Reklama

Reklama

3 dny na zabití

  • USA 3 Days to Kill (více)
Trailer 1

Ethan Renner celý život pracoval jako agent tajné služby. Byl jeden z nejlepších. Nyní se rozhodl skončit a věnovat se tomu, co kvůli práci musel odsouvat na vedlejší kolej – své rodině. Vždy se totiž dokázal efektivněji postarat o nebezpečné zločince než o svou dceru. Jeho manželka Christine odjíždí pracovně do Londýna a Ethan má poprvé sám na starost svou dospívající dceru Zoey. Netuší, že bývalý zaměstnavatel s ním má jiné plány... Tajná služba se na něj obrací s poslední zakázkou. A protože v sázce je nejen osud světa, ale i Ethanův život, tenhle úkol Ethan nemůže odmítnout. Má tři dny na to, aby zneškodnil světově nejhledanější teroristickou organizaci a zároveň se osvědčil jako dokonalý a starostlivý otec. (Bioscop)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (459)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddechovka, která se svérázným způsobem snaží propojit rodinnou komedii s akčním thrillerem plným krve a mrtvol. Costner výborný, vyloženě film táhne. Tenhle pohodový hitman mu sedí a je fajn, že se na plátna vrací čím dál častěji. Z Amber se těžko spouští oči a rodina, i když patří k těm otravným a nechápavým, není vyloženě na pěst. Bessonův příběh patří k lepším a velkým kladem je angažování McGho, který si to zase jednou užívá. Akce prvotřídní, humor nadsazený, ale pobaví. Pokud jste aspoň trochu přístupní. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Už to budú roky, čo som nevidel K. Costnera v tak sympatickej roli. Možno ani nie tak roli , ako sympaticky tu vyzerá a pôsobí. Asi starne do krásy ako Sean Connery... Akoby sa pýtal opäť na vrchol popularity a ja mu to zo srdca prajem. Akčné scény a hlavne súboje majú šťavu, sú chytľavé a čo je najdôležitejšie - vtipný tón a použité hlášky filmu naozaj sedia. Kombinácia života umierajúceho agenta a záchrana rodinného života sa vydarila a film mi príjemne zbehol. Na C. Nielsen začínajú byť pribúdajúce roky viditeľné, ale dobrá správa je, že z malej kovbojskej slečny H. Steinfeldovej vyrastá sympatická a talentovaná herečka. Režisér, ktorý takmer zabil sériu Terminátora zvládol túto kombináciu thrilleru a komédie podstatne lepšie. K. Costnerovi prajem, aby sa po tomto odpichol k niečomu nezabudnuteľnému. 80%. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na další akční výplach z produkční stáje Luca Bessona a ona je to nakonec rodinná komedie, ve které adrenalinovější pasáže nezaberou ani deset minut (v zásadě je veškerá zásadní akce vidět v traileru). Neměl bych s tím sebemenší problém, kdyby sbližování otce s odcizenou dcerou nebylo tak šablonovité a bez nápadu. Jsou tu všechna klišé, která z podobného filmového vztahu pramení. Přesto by bylo nefér poslat 3 dny na zabití k filmovému dnu. V prvé řadě je Kevin Costner cool. To mi nikdo nevymluví. A za druhé tvůrci aspoň trochu zaváleli ve vztahu hlavního hrdiny s vedlejšími postavičkami. Ethanovy únosy jsou opravdu zábavné a i ti "nedobrovolní nájemníci" nakonec měli své kouzlo. Škoda, že podobně bizardní a svébytný není i zbytek filmu. Pak by bylo hodnocení jednoznačně vyšší. 50%. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Fantomas kontra Kevin Costner. Prebehol k Bessonovi, zaradil Kuriér mode a minimálne finančne, sa mu opätovný pokus o comback, tentokrát asi vyplatí. Takéto filmy sú proste dnes v móde, na logike nezáleží, na tom že každá druhá scéna si robí srandu sama zo seba, asi tiež nie; konieckoncov, keby na tú pílu pritlačili ešte trochu, už by išlo o sci-fi.. Ale je to sranda! Tak ako je na jedno kopyto dve tretiny akčných filmov z rokov 80-tych, tak aj súčasných, a jak tento žáner nevyhľadávam, tak ma tieto novodobé ultra drsňácke výplachy, stále dokážu celkom zabaviť. A koho nie, má tam božskú Amber.. PS: Od 500 Days of Summer neubehlo ani päť rokov a pozerám, že vykrádať jej soundtrack, je tiež momentálne v kurze.. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Kosťa měl na rozdíl od 96 Liamových hodin podstatně více času, ale využít je zkrátka nedokázal. Co se týče akční linie, moc si toho člověk neužije. Styl ala superagent vejde do pokoje plného gangsterů, střih, všichni pobiti a on nad nimi s rýmou je dosti nevyhovující. Dočkáme se zde pouze dvou kontaktních soubojů. Co se týče auto honičky prakticky věrnà kopie Paříž - rychlá auta - němci padouši - Besson, kdepak jsme to už jen viděli? Poslední nedílnou součástí je linie s dcerunkou,fialovým kolem a s tím spojené rádoby vtipné situace s výslechy a nablblým zvoněním v telefonu. Je to zkrátka prapodivná koláž smíchané akce a komedie. Slabé dvě hvězdice. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (9)

  • Keď Ethan (Kevin Costner) vstúpi do tetovacieho salónu, je vidieť nahý chrbát dievčaťa s mexickým tetovaním Panny Guadalupskej. Tú istú dievčinu vidieť aj pri tetovaní pána Janga (Choi Min-sik) vo filme Lucy (2014). Oba filmy napísal Luc Besson. Potetovaná modelka nedostala ani v jednom filme kredit. (Arsenal83)
  • Některé scény byly natočeny v nových filmových studií Cité du Cinéma založené Lucem Bessonem v Saint-Denis ve Francii, jiné pak srbském Bělehradě. (007.)
  • Keď sa Ethan Renner (Kevin Costner) pokúša prinútiť francúzsku políciu, aby prinútila rodinu squatterov odísť z jeho málo využívaného parížskeho bytu, povedia mu, že musí počkať do 13. apríla, keď sa skončí zima. A keď sa im vyhráža, že to urobí sám, povedia mu, že ho zatknú. Vo Francúzsku naozaj existuje zákon, ktorý chráni squatterov, ktorí v zimnom období bývajú na mieste dlhšie ako dva dni. Vlastník nehnuteľnosti sa ich vtedy nemôže zbaviť inak ako podaním žaloby. (Arsenal83)

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Costner pašuje drogy pro del Tora

Costner pašuje drogy pro del Tora

17.07.2013

Kevin zažívá moc pěkný comeback. Sbíral ceny za western Hatfields & McCoys, obstarával emoce v Muži z oceli, vytrénuje Jacka Ryana a bude za akčního hrdinu v Bessonem produkovaném a McG-m… (více)

Reklama

Reklama