Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Ač to nerad píšu, tak by se měli držet tý svý klasiky. Tohle je velmi špatný a nepovedený pokus o regulérní akční krimi film. Bohužel jejich herecké výkony jsou opravdu špatné a scénář je naprosto příšerný. Aspoň, že tam zakomponovali pro ně typické rvačky a jejich škádlení. Film si objektivně zaslouží 2*, ale proto, že je mám rád, tak to nemůžu dát! Nejde to! Je to tedy jen pro fanoušky, jinak pryč od toho. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Maličko vyčpělé ... Co se dá dělat, "Superpolicajti" nepatří k těm, kteří nestárnou - a jejich kousky už nejsou zdaleka tak úderné ani třeskutě zábavné jako kdysi. Nicméně dobrosrdečná povaha, milá naivita i silné svaly jim zůstaly - a nezdráhají se jít přímo na věc, takže není na škodu si jejich příběh čas od času připomenout. Nostalgické 3* ()

Reklama

dalziel 

všechny recenze uživatele

Veľmi nenáročná filmová produkcia z polovice osemdesiatych rokov.Je rok 2019 a mne ostáva miestami rozum stáť nad tým čo som pred 34 rokmi považoval za vrchol kinematografie.Nuž nie je všetko zlato čo sa bliští.Tieto takzvané srdcovky by mal človek nechať ležať tak ako sú natom jedinom správnom mieste niekde v super spomienkach aby nestratili glanc a piedestal a neskončili ako bezcenné filmy minulosti. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

To zaujímavé z tohto filmu by som zmestil do 15. minút a ostatok bola celkom nuda. Už ako keby bol duet Spencer a Hill vystrieľaní a mlel z posledného. Predpokladám, že práve po tomto filme ich súhra v komédiach bola spečatená a film Botte di Natale (1994) bol už len pokus o nejaký reštart, ktorý sa nepodaril. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Spencer a Hill jako superpolicajti. Kriminálka, která až na pár zábavných momentů nijak nenadchne. Nutno dodat, že bitky slabé a krátké, finální přestřelka až trapná. Miluji filmy dvojky Spencer a Hill, nicméně tento se mi vůbec nelíbil. "Zapoměl jsem peněženku, zaplať pak ti to vrátím." - 30%. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)
  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)

Reklama

Reklama