Reklama

Reklama

Noc v Myší díře

(amatérský film)

Obsahy(1)

Pod brněnským Hlavním nádražím se rozkládá labyrint podchodů, průchodů, východů a záchodů. A právě na posledním zmiňovaném místě se jedné noci náhodně setkají. Ona a On. Ona, hledající zde úkryt před bezcitnými zabijáky a On, právě zde vykonávající potřebu. Kráska v nesnázích a muž s chutí nějaké nesnáze postřílet. Oba čeká v podzemním bludišti plném vrahounů dlouhá noc. (choze)

(více)

Recenze (45)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Ouch, to bolelo. Poslouchat tak špatné dialogy v tak nepříjemných hlasových projevech opravdu moc bolí. Když už herci nehrají hlasem, tak se ani nepokusili zahrát situaci tak, aby to nevypadalo tak nepřirozeně. Z tohoto materiálu se dá těžko vyčíst, zda vinit herce, nebo neschopnost režiséra vést herce... hudba je také rušivým elementem a jediné co mě napadá pochválit je kamera. Jsem myslel, že režisér za dva roky udělá krok vpřed, ale místo toho vidím sešlápnutou brzdu a poté zpátečku. Samozřejmě budu režisérovi a jeho kolegům držet palce, ať mě v dalších projektech přesvědčí o svém talentu. Mé hodnocení 1 hvězdička… ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Z Brna New York neuděláš. To se vyšle partička amatérů do brněnského komplexu zvaného Myší díra kde si hrají na honěnou s pistolkama a s pocitem posledního akčního hrdiny. Nikdo už neřeší jak debilní to je, jak debilně u toho vypadají a jak nemožně je to zahrané a retardovaně a chaoticky vymyšlené. V zatuchlém Brně ve kterém bydlím se nic takového nemůže stát. Prostory skýtaly leda velké hovno, protože v Brně je velké hovno a celé město i se všema lidma v něm je jedna velká sračka. Nepošlu to do odpadu, že zde po ulici chodí pěkné holky. Mé hodnocení: 20% ()

Reklama

Kaluž odpad!

všechny recenze uživatele

OK, takže už to tady zhodnotili kamarádi tvůrců a studenti FAMU, teď konečně někdo režisérovou tvorbou nepotřísněný. Nevím, odkud se vzal ten pomýlený předpoklad nadhodnocovat amatérský film na základě "polehčujícího" faktu, že jde o amatérský film. Jednou je to tady mezi Kmotry, Princeznami ze mlejna a Terminátory pod společným metrem (že si do závorky napíšete "amatérský film" a nevybíráte vstupné neberu, specilání škatule v databázi neexistuje), takže přivírání očí není na místě. Já tyhle obskurnosti nevyhledávám (k téhle jsem se dostal přes Chozeho doporučení), proto nejspíš nesdílím ten pokřivený názor okolokomentujících. Noc v myší díře je ryzí odpad, autoři si to vzhledem k použité satiře a jistému nadhledu uvědomují a není nutné to více rozebírat. Video k pobavení náctileté (brněnské) YouTube komunity. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Drsná akční jízda!! Tomáš Mann je charismatický týpek, který ale měl mít víc dialogů nebo alespoň nějakých hlášek. Normálně bych dal tak 2-3 ale má to hezký plakát, hezkou holku a k tomu je Josef Blažek strašně cool a sexy a můj velký vzor (placená reklama) . Jenže teď se rozhoduji mezi Mannem a Blažkem. Jsem na pochybách a citově zmaten. Jinak se prý už natáčí 3 díl expendables a Mann tam bude hrát. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a proste ne chozeho filmy jsou jak pres kopirku a opet se vyskytuji porad ty stejne faily znovu chybi alespon minimalni uvedeni do pribehu aby clovek aspon trochu pochopil o co tu jde cely je to nevyrazny bez stavy a konec tradicne opet jaksi nedotazenej povedla se sice hudba a vybrane lokace taky nejsou spatne obcas nejaka ta dobra hlaska padne: rozbils mi mobil: zabils mi lidi ale to je tak vsechno a pozor byl bych nerad kdyby to vyznelo jako ze nemam rad amaterske filmy nebo mam od nich prehnana ocekavani prave ze naopak ale stojim si za tim ze kdyz uz se nekdo na tomto poli pohybuje mohl by si vsimnout veci co se v predchozich filmech nepovedli a zapracovat na nich (pokud tedy ten dotycny ma krome nadseni alespon spetku talentu) ale ne aby se opakovali porad ty stejne chyby dokola takze se domnivam ze zcela subjektivne i objektivne to proste na vic nez na ty upocene 2* zkratka nema rad bych udelil vic ale nemuzu najit zadny duvod proc tak ucinit ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení probíhalo postupně za použití kamer DSLR 550D, 7D, 5D MarkII, 600D a GH2. Cena za techniku použitá při natáčení přesáhla 100 000 Kč. (choze)
  • Autor scénáře Josef Blažek původně snímek režírovat neměl. Pozice se ujal až dva dny před začátkem natáčení. (choze)
  • Film se odehrává pod Hlavním nádražím v Brně v tak zvané "Myší díře". (boul)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno