Reklama

Reklama

Jízda do pekel 3

Trailer

Obsahy(1)

Rusty Nail, mstivý řidič kamionu se zálibou v cizím utrpení, rozjíždí své zvrácené choutky na nejvyšší rychlost v novém NECENZUROVANÉM pokračování Jízdy do pekel! Když se několik mladých amatérských jezdců rozhodne zkrátit si cestu na závod Road Rally 1000, nevědomky rozpoutají děsivou noční můru. Náhodné setkání s Rustym pro ně znamená smrtelné nebezpečí, protože Rusty každou svou další oběť pronásleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovatelným potěšením. Užijte si sérií nečekaných zvratů a krvavých překvapení ve strhující a mrazivé Jízdě do pekel 3 na plný plyn! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Slušné „kardanové“ intro, uzívané představení šestice, které smrt bude evidentně slušet a pak Declan O´Brien začne něco, co připomíná tucty cizích filmů a taky pár jeho (zmutovaný tříprsťák z Virginie asi neudělal písemné testy na řidičák skupiny C+E, jinak by to byl Wrong Turn 6). Nepřekvapilo mě, že postavy smýšlejí v duchu: „Když nás pronásleduje po jediné cestě, nepojedeme spolu a rozdělíme se.“, „Mám jen SUV, sto let starému Peterbiltu se ani nepokusím ujet.“, či „Promiňte, pane Nail, že jsem Vás přejela. A chraň nás Panenka Mária rozmlátit Vám lebku heverem na kaši, abyste už nevstal.“ Co mě však překvapilo, byl režisérův nedostatečný přehled v oblasti populární hudby. Kdyby ho měl, u posledního záběru jistojistě zařadí píseň Pepíčka Laufera „Sbohem, lásko, já jedu dál“.. Jinak Rusty Nehet je jen takový suchopárný strejda z Fontány pre Zuzanu 2. Mick Taylor z Wolf Creeku by ho měl vzít do své quiz show a s nastartovanou bruskou mu položit otázku, kolik kilo vnitřností se z něj vymáčkne, když ho přejede devatenáct náprav australského roadtrainu. A pokud by nevěděl, přišla by na řadu praktická zkouška.. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Joy Ride 3 alebo v súčasnosti najzbytočnejšia hororová séria. Rozvádzať pôvodný Joy Ride do celej trilógie mi príde ako úplne scestný nápad. Už prvý film bol v roku 2001 len ťažko priemernou jednohubkou, ktorá ťažila akurát z toho, že v nej účinkoval v tom čase práve „Rýchlo a Zbesilo“ preslávený Paul Walker. Nasledujúce video-pokračovanie som pre istotu vynechal a trojka, ktorá sa ku mne dostala skôr omylom. Na starosti ju má Declan O'Brien - režisér takých „skvostov“ ako Sharktopus, Cyclops alebo Rock Monster, ktoré ma odrádzajúcu už len svojimi názvami, niežeby som sa na tieto filmy okupujúce na CSFD čierne farby ešte nebodaj pozeral. A áno, ten O'Brien, ktorý skazil tretím, štvrtým a piatym pokračovaním už aj sériu Wrong Turn. Takže čo od Joy Ride 3 chcieť? Čakal som síce oveľa väčšiu tragédiu, ale žeby tu bolo o čo stáť. Zase len dementné postavy, žiadne napätie, lacný vizuál. Tento krát sa podarilo akurát celkom výživné gore, takže aspoň tie úmrtia stoja za to. Ale to je málo, sakra málo! Keď si O'Briena porovnám s McLeanom, ktorý sa rokmi medzi Wolf Creek 1 a Wolf Creek 2 zlepšil po každej stránke, tak z toho O'Brien vychádza ako totálny looser, ktorý točí stále tie isté blbosti, bez akejkoľvek ambície sa aspoň trocha zlepšiť ...v čomkoľvek. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Hahá, tak v tomto prípade sa ja osobne rozhodne sťažovať nemienim. Ten Declan je ako na hojdačke, ale toto mu opäť vyšlo, neporovnateľný rozdiel oproti nudnému piatemu Wrong Turnu, takže nech kľudne pokračuje v tom, čo mu ide najlepšie - v GORE. Ako scenárista síce nestojí za nič, ale na tie úmrtia je radosť pozerať. Už to úvodné vzrušujúce zlikvidovanie dvoch feťáčikov dalo rezolútne najavo, že komu takýto štýl nesedí, ani sa nemusí unúvať pokračovať ďalej. Potom sa zoznámime s postavami, nasleduje krátka diaľničná hra na mačku a myš, a v druhej polovici fajnová jazda s mnohými neskutočne vynaliezavými masakrážami bezbranných teenagerov. Takže nič nové pod slnkom, ale mne to sedí ako uliate - je to krvavé, je to béčkové, je to zábavné. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Trošku sklamanie. Miestami diery v logike, ale ešte horšie na mňa vplývalo, že v poslednej dobe je taký trend vo filmoch z USA o snahu čo najoriginálnejšej vraždy formou mučenia. To by asi nebolo ono nevymyslieť niečo, kde môžu tiecť litri krvi a praskať kosti. Ešte prvá polovička filmu bola ako tak dobrá, ale potom to šlo dolu vodou, až som sa tešil na koniec, ktorého som sa nedočkal, lebo som skapíňal sklamaním, nudou, atď... Slabé 2* ()

topi 

všechny recenze uživatele

Režisér Declain O´Brien opustil zprasenou sérii Wrong turn, (kterou se mu podařilo dostat do hnoje) a naskočil do třetího pokračování o vraždícím kamioňákovi jménem Rusty Nail. I tuto sérii moc nepodržel, (ikdyž dvojka už byla velká spodina). Hrozní herci, děsnej scénář, chování postav na ranu. I záporák Rusty změnil hlas (v jedničce i ve dvojce to bylo z těch filmů nejlepší). Jediné, co je hodně solidní, tak gore. Ale to rozhodně nestačí. Pokud vznikne čtvrté pokračování (podle trojky to tomu opět nasvědčuje), tak si ho už s radostí nechám ujít. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama