Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trailery, ve kterých se dozvíte pravdu o vašich oblíbených filmech a seriálech. Trailery tak upřímné, že se jich bojí všichni filmový tvůrci i producenti. (skrblik007)

Recenze (47)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Hľadanie chýb vo filmových projektoch je vďačnou záležitosťou a Honest Trailers z toho ťažia dostatočne efektívne. Niektoré diely dokážu napnúť bránicu k prasknutiu, iné len klasicky pobavia, ale ako celok aj tak ide o zaujímavý projekt, ktorému by však miestami prospela kratšia minutáž dielov. Nehovoriac o tom, že občas tvorcovia evidentne vytrhávajú fakty z kontextu. Zásadne to všk nevadí a vo vybraných prípadoch je dokonca cítiť aj istú dávky úcty. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Určitě záleží jaký máte k danému filmu, ke kterému je "Upřímný trailer" zhotoven, vztah. Trailer k filmu, který člověk nemusí, se pravděpodobně zalíbí, trailer k oblíbenému filmu se může shledat s odporem. Každý trailer si ale každopádně najde svoje zastánce. Ve většině případů je to trefné a vtipné, některé autorovi narážky jsou trochu mimo, ale záleží, jak se k tomu každý postaví. Mně tam kromě tohoto vadí také občasné protiřečení si, takže nehodnotím úplně nejvýš. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

výstižné a hlavně vtipné trefování se do slabin největších filmových událostí poslední doby.. kvalita jednotlivých upřímných trailerů se trailer od traileru liší, ale většina je opravdu povedená a kluci ze ScreenJunkies si za celý tento počin zaslouží rozhodně palec nahoru.. ke zhlédnutí i s českými titulky zde.. P.S.: pro mě je jednoznačně top honest trailer na Promethea, jelikož trefně vystihuje všechny ty nesrovnalosti, nelogičnosti a hlouposti, díky kterým film většinu z nás zklamal.. ()

Zajímavosti (1)

  • Upřímné trailery namlouvá Jon Bailey, jehož hlas je často slyšet i v seriózních trailerech a televizních upoutávkách. (skrblik007)

Reklama

Reklama