Reklama

Reklama

Pekelná výzva

(pořad)

Obsahy(1)

Zábavný soutěžní pořad, v němž soutěžící odpovídají na poměrně lehké otázky. Jedinečnost Pekelné výzvy ale tkví v tom, že jsou během svých odpovědí vystaveni neobvyklému stresu a všelijakému vyrušování. Soustředit se správně zodpovědět byť i jen triviální dotaz bude opravdu náročné. Mezi rušícími elementy se objeví např. elektrické šoky, hlasovací tlačítko obklopené kaktusy (v tom případě budou mít soutěžící zavázané oči), prst v pastičce na myši, zásah paintballovou puškou, uhýbání wrestlerovi nebo třeba lechtání. V každém z dílů budou diváci svědky nejen nevšedních pokusů, jak soutěžící vyvést z míry a zabránit jim ve správných odpovědích, ale i neopakovatelných reakcí vyrušovaných uchazečů o „pekelné“ vítězství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

nápad dobrý, realizace také, vtip to má, moderátorka... no těžko říct, tak nesympatická, ale stejně zní nemůžete odtrhnout oči, pohotová, jen ty předem vymyšlené a přečtené vtipy by mohly být novější než z roku 2005. Jen by to chtělo více druhů úkolů. koukám asi po 4 či 5 a pořád ty stejné úkoly Vypít rybí tuk,judo, začinajicí písmeno a pastičky... pořád dokola... to mě mrzí.. 55% ()

mh.mail odpad!

všechny recenze uživatele

0% - Nečekal jsem, že to bude bůhvíco, ale bylo to ještě hloupější. Asi by to stačilo na jednu hvězdičku, ovšem finálová disciplína to definitivně spláchla do odpadu. Nevím, jestli už začínám být prudérní, ale podle mého názoru tohle do televize nepatří. O Ivě Pazderkové (kopírující Zuzanu Slavíkovou z Nejslabší, máte padáka!, jak už tady někdo poznamenal) jsem měl jisté mínění, které jsem si teď poněkud poupravil (směrem dolů), holt složenky se neptají, kde na ně člověk vezme. Na druhou stranu - kdo chce kam, pomozte mu tam. Jestli jsem si dobře všimnul, tak upoutávky na tento pořad běží se sloganem „Jak daleko jseš ochoten zajít pro deset litrů?“ To je, myslím, naprosto trefné. Ale proti gustu žádný dišputát. Kdo chce, ať se tam hlásí, kdo chce, ať se na to dívá. ()

Reklama

gorerated odpad!

všechny recenze uživatele

Když už si myslím že nemůžou české vysílací stanice přijít s větším hovnem! Tak mě vždy dokáží překvapit! Cool mám celkem rád (i když dokáží krásně zprasit dabing seriálů) tak ve vymýšlení vlastních pořadů jsou naprosto v hajzlu a nejspíše na to mají najmuté kastráty s půlkou mozku. Publikum je zřejmě dobře zaplacené, protože smát se sračkám co tam Pazderkové lezou z huby může jen naprostý retardovaný idiot s lovečákem v jedný ruce, a v druhý se Staropramenem! Který sedí v zaprděným gauči s propoceným bílým umaštěným tílkem a trenclema tak od řitního mazu, že po sundání drží tvar! Jak vůbec můžou tvůrci takového odpadu v klidu spát! Za každé slovo které kdy vypustí nebo napíší na papír by jim měl být sešvihán rypák do krve, pokapaný citronem a posolený posypovou solí silničářů! Udělejte nám laskavost a sežerte sušenky z Polska! ()

Milda003 odpad!

všechny recenze uživatele

Iva Pazderková všude hlásala jak jí vadí, že její show na stojáka lidi berou jako její hlavní "projekt", že je to i herečka a blablabla, což jsem chápal - taky by mi to vadilo. Ovšem proč do tohoto pořadu šla to je mi nejasné, tím si reputaci nezlepší... Sice jí už nebudou říkat "blbá blondynka ze stojáka" ale namísto toho snad jen "blbá Pazderková" ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Ubohost nad ubohost, ale pokud do toho chce nějaký čecháček pro pár zlaťáčků jít, proč ne. Má úchylka na reality show a podobné trapnosti má aspoň další pole působnosti. Pazderkové se občas povede nějaký ten vtípek a soutěžící místy taky pobaví. Jen jsem ještě nepochopila, jestli je to vážně soutěž o keš nebo najatí herci.. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Na místo moderátora chtěli producenti a režiséři Leoše Mareše, ten však nepřijal z důvodů, že pořadu předvídal neúspěch. Na konkurzu pak byla vybrána Iva Pazderková. (Michalek)

Reklama

Reklama