Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na policii i na Paříž chtěl jednou provždy zapomenout, ale vrátil se, aby našel vraha své dcery... Bývalý policista Daniel Pratt žije na africkém ostrově v zapadlé rybářské vesnici. Má tam svůj malý bar, slunce, moře a přátele a nechybí mu ani Paříž, ani jeho bývalá práce. Do svého ráje však dostane nečekaný telegram – jeho dcera měla smrtelnou nehodu. Pratt se okamžitě vrací do Francie a znovu se noří do toho, před čím kdysi utekl, čeká ho podsvětí, zločin a zkorumpovaná policie. Jeho dcera se totiž stala obětí záhadné teroristické skupiny, která už delší dobu „čistí“ město od pochybných existencí. (Česká televize)

(více)

Recenze (106)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Svojho casu teda udajne velky hit vo Francii. Co ja viem, z odstupomcasu to brutalne zostarlo - to som vedelu z pri registracii na csfd, ze natrafim na filmy, kde sa zub casu brutalne podpise. Reziser Jose Pinheiro natocil aspon teda priemerny film, v ktorom sice uraduje trochu starsi Alain Delon. Delomn sice hraje hovno -pardon, to som sa pomylil, pochopitelne som chcel napisat ze sa nedostatocne vlozil do roly a nepresvedcil ma svojim hereckym vykonom. Ale film u mna posuvaju na priemer 2 veci : amaterska rezia Pinheira a blba syntakova hudba. 54 % ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že už natočil DELON lepší filmy než je tento. Ale musíme si přiznat, že značka Alain DELON má takový zvuk ve filmografii, že jen málokdo odolá se na j a k ý k o l i film s tímto hercem podívat. Ale zase tak špatné to nebylo. Špatný byl jenom výběr představitele Reinera. Totiž, kdo zná Jacquese PERRINA, okamžitě pochopí, že on je hlava toho trestného komanda. Podobnou roli sehral už v mnoha jiných filmech (je fešák nikdo by to do něj neřekl) a přesto jako strážce zákona selže. ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Pozrieť si tento film opakovane je číre bláznovstvo. Už pri premiérovom sledovaní si väčšina divákov všimne mizerný scenár, režiséra, ktorý ho ničím nevylepšil, viacero amatérsky zahraných scén, neospravedlniteľnú hudbu a zlý pocit po skončení filmu. Vlastne som si chcel iba pre seba odôvodniť dve hviezdičky, ktoré nedávam príliš často. A na to som ani nepotreboval vidieť celý film. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Slovo "policajta" by pre príslušníka polície bolo lepšie ako policajt (napr. "Policajta Pratt likviduje lumpov hlava nehlava. Hlava z toho nebolí, naopak. Napriek jednoduchosti zápletky, je tu pekne ukázané, koho túžia mocenské zložky v skutočnosti zlikvidovať: bezdomovcov, imigrantov, sprejerov, drobných zlodejíčkov, imigrantov. Policajta Pratt je správny chlap a koná drsne, ale spravodlivo. V mene pomsty."). ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Příšerná hudba (protipóly které do sebe vůbec nezapadají) a podle mě úplně zbytečná pasáž v Cirkusu (která se do tohoto druhu filmu nehodí) to jsou dva hlavní a negativní dojmy z celého filmu...Delon a spol. jdoucí v tomto filmu přes mrtvoly působí někdy opravdu směšným dojmem, stejně tak jako některé scény (při kterých byl člověk možná tenkrát úplně baf, ale dnes je tomu už opravdu jinak). Malá vzpomíná na svou kdysi věhlasnou se oživit nepodařila.. Film který se nijak nevymyká z průměru. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně v hotelu, kdy nastražená kulovnice vystřelí dveře ze zárubní, tak na nich není ani škrábnutí. (sator)

Reklama

Reklama