Reklama

Reklama

3 dny na zabití

  • USA 3 Days to Kill (více)
Trailer 1

Ethan Renner celý život pracoval jako agent tajné služby. Byl jeden z nejlepších. Nyní se rozhodl skončit a věnovat se tomu, co kvůli práci musel odsouvat na vedlejší kolej – své rodině. Vždy se totiž dokázal efektivněji postarat o nebezpečné zločince než o svou dceru. Jeho manželka Christine odjíždí pracovně do Londýna a Ethan má poprvé sám na starost svou dospívající dceru Zoey. Netuší, že bývalý zaměstnavatel s ním má jiné plány... Tajná služba se na něj obrací s poslední zakázkou. A protože v sázce je nejen osud světa, ale i Ethanův život, tenhle úkol Ethan nemůže odmítnout. Má tři dny na to, aby zneškodnil světově nejhledanější teroristickou organizaci a zároveň se osvědčil jako dokonalý a starostlivý otec. (Bioscop)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (459)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako proč? Chvilku to klouže na hraně parodie, chvilku si to hraje na rodinnou komedii, pak rodinné drama, mezitím chvílemi je to akční thriller, a do toho multikulti spolubydlící a jeden domácí porod. Jo, a agentka CIA ve stylu nějaké štětky, i když herečka na to moc nemá. O ne-logice nemá smysl vyprávět, cíl mohli dostat kolikrát, spíše to poukazuje celé na neschopnost tajných amerických složek. Jedinou vtipnou scénou je, když Peugeot předjede Audi. Ale všechny ty rodinné kecy, ta Kostnerova nemoc, průpovídky mezi Řekem a Costnerem a Italem a Costnerem, to je urážka jakéhokoliv vkusu. Kevin na to má, ale raději bych, aby prostě hrál drsného poldu. Jenže to by film trval jen hodinu. Dcera neskutečný spratek, manželka jen do počtu. Pár akčních scén je dobře natočených, ale to je málo. A těch cool záběrů Paříže bylo taky už moc - Luc asi senilní. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Krutě nevyrovnaný mix tvrdé, strohé akce (výtečné souboje, průměrná střelba) a rodinných etud, to vše v tradičně nablblém evropském feelingu z produkce Luca Bessona. Ne, nekoná se Taken "2", ačkoliv se o to celý tvůrčí tým nenápadně snaží a občas na nás diváky nevinně pomrkává. Několik aspektů je podobných tak moc, že by to člověk nepřehlédl ani v noci. Musím ale uznat, že ač je to plné klišé, velmi jednoduché, místy blbě nastříhané a dramaturgicky dost nezvládnuté, tak Costner má charizma jako málokdo a Amber Heard je prostě k zulíbání. Často je to dokonce i velmi vtipné. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Co se vleče neuteče. Tohle se vleklo a samozřejmě neuteklo. 122 minut působí jako velmi špatný vtip. Costner je postupem času docela fajn, ale do kytek to posílají hlavně momenty, ve kterých se upevňuje význam slova rodina. Považoval bych za docela solidní mučení na tenhle film koukat někdy znovu. 40% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ač se Luk všemožně snaží překonat prvního, famózního dedyho Nýsna, už jen recykluje hovna. A tak si Tanečník s vlky zatančil s glioblastomem, kdy se při krvácení z nosu, chrchlání briket a závratích snaží celý film podlízat své otravné a odpudivé dcerušce, a jen tak mimochodem dopadnout nějakého německého debila. Výsledkem je další zářez na pažbě Besonových tupých, sériových kokotin a otravený verbal, který jen pokukoval, nemá li zase Kevča pod tou nonšalantní, vagusáckou šálou žábry. Sůl do ran poměrně zkaženého večera ještě přisypala Embr Slyšela, která je sice přitažlivá jako hnisající bércový vřed, ale zato hraje hůř než gumová žena s kouřící hlavou. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ta hala-bala image na Kevina docela sedne. Co si však těžko může sednout je kombinace rodinnýho dramatu a akce. Ethan je opravdu ultra family agent. Někdy sice díky tomu vznikají docela haha scény, samozřejmě člověk musí mít docela nadhled aby přehlížel strejdu nesmysla a tetičku blbost, ale je to oběť ve jménu humoru, tak to beru. Problém fakt bylo až příliš velké tlačení na fotříkovskou pilu. Jinak mě docela příjemně překvapila akce, pěkně natočený honičky i bitky, škoda že to tempo vždycky přibrzdila nějaká kecací pasáž. Amber je tak hot, že se divím, že mě z ní nezplály trence. Není to úplně k zahození, dávám tři a jelikož jsem v poslední době docela hodně náročná čubka, tak to vůbec neberu jako špatný hodnocení. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (9)

  • Keď Ethan (Kevin Costner) vstúpi do tetovacieho salónu, je vidieť nahý chrbát dievčaťa s mexickým tetovaním Panny Guadalupskej. Tú istú dievčinu vidieť aj pri tetovaní pána Janga (Choi Min-sik) vo filme Lucy (2014). Oba filmy napísal Luc Besson. Potetovaná modelka nedostala ani v jednom filme kredit. (Arsenal83)
  • Telefonní budky v Bělehradu jsou na platební karty a ne na drobné. (Hal_Moore)

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Costner pašuje drogy pro del Tora

Costner pašuje drogy pro del Tora

17.07.2013

Kevin zažívá moc pěkný comeback. Sbíral ceny za western Hatfields & McCoys, obstarával emoce v Muži z oceli, vytrénuje Jacka Ryana a bude za akčního hrdinu v Bessonem produkovaném a McG-m… (více)

Reklama

Reklama