Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Akcnejsi nez vetsina filmu od Spencera a Hilla ale bitky se omezili na 3 facky a 2 pesti a to je vse pratele. Je videt ze hlavni duo uz ma trochu problemy s artrozou a tak uz se nedockame genialne zkoordinovanych rvacek na ktery sme byli zvykli ale spousty strileni. Jinak je to v pohode filmecek a prijemne to zabavi ()

worm14 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie nám na podnose servíruje zlatá 80tá léta. Na pohled čistá velkoměsta, bikiny, příjemná muzika, limuzíny, prosluněné pláže... A navíc v hlavních rolích nejznámější italská filmová dvojka. Tahle komedie využila naplno všechny tyhle faktory. Netřeba přemýšlet, jenom se v pohodě dívat. Pokud máte rádi tenhle typ komedií tak je to super oddychovka. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá spencer-hillovka. Naivní, prostoduchá, ale bohužel také prosta humoru i typických specerovsko-hillovských mlátiček. Všecho se to navíc nejen odehrává, ale také hraje ještě větším leháro stylem než je u podobných filmů zvykem. Zkreátka, moc jste mě chlapci tentokrát nepotěšili, takže ani já vás moc nepotěším.. slabé ** ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ovela horsia ako bezdejova Spencer/Hillovka plna bitiek je detektivna Spencer/Hillovka prakticky bez humoru a s minimom bitiek. A aj tych par nestoji za nic. Bud pôsobi dost unavene a tak len pakrat niekoho placne po hlave a Hill nepredvedie ziadny akrobaticky prvok a nezmohne sa tiez na nic len na par pästi do zaporakovho xichtu. Fakt mizeria. Bud ani Hill nikdy neboli extra herci, aby utiahli serioznu detektivku a ani pripad vrazdy, ktory vysetruju nie je zaujmavy. Tento film dokazuje, ze bol najvyssi cas, aby sa cesty Spencera a Hilla rozdelili a skusili nieco nove. 3/10. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

U některých scén se určitě zasmějete, já osobně musím ale tento film sledovat z dabingem české televize. Jinak to není prostě ono. Dva policajti hledají vraha, ale způsoby jak, tak ty už jsou trošku odlišné. Nejlepší scény jsou hned na začátku, myslím ty zvířátka. Vtipná je také scéna s autobusem. Hvězdiček 3*** ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Při velké automobilové honičce při cestě na zápas amerického fotbalu na záběru z kamery uvnitř auta zatáčí auto doleva, při dalším záběru z kamery v křižovatce se ale vytáčí doprava. (PX)
  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)

Reklama

Reklama