Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh, který poslal celý svět do kolen a dal naději všem, kterým život rozdal jen nízké karty. V historicky první sérii televizní show „Británie hledá talent" předstoupil před krutou porotu a nepřátelské obecenstvo Paul Potts. Nevzhledný, jako exot ohlásil, že zazpívá operní árii a ve svých čtyřiceti letech sklidil to, co doposud od života – výsměch a kopance. Naposledy. Paul Potts začal zpívat árii z Pucciniho opery Turandot a jeho život se v té vteřině navždy změnil. Za pár okamžiků mu uslzená porota ležela u nohou a diváci nadšeně aplaudovali. Soutěž nakonec oproti všem předpokladům a sázkovým kurzům vyhrál, jeho operní vystoupení shlédlo na YouTube 120 milionů lidí, operní album, které následně vydal, se stalo nejprodávanější deskou v několika zemích světa. A na začátku byl jen drzý tlusťoch, který chtěl veřejně zpívat operu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (152)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nějak mi Paul Potts pořád unikal, a tak jsem se konečně seznámil s mužem, který vyhrál první ročník "Britain's Got Talent". Zajímavý příběh, který byl zfilmován nenásilnou formou s celkem dobrými hereckými výkony, kdy třeba Colm Meaney dál ukazuje, že menší role mu sluší a dokáže se do nich ponořit. Hezký, laskavý film, líbil se. ()

carly 

všechny recenze uživatele

život Paula Pottsa je naozaj ako opera. neviem, čo sa naozaj odohralo a čo si scenáristi primysleli. páčilo sa mi, že to nebol len príbeh o splnení si sna, o vytrvalosti. že bol aj o prehrách a že ak niečo naozaj chcete, tak sa po nich treba postaviť a skúšať to znovu a znovu. a že niekdy to nejde bez pomoci a na tom nie je nič zlé. najsympatickejšia postava bola jednoznačne Julz. a najlepšie výkony podali Julie Walter, Calm Meany a Mackenzie Crook. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Příběh kluka, který od dětství nemá sebedůvěru, je šikanován a nemá to jednoduché. Za to mu bůh přidělil obrovský operní hlas, který se jen tak nevidí! Celý příběh je vlastně od počátku jeho života, kde se film potácí spíše v takovém dramatu a kvalitou někde v průměru. Nenabídne bohužel nic navíc, k závěru se dostaví pár scén, u kterých jsem se i pořádně zasmál. Když Paul vše zdá, tak se po dvou letech mrhání životem přihlásí do soutěže Británie má talent. Paul přichází na scénu nervózní, ale potom co se hrne z jeho hrdla už málo kdo pobírá a já si právě tento okamžik užil ze všeho nejvíce. Životní šance mohla přijít s něčím navíc, já se na tento snímek docela těšil, ale nedostal jsem kromě závěru, který byl fantastický nic. Kdybych ho řadil do průměru, tak bych ho urazil, je to pěkný nadprůměr a dle mého velmi silné 3* .. 6/10 = 68% ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Ambíciou tohto filmu je získať si diváka sledovaním úsmevných útrap smoliarskeho dobráka, ktorému sa nakoniec splní jeho sen a získa sebadôveru. Ale toto získavanie si diváka robí bez jedinej scény, postavy či akéhokoľvek filmársky kreatívneho pričinenia, vďaka ktorému by ste si ho zapamätali. Priamočiare štuchnutie do emócií časom opadne a nezostane žiadna spomienka. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších anglických filmů poslední doby! Nejsem zrovna fanda Talentů, SuperStar apod., tak jsem se trošku dopředu obávala, ale naštěstí se v tom moc nebabrali a zmínili to jen na konci filmu a to ještě z rychlíku.. Jinak se jedná o příběh nevzhledného tlouštíka, který je soustavně celý život šikanován spolužáky a zesměšňován otcem.. Čím menší je jeho sebevědomí, tím větší má hlasový rozsah.. Naštěstí má kolem sebe lidi, kteří ho dokáží podržet a i přes nepřízeň osudu se nakonec dobere svého vysněného cíl = zpívat operu ;-) Doják jak bejk, co vám budu povídat :-D Herci skvěle přirození, lokace výtečné, scénář napsán životem a režie více než koukatelná.. Jako třešnička na dortu skvěle obsazen "pirát" Mackenzie Crook ;-) Je vidět, že tenhle filmeček měl na VB hodně tučného sponzora ;-) Vřele doporučuji všem, kteří mají rádi pohádku o Popelce a vydrží úryvky operních písní (velmi únosná hladina) ;-) Ps: S dabingem si to neumím představit, tak snad zůstat u originálu a nepokoušet osud ;-) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (7)

  • Filmovalo sa na autentických miestach vo waleskom Port Talbote, v Londýne či v talianskych Benátkach. (MikaelSVK)
  • Vo filme nechýba Simon Cowell, porotca a autor celosvetovo úspešnej talentovej šou. (kacer4)

Související novinky

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (více)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno