Reklama

Reklama

Jízda do pekel 3

Trailer

Obsahy(1)

Rusty Nail, mstivý řidič kamionu se zálibou v cizím utrpení, rozjíždí své zvrácené choutky na nejvyšší rychlost v novém NECENZUROVANÉM pokračování Jízdy do pekel! Když se několik mladých amatérských jezdců rozhodne zkrátit si cestu na závod Road Rally 1000, nevědomky rozpoutají děsivou noční můru. Náhodné setkání s Rustym pro ně znamená smrtelné nebezpečí, protože Rusty každou svou další oběť pronásleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovatelným potěšením. Užijte si sérií nečekaných zvratů a krvavých překvapení ve strhující a mrazivé Jízdě do pekel 3 na plný plyn! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oho, proti mizerné dvojce slušivý masakrální thriller (horror ne, to už spíše akční, by mě zajímalo, kdo dělá žánry) kombinující Rychle a zběsile se Saw a Stopařem. Divák si užije rychlou jízdu, svištící pneumatiky i těla rozmetaná na cucky. Gore efekty se vydařily, a tak milovníci kečupu si přijdou na své. Většina postav se sice chová jako hovada (včetně policajtů), ale to je zřejmě výchovný záměr tvůrců. Jsem rád, že zabijákovu prdel nenakopala blbá blondýna (tu čeká něco onačejšího), jak je v řadě podobných snímků zvykem. Přimhouřím oči i nad nelogičnostmi, kterým vévodí zmlácený Jordan, jelikož ten by se po jedné takové ráně dostal v lepším případě do limbu, v horším do věčných lovišť. Naštval mě ale přepálený konec. To se jako stává z Rustyho další Jason či Myers?... ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Od druhého dílu určitě posun k lepšímu. Měl jsem strach kvůli jménu režiséra, ale nakonec to nebylo tak hrozné. Prostě klasický Declan, příběh béčkovej, ale na druhou stranu výborné a originální mordy, pěkné gore a nějaká ta nahota. Průměr jak se patří, ke 4 hvězdě bych se v první půlce nesměl chvíli nudit. Rusty je vážně frajer a jeho způsoby kosení lidí jsou úžasné. Po zpackaném Wrong Turn 5, pěkná náplast. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvú časť filmu "Joy Ride" natočil v roku 2001 režisér John Dahl. Bol to podarený road movie slasher horrorový thriller s napínavou atmosférou. Dal som mu tri hviezdičky. O sedem rokov neskôr, v roku 2007, sa chopil pokračovania režisér Louis Morneau. Jeho "Joy Ride: Dead Ahead" ma už tak moc nebavil. No a v roku 2014 pod režisérskou taktovkou Daclana O´Briena vznikol tretí diel "Joy Ride 3". Šialený kamionista Rusty Nail sa tento krát vybúril na partičke automobilových nadšencov, ktorí ho nasrali cestou na závody. *** ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Slušné „kardanové“ intro, uzívané představení šestice, které smrt bude evidentně slušet a pak Declan O´Brien začne něco, co připomíná tucty cizích filmů a taky pár jeho (zmutovaný tříprsťák z Virginie asi neudělal písemné testy na řidičák skupiny C+E, jinak by to byl Wrong Turn 6). Nepřekvapilo mě, že postavy smýšlejí v duchu: „Když nás pronásleduje po jediné cestě, nepojedeme spolu a rozdělíme se.“, „Mám jen SUV, sto let starému Peterbiltu se ani nepokusím ujet.“, či „Promiňte, pane Nail, že jsem Vás přejela. A chraň nás Panenka Mária rozmlátit Vám lebku heverem na kaši, abyste už nevstal.“ Co mě však překvapilo, byl režisérův nedostatečný přehled v oblasti populární hudby. Kdyby ho měl, u posledního záběru jistojistě zařadí píseň Pepíčka Laufera „Sbohem, lásko, já jedu dál“.. Jinak Rusty Nehet je jen takový suchopárný strejda z Fontány pre Zuzanu 2. Mick Taylor z Wolf Creeku by ho měl vzít do své quiz show a s nastartovanou bruskou mu položit otázku, kolik kilo vnitřností se z něj vymáčkne, když ho přejede devatenáct náprav australského roadtrainu. A pokud by nevěděl, přišla by na řadu praktická zkouška.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rusty Nail je po mizerném intermezzu zpět v plně formě. Začátek hodně navnadil a ač pak člověk musel přežít povinnou nudnou půhodinku, kdy se musel seznámit se všema Rustyho potenciálními oběťmi, stálo to pak za to. I ta partička, ačkoliv to byla herecká nemehla, nebyla tak nesympatická. Navrch kvalitní gore a dokonce špetka napětí, takže celkově jsem spokojen. Ale i když jsem se bavil, tak jsem toho názoru, že by tuhle sérii už měli ukončit, protože jí markantně hrozí, že v příštím díle začne vykrádat sama sebe. 60% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama