezachrání, naopak si říkáte, že asi zabloudili do nesprávného filmu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Väčšina filmu bola natáčaná v noci v Bulharsku pri teplotách -8°C a nižších, pričom niekedy aj snežilo. (Tony DiNozzo)
  • Film se začal natáčet v květnu 2012 v hlavním městě Bulharska v Sofii. V září 2012 bylo natáčení zahájeno v Atlantě v americkém státě Georgia. (Neffy)
  • Ethan Hawke (Brent Magna) navštevoval školu závodenia, aby sa naučil poriadne manévrovať ako profesionál. (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama