Reklama

Reklama

Top Gear: Indický speciál

(pořad)
  • Velká Británie Top Gear: India Special
Dokumentární / Sportovní / Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2011, 88 min

Obsahy(1)

Další ze série speciálů v rámci známého motoristického pořadu. Tentokrát natáčela a řídila vše možné známá trojice ztřštěných moderátorů v daleké Indii. Opět přijde řada na naprosto netradiční disciplíny okořeněné správnou dávkou britského humoru. Čeká vás soutěž v rozvozu jídel pomocí automobilu a vlaku nebo "vylepšení" vlakových souprav prostřednictvím reklamních billboardů. Došlo také na klasický motoristický závod starými vozy za účasti místních, kteří se závodu účastnili v tom nejroztodivnějším, co se na indických silnicích vůbec může objevit. (Paity)

(více)

Recenze (29)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý speciál. Zase jsem se při sledování tohoto speciálu mohla potrhat smíchy. Je sice pravda, že na tomto díle je asi úplně nejvíc vidět, jak byla sousta věcí naplánovaných, ale jako proč ne, vždyť je to o tom, aby se lidi pobavili, ne aby řešili, že "to bylo nahrané" ... Krásné prostředí, skvělá zábava, výbuchy, závody, trapné situace ... Prostě přesně to, co člověk od speciálu očekává a na co se těší! ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Úžasné, jak si ti tři dokážou vždycky vyhrát. Tentokrát se vyřádili v indické metropoli a spíše za ruchu troubících aut, než v rozlehlých exteriérech při zdolávání nepolíbené krajiny, ale o to vtipnější byl příběh. Nejlepší scéna, kdy jedou po indické silnici, kde řidiči jezdí v jakých směrech, se jim zachce. Tahle trojka má pro strach uděláno, občas tu jejich kuráž opravdu nechápu. ()

Reklama

Don82 

všechny recenze uživatele

Další super speciál, ale musím dát jen 3* protože mě vadilo, že se tolik času ztratilo na blbostech co s cestou nebo auty vůbec nesouviselo a v některých scénách se jen tak plácalo. Raději bych viděl více úkolů s auty a nebo se více věnovat cestě. Jinak jde ale o nadprůměrný cestovatelský speciál s několika opravdu super vtipnými scénky, nejlepší je scéna s navijákem. Nejlepší část cesty je bez pochyby až závěr u v horách Kašmíru. ()

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Jedná se o jednu z NĚKOLIKA speciálních epizod seriálu Top Gear. Seznam speciálních epizod TG je následující : US Special (série 9), Botswana Special (série 10), Vietnam Special (série 12), Bolivia Special (série 14), Middle East Special (série 16), India Special (série 18), Africa Special (dva díly z 19. série) Top Gear Winter Olympics a Polar Special. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

nejsem pravidelným divákem, a tudíž ani nějakým velkým fandou Top Gearu, ale když o něj čas od času někde zavadím, pobavím se nadprůměrně.. to samé platí i o tomto speciálu, který je daleko víc o pošťuchování se mezi ústřední trojicí a o vymýšlení kravin než o autech, ale to vůbec nevadí.. moc fajn zábava a spokojené 4* ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama