Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trailery, ve kterých se dozvíte pravdu o vašich oblíbených filmech a seriálech. Trailery tak upřímné, že se jich bojí všichni filmový tvůrci i producenti. (skrblik007)

Recenze (47)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Hľadanie chýb vo filmových projektoch je vďačnou záležitosťou a Honest Trailers z toho ťažia dostatočne efektívne. Niektoré diely dokážu napnúť bránicu k prasknutiu, iné len klasicky pobavia, ale ako celok aj tak ide o zaujímavý projekt, ktorému by však miestami prospela kratšia minutáž dielov. Nehovoriac o tom, že občas tvorcovia evidentne vytrhávajú fakty z kontextu. Zásadne to všk nevadí a vo vybraných prípadoch je dokonca cítiť aj istú dávky úcty. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

S Upřímnými trailery je tomu tak, že zpočátku hltáte každý další takto zpracovaný film a říkáte si, jak je to vlastně geniální. Bohužel po pár zhlédnutých Upřímných trailerech si uvědomíte, že je to vlastně docela kravina. Trailerový (rádoby) badass hlas už vás bude unavovat po několika minutách poslouchání a většinou se filmové chyby jen donekonečna opakují a sem tam hodí něco vážně vtipného. A sekce "hrají" mi opravdu bránici nenastartuje vzhledem k tomu, že víc jak polovina fórků je určena především pro americkou "masu" za velkou louží. Proto radím divákům-začátečníkům, že pořekadlo "V nejlepším se má přestat" tu sedí víc, než co tu sedím teď já u kompu, přemýšlející nad nějakým závěrečným vtípkem. Asi nebude. Pada-ča. 55% ()

Reklama

Rufete 

všechny recenze uživatele

"We are cutting ice! 'Cause we are cutting iiiiice!" Autor se nebojí říct pravdu, často má výstižné a pravdivé poznámky k danému filmu. Moc se mi ale líbí, když se autorovi nepodaří nic kloudného vymyslet, v tom případě je film vážně dobrý a pokusy o jeho shození vyloženě trapné (The Dark Knight). Skvělé jsou taky remaky písniček, nejradši mám ty z Frozen. Prostě Honest Trailers jsou na dobré vlně a nové filmy se mohou třást. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Určitě záleží jaký máte k danému filmu, ke kterému je "Upřímný trailer" zhotoven, vztah. Trailer k filmu, který člověk nemusí, se pravděpodobně zalíbí, trailer k oblíbenému filmu se může shledat s odporem. Každý trailer si ale každopádně najde svoje zastánce. Ve většině případů je to trefné a vtipné, některé autorovi narážky jsou trochu mimo, ale záleží, jak se k tomu každý postaví. Mně tam kromě tohoto vadí také občasné protiřečení si, takže nehodnotím úplně nejvýš. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Vcelku zábavné zesměšňování a parodování známých kousků kinematografie..." Prosím?XD Nejedná se vůbec o žádné parodování, natož pak zesměšňování (autor tohoto výroku "Honest Trailers" nejspíš vůbec nepochopil), jedná se o trefnou, inteligentní a originálně podanou kritiku založenou na sesumírování všech zhovadilostí (mnohdy skutečně směšných zhovadilostí), které se ve filmech nacházejí. A že je nefér jejich zaměření na "Twilight" ságu? Vždyť každé slovo, které tam padne, je pravda.;-) TOP HT: "Twillight", "The Dark Knight", "Independence Day". ()

Zajímavosti (1)

  • Upřímné trailery namlouvá Jon Bailey, jehož hlas je často slyšet i v seriózních trailerech a televizních upoutávkách. (skrblik007)

Reklama

Reklama