Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před patnácti lety bylo zavražděno deset žen. Pachatel nebyl nikdy dopaden, ale nyní se objevil Lee Doo Suk se svou knihou "Já jsem vrah", ve které se k těmto vraždám přiznává. Z knihy se stává bestseller. Ale detektiv Choi Hyung Gu, který před dvěma roky vraha málem dopadl a na kterého mu zbyla dokonce památka v podobě jizvy na tváři, nevěří, že Doo Suk je pravý vrah. (andiek05)

(více)

Recenze (64)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Koment může obsahovat spoilery! Nádhera, tohle je geniální,precizní Thriller promyšlený od začátku do konce. Srdcem filmu je detektiv Choi Hyung-Goo,který ztrácí možnost chytit maskovaného vraha, který má za sebou už 10 obětí.. O 15 let později přichází maskovaný vrah s Bestsellerem, ve kterém detailně popisuje veškeré vraždy a stává se slavným. Avšak né každému se nová,arogantní celebrita líbí a proto musí být zneškodněna! Kreativita se Korejcům v tomhle snímku upřít nedá, veškeré nápady a pokusy o zneškodnění byly tak fascinující a zábavné, že musím hodit plný počet. Neskutečné překvapení ! 90% ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Chytře napsaný snímek, kterej v poslední 20 minutách svojí jedinečnost scénáře lehce uzemnil, nechci úplně rozvádět kvůli spoilerům. Občasně komediální dialogy mi tam taky úplně nesedly. Jedna postava, která mě svojí vizáží zaujala najednou zmizela ze scénáře. Ale jinak je to fakt pecka! Kterou všem můžu doporučit, nepředvídatelný průběh s velmi vychytralými zvraty! U kterých si jenom řeknete "jako fakt?" a potom se na vás vybalí další a už to z vašeho pohledu končí jenom větou "to si ze mě děláš prdel, ne???". Celá ta motanice okolo novinářů se mi neskutečně líbila, taktéž scéna ve studiu, které měla celou zápletku rozuzlit.  Bohužel po zhlédnutí I Saw The Devil a The Chaser nemůžu dát plné hodnocení, leč oba dva zmíněné jsou režii a scénářem okolo podobného tématu o stupeň lepší. Hodně silné čtyři si ale zaslouží. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Je docela škoda, že když už se v těch bambusových hlavách vylíhne opravdu originální a kulantní námět s výbornou pointou, musí to opět alespoň trochu zprasit poťouchlým, ťamanským čurákováním a debilní, antifyzikální akcí alá Džekí Čen. Nebo se možná pletu a ti rýžožrouti jsou opravdu natolik viskózní, že se dokáží v pohodě přisát na kapotu stopadesátkou jedoucího Hyundaye, dělat na něm půl hodiny piruety a ještě sem tam přeskakovat z ítřicítky na ípětačtyřicítku, aby moc nepodřeli lak? No nic, v nejbližší době si zkusím skáknout z fotrovy Oktávie na bráchovu Kiu a o výsledcích testu vás budu informovat, poběží li na chirurgii internet. Nicméně, Ďábla jsem sice znovu neviděl, až na ty opičí poťouchlosti, které z thrilleru o masounovi dělají tak trochu Božskou relikvii, je to opravdu excelentně natočeno a ústřední idea s vyústěním je rozhodně lepší, než špatně uvařený pes. Tudíž se jedná o historicky třetí korejsky film, který se nebojím s přimhouřenýma, šikmýma očima s klidným svědomím očtyřkovat a ten lidoop, co mi to doporučil, si u mě alespoň trochu spravil kredit za Izo.. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Slušný výrazně odlehčený akční krimi-thriller, jehož hlavním problémem je nejednoznačnost žánru, kterým se chce ubírat. Vše začíná jako temný thriller o pátrání po sériovém vrahovi, ale do toho se přidá pár scén a zejména postav, které působí i značně komediálně, odlehčeně a místo ojedinělých komorních akčních scén nám tvůrci servírují divokou akční hollywoodskou zábavu se spoustou cool záběrů, takže výsledkem je značně pestrý mix, který nabízí od všeho trochu. Rozhodně se nejedná o film ve stylu I saw the devil nebo No mercy. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“KDO JE SKUTEČNĚ ZODPOVĚDNÝ ZA SÉRIOVÉ VRAŽDY“... /// Super námět… škoda, že tady všichni hrajou (mezi sebou) hru vo největšího magora. Navíc nechápu, proč ten policajt… no to je jedno. Každopádně by se tenhle film v soutěži vo čuráčí hlavu umístil dost vysoko. Odměnou za utrpení (moje) je zlom v případu, kdy ta všechna debilita začne dávat tak nějak smysl. Taky těch následných 10 minut je thrillerově famózních. Pak už je to zase jedna velká banda idiotů – na čemž je nejhorší, že to není ani vtipný, ani zábavný... ani nic. Takže dvě... nebo tři *? Toť otázka... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) S nadějí očekávám první „Otázky Václava Moravce“ s masovým vrahem. (ne vole, drůbež se nepočítá…) 2.) Zjistím, jak se dá žluťácky dokurvit fajnovej scénář. 3.) Thx za titule „Necron“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama