Reklama

Reklama

Jing cha gu shi 2013

  • Hongkong 警察故事2013 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Policejní kapitán Zhong Wen (Jackie Chan) hodně obětoval. Vždycky byl příliš zaneprázdněn pronásledováním zločinců, než aby byl otcem své dcery Miao (Jing Tian). Po letech se s ní znovu setkává a seznamuje se s jejím snoubencem a zároveň majitelem klubu Wu Jiang (Liu Ye). Plány na večer s dcerou vezmou za své, když je celý klub zajat jako rukojmí. Co bude muset Zhong obětovat tentokrát? (kyrysar)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (51)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Policejní kapitán Zhong Wen (Jackie Chan) jde do Wu Baru za svojí dcerou Miao Miao (Jing Tian), ale stává se spolu s dalšími lidmi rukojmím. Majitel klubu Wu Jiang (Liu Ye) požaduje od policie vydání odsouzeného Wei Xiao Fu (Zhou Xiao-Ou)... Jackieho postava není neporazitelná, nevyhne se postřelení, zmlácení a bodnutí nožem. Ve filmu úplně chybí typický Chanovský humor a v Jackieho filmografii jde nejspíše o posun z akčně-komediálních rolí k těm vážným. Je jasné, že Jackie nemůže ve svých 59 letech dělat ty samé kousky jako ve třiceti, ale určitě by byla škoda pokud by na akci zanevřel úplně. Film obsahuje všechny souboje (škoda nebylo jich tolik) známé z trailerů, ale příběh na nich nestojí a není špatný a člověk do poslední chvíle netuší, jak to celé dopadne. HODNOCENÍ 70% ()

erased 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, proč jsem Jackiemu Chanovi dal šanci zrovna v nejnovějším díle akční série, ze které jsem ještě neviděl jediný díl, ale ani trochu toho nelituju. Kdovíproč jsem si sice vysnil lidštější a uvěřitelnější příběh, kdežto film se v různých chvílích blíží spíš hi-tech Die Hard se zápletkou jako od Chan-wook Parka, avšak Police Story 2013 má jak spád, tak i napětí, a povedená akce zároveň postrádá akční rozjuchanost Chanovy obvyklé tvorby, takže jsem s tím zběsile a přitom nějakým způsobem přehledně sestříhaným výsledkem naprosto spokojen. A to tak, že rád dám šanci i předchozím dílům série. ()

Reklama

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Poté, co Jackie slušně uzavřel sérii BOŽSKÝCH RELIKVIÍ, udělal tečku i za sérií POLICE STORY. Bohužel tečku naprosto tragickou. Chápu, že Jackie už není nejmladší, ale to nijak nevysvětluje tuhle ultralacinou, digitálně vyblitou, nudně melancholickou a pramálo akční hrůzu, zoufalost a zmar. Celé zle, jak říkají Slováci. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan sice stárne, ale pořád si vybírá docela zajímavé projekty. "Police Story 2013" je jedním takovým. Je to trochu temnější, poetikou to připomíná "Volavku", ale pořád tu nacházíme Jackieho ve skvělé formě. Myslím, že se více hrálo na příběh než na jeho schopnosti, ale vlastně mi to vůbec nevadilo. On má stejně pořád co předvést. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo sklamanie. Jasné, Jackiemu už je skoro 60 rokov, tak je logické, že kaskadérske kúsky ako za mlada už horko-ťažko od neho uvidíme. Osobne mi nevadí viac dramatické spracovanie, no príbehom ako aj celým spracovaním a postavami mi ale viac sadlo New Police Story. Taktiež, tých akčných scén v tomto dieli bolo na Police Story až strašne málo. Skôr by som to označila za krimi drámu. ()

Galerie (129)

Zajímavosti (5)

  • Zhong Wen (Jackie Chan) používá mobilní telefon Samsung Galaxy S IV. (Claude Speed)
  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „Rescue“ nazpívali Jackie Chan a Sun Nan. (Rominator)
  • Na konci filmu použil Jackie Chan hrubú silu pri rozťahovaní oceľového drôtu, ktorý sa mu zaryl do dlaní a spôsobil mu krvácanie. (jackie88)

Reklama

Reklama