Reklama

Reklama

Jízda do pekel 3

Trailer

Obsahy(1)

Rusty Nail, mstivý řidič kamionu se zálibou v cizím utrpení, rozjíždí své zvrácené choutky na nejvyšší rychlost v novém NECENZUROVANÉM pokračování Jízdy do pekel! Když se několik mladých amatérských jezdců rozhodne zkrátit si cestu na závod Road Rally 1000, nevědomky rozpoutají děsivou noční můru. Náhodné setkání s Rustym pro ně znamená smrtelné nebezpečí, protože Rusty každou svou další oběť pronásleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovatelným potěšením. Užijte si sérií nečekaných zvratů a krvavých překvapení ve strhující a mrazivé Jízdě do pekel 3 na plný plyn! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

maddy 

všechny recenze uživatele

Joy Ride 3 alebo v súčasnosti najzbytočnejšia hororová séria. Rozvádzať pôvodný Joy Ride do celej trilógie mi príde ako úplne scestný nápad. Už prvý film bol v roku 2001 len ťažko priemernou jednohubkou, ktorá ťažila akurát z toho, že v nej účinkoval v tom čase práve „Rýchlo a Zbesilo“ preslávený Paul Walker. Nasledujúce video-pokračovanie som pre istotu vynechal a trojka, ktorá sa ku mne dostala skôr omylom. Na starosti ju má Declan O'Brien - režisér takých „skvostov“ ako Sharktopus, Cyclops alebo Rock Monster, ktoré ma odrádzajúcu už len svojimi názvami, niežeby som sa na tieto filmy okupujúce na CSFD čierne farby ešte nebodaj pozeral. A áno, ten O'Brien, ktorý skazil tretím, štvrtým a piatym pokračovaním už aj sériu Wrong Turn. Takže čo od Joy Ride 3 chcieť? Čakal som síce oveľa väčšiu tragédiu, ale žeby tu bolo o čo stáť. Zase len dementné postavy, žiadne napätie, lacný vizuál. Tento krát sa podarilo akurát celkom výživné gore, takže aspoň tie úmrtia stoja za to. Ale to je málo, sakra málo! Keď si O'Briena porovnám s McLeanom, ktorý sa rokmi medzi Wolf Creek 1 a Wolf Creek 2 zlepšil po každej stránke, tak z toho O'Brien vychádza ako totálny looser, ktorý točí stále tie isté blbosti, bez akejkoľvek ambície sa aspoň trocha zlepšiť ...v čomkoľvek. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Režisér Declain O´Brien opustil zprasenou sérii Wrong turn, (kterou se mu podařilo dostat do hnoje) a naskočil do třetího pokračování o vraždícím kamioňákovi jménem Rusty Nail. I tuto sérii moc nepodržel, (ikdyž dvojka už byla velká spodina). Hrozní herci, děsnej scénář, chování postav na ranu. I záporák Rusty změnil hlas (v jedničce i ve dvojce to bylo z těch filmů nejlepší). Jediné, co je hodně solidní, tak gore. Ale to rozhodně nestačí. Pokud vznikne čtvrté pokračování (podle trojky to tomu opět nasvědčuje), tak si ho už s radostí nechám ujít. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem jak si tahle série drží kvalitu a zároveň to je série která nevypadá zas tak že by měla bavit. Ale Rusty NAils je zajímavá postava i když mě tady lehce zklamal ten problém že je tu vidět naprosto bez problémů, což snižuej jeho mysterioznost. Jinak příběh je jalovej banda dětí jede na závod a na cestě je potká Rusty a chce s nima hrát hru. Nejlepší na týhle sérii je to že Rusty zabije hodně lidí u který bych tipoval že přežijí. Dalším překvapením u tohohle filmu je O´brien, režisér který točit moc neumí a pohřbil už jednu sérii tohle je od nej celkově dost překvapení. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Na intelektuální a řemeslné úrovni jako druhý díl. Dobře natočené, se zábavně brutálními vraždami a nesympatickými herci. Zajímavý nápad je používání různých částí kamionu k vraždění místní omladiny. Joy Ride 3 tak ve finále vypadá jako kombinace Spielbergova Duelu a Saw Jamese Wana. Celkově překvapivě dobře udělaný žánrový film a zcela jistě nejlepší film, pod kterým je podepsaný Declan O´Brien. ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

V rámci toho aké dnes horrorové sračky vychádzajú, tak určite nadpriemer.Ja som si to užil, v podstate ani nemám čo vytknúť. Sú mi u riti nejaký amatérsky herci, hrali dobre. Gore parádička, Rusty Nail je magor na pohladanie.... A Declan O'Brien? Odporúčam pozrieť bonusy na dvd, možno na tohto pána režiséra predsa len zmeníte názor. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno