Reklama

Reklama

Noc v Myší díře

(amatérský film)

Obsahy(1)

Pod brněnským Hlavním nádražím se rozkládá labyrint podchodů, průchodů, východů a záchodů. A právě na posledním zmiňovaném místě se jedné noci náhodně setkají. Ona a On. Ona, hledající zde úkryt před bezcitnými zabijáky a On, právě zde vykonávající potřebu. Kráska v nesnázích a muž s chutí nějaké nesnáze postřílet. Oba čeká v podzemním bludišti plném vrahounů dlouhá noc. (choze)

(více)

Recenze (45)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Ouch, to bolelo. Poslouchat tak špatné dialogy v tak nepříjemných hlasových projevech opravdu moc bolí. Když už herci nehrají hlasem, tak se ani nepokusili zahrát situaci tak, aby to nevypadalo tak nepřirozeně. Z tohoto materiálu se dá těžko vyčíst, zda vinit herce, nebo neschopnost režiséra vést herce... hudba je také rušivým elementem a jediné co mě napadá pochválit je kamera. Jsem myslel, že režisér za dva roky udělá krok vpřed, ale místo toho vidím sešlápnutou brzdu a poté zpátečku. Samozřejmě budu režisérovi a jeho kolegům držet palce, ať mě v dalších projektech přesvědčí o svém talentu. Mé hodnocení 1 hvězdička… ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Obrazově výborné, zvukově děsivé, dialogy tragédie, hudba dobrá, ale vykradená :) Jako amatérská jednohubka to funguje, určitě to všechny zůčastněné bavilo, škoda jen že postavy vám nic nenabídnou, děj neexistuje a docela mě unavuje dávat body jen za vynikající look, v dnešní době už se amatéři ohánějí technikou za statisíce, ale točej prázdné a zbytečné věci.Hláška ,,hajzl jeden nefotogenickej´´ ale zabila :) 40%. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Takže dlouho natáčející film a dlouhé očekávání. Další film od Chozeho. Další film s Tomášem Mannem,který ihned pobaví na záchodě společně se Želvy Ninje. Jenže kdysi se mi více zdál,že se snaží,teď jen odříkává scénář a moc ho neprožívá,za to jeho herecká partnerka hraje na výbornou. Děj dobře odsýpá a je využita každá vteřina. Choze si střihl dobré cameo ve fotokabince. "HAJZL JEDEN NEFOTOGENICKEJ." Jenž samotná scéna mi určitě zůstatne v paměti na pořád,protože jsem jí jako viděl první a to je to co se mi na jeho filmech líbí. Je tam vždy něco co jsem ještě neviděl nebo minimálně zpracované jinak než to bývá. Samotný Choze je můj velice dobrý kamarád tady z csfd a z fcb,který mi na dálku pomáhá s mýmy projekty a vždy je dobrá opora a dokáže pozvednout sebevědomí,přesto musím hodnotit jako neztraný divák. Na začátku mě mírně iritovala hudba,je dobrá a melodické,ale měl jsem pocit,že jde více slyšet než by mělo,tady se to dle mě nějak neutrefilo,ale pak to "syntézatorové bručení" po 7 minule na mě leche dýchlo nostalgií jak u pravýc 80.let. Ale za co jako většina musím s hodnocením dolů je proč se celá akce odehrává a také mě než proč měla dívka problémy by mě více znamenalo zde samotný Tomáš nebyl nějaký zabiják nebo voják,že tak dobře střílel a ze zabijení si nic nedělá. Ale z amatérských hledisek velice kvalitní a natáčení v metru velice složité,což samotná práce je více ceněna. Není to zas tak zábavné CYBORG CHEERLEADER : FUCKDOWN IN HOCKEY MASK CAMP,,který je stále z jeho dílny nepřekonán,ale jelikož se jedná o jinačí zaměření coby akční velice dobré. Takže krásné zasloužené 4 hvězdy. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mělo-li to pobavit (a asi nic jiného to dělat nemělo), účel to splnilo. Na brněnském nádraží jsem svého času trávil nějaký ten čas, ale takhle do hloubky jsem ho nikdy neprobádal. Takže v tohmel směru i poučné. Bavilo mě to, ono samozřejmě tam jsou nějaké ty nedostatky spojené se zbytečnými kulturními náznaky (opravdu musel číst Želvy Ninja?), ale kdo by se tím v amatérské tvorbě zabýval. Musím říct, že kromě sympatické hlavní hrdinky mě hodně vzala hudba, ta přebila celý film. Takže paní toaletářce díky za ni. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Pokus natočit levnou a amatérskou kopii akčních filmů v štatlu. Ale skutečně jen pokus - scénář v podstatě neexistuje, je to jen o přesunech z místa na místo a neustálém ječení herečky. Kamera je slušná, ostatně Myší díra je na rozdíl od padoucha fotogenická, dvě tři hlášky se najdou, ale celkově je to prostě takové nedomrlé - herecky, příběhem, celkově, kdy to lavíruje mezi pokusem o jakousi parodii, ale skutečně jen pokusem, a obdivem k podobným akčňákům. Přesně, jak tu někdo píše, takové puberťácké video, které si kluci se slečnou natočili pro pobavení v noci v brněnském podchodu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení začalo koncem léta a protáhlo se až do listopadu, kdy teploty klesaly hluboko pod bod mrazu. Herečka Milada Lázníčková, jejíž postava je po celý film jen velmi lehce oblečená, od té doby odmítá účast ve filmech natáčejících se mimo letní období. (choze)
  • Natáčení probíhalo postupně za použití kamer DSLR 550D, 7D, 5D MarkII, 600D a GH2. Cena za techniku použitá při natáčení přesáhla 100 000 Kč. (choze)

Reklama

Reklama